Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Dedemi ve Ananemi Kaybetmenin Acısı: Bu Süreçle Nasıl Baş Edilir?
0
oy
139
göst.
13 Kasım 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
aycayurtsever78
(
10
puan)
tarafından
soruldu
Dedemi daha yeni kaybettim cuma günü kırkı olacak ve ben hala kabullenemiyorum ananem ve dedemle büyüdüm onlarla kaldım çoğu zaman bir dediğim ikilenmedi ananem felç geçirdi ve ben on yaşında okulu bırakıp ananeme baktım felçli haliyle çünkü dedem akciğer kanseriydi ve annem onu hastaneye götürüp getiriyordu aynı zamanda da 1 yaşında kardesime bakıyordum ikinci sınıfa giden kız kardeşimi de okula götürüp getiriyordum hastalıkları aynı döneme denk geldi biz dedemin ölmesini beklerken ananemi kaybettik dünya resmen başıma yıkıldı onun ölümü kadar kimsenin ölümü beni sarsamazdi. Dedem bir mucize örneği son evre akciger kanseriydi doktorlar hazırlıklı olun dedi ama o kendine baktı akciğer kanseriyle koskoca sekiz sene yaşadı doktorlar bu bir mucize dediler. Son döneminde iyice kötüleşti illet hastalık heryerini sardı eline felç geldi oturup onunla berbaer ağladık. En son yoğun bakıma girdi üç yaşında oğlumla hergun bir saat yol gittim onu görmek için bir gün hastaneye gittik ve entube oldu dediler hep içimde bir umut vardı dedim ki o bir mucize örneği kanserle yaşayan bunu da atlatacak çıkacak burdan ama öyle olmadı dört beş gün entubeden sonra bir sabah haberi geldi o buz gibi bedenine sarıldım. Ben hep ölüden korkarım derdim ama ondan hiç korkmadım sarıldım öptüm ve o gün onu ananemin yanına ugurladim. Dedemin acısı çok taze ama o cenazesi bana ananemi hatırlattı hep o gün cenaze kapıya geldiğinde dedeme çok üzüldüm ama hep gözüme ananemin cenazesi geldi. Özlüyorum onları çok özlüyorum şimdi bayram gelsin istemiyorum kandil olsun istemiyorum ben kimi arayacağım kime gideceğim çok üzülüyorum. Onlar birbirine cok aşıktı kavuştular ama beni çok yanlız bıraktılar. Dedem herşeyimi gördü söz yuzuklerimi o kesti çocuğumu gördü çocuğumun iki doğum gününü de gördü ama ananem hicbirseyimi göremedi ben onları çok özlüyorum
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
2
Cevaplar
0
oy
13 Kasım 2024
YesilAvokado
(
2,927
puan)
tarafından
cevaplandı
Basim sagolsun cnm, klasik belki ama zamanla acin dinecektir, daha dogrusu alisacaksin. Gercek hayata goc ettiler, birgun hepimiz gidecegiz oraya. Dua et, oku, arkalarindan sadaka ver olar icin. Rabbim acini hafifletsib
13 Kasım 2024
aycayurtsever78
(
10
puan)
tarafından
yorumlandı
Ananemi belki çok uzun zaman geçtiği için evet yavaş yavaş kabul ettim ama dedemi asla kabul edemiyorum sanki evde sanki arayacak sanki gidince onu gorucem asla öldüğünü konduramıyorum
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
13 Kasım 2024
__Sonbahar__
(
678
puan)
tarafından
cevaplandı
Başın sağolsun ne güzel böyle dede anneanne sevgisi görmüşsün Rabbim mekanlarını cennet etsin
13 Kasım 2024
aycayurtsever78
(
10
puan)
tarafından
yorumlandı
Aminnn ama işte sevgilerini çok gördüm şimdi yokluklari çok zor geliyr
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
13
cevap
370
göst.
Babayı kaybetmenin acısı yokluğu
2 Mayıs 2021
Aile & Aşk
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
6
cevap
317
göst.
Evlilik ve Çocuk Yükü: Bu Zorlu Süreçle Nasıl Başa Çıkabilirim?
29 Eylül 2024
Diğer
kategorisinde
Mavi-beyaz
(
2,416
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3