+1 oy
125 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (802 puan) tarafından
Kizlar boğazım berbat yutkunamiyorum geniz akıntım var. 10 gün önce nezle  olmuştum şimdi de geniz akintisi boğaz ağrısı ne bu Allah aşkına siz de böyle misiniz kızıma bakayım derken bende hasta oldum. Çok kötüyüm ne geçirir antibiyotik mi kullanmak lazım

Başım ağrıyor boğazım berbat durumda

5 Cevaplar

0 oy
(3,458 puan) tarafından
Boğazına ağrı kesici spreyler var majezik falan yumuşatır geçmiş olsun canım. Kızın nasıl oldu ?
(802 puan) tarafından
Hala balgam dolu kızım da yarın tekrar kontrole goturcem sanırım gece yattimi öksürük başlıyor yumuşamış ama sokemedi bi türlu ya
-Reklam-
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Boğaz için yarım bardak ılık su sirke limon bal karabiber karıştır iç anında rahatlatır geniz akıntısı nasal temizlik lazım çok iyi geliyor
(8,335 puan) tarafından
Nasal temizlik nedir tam olarak
(1,343 puan) tarafından
Tuzlu su ya sa serum suyuyla burnu temizlemek
0 oy
(8,335 puan) tarafından

Bende öyleyim ilk boğaz ağrısı halsizlik vardı . Sonra mide bulantısı çektim iki kere kustum ettim. Hala düzelmiş değilim baş ağrısı mide bulantısı halsizlik uzun zaman sonra ilk defa bu kadar ağır hastalık geçiriyorum :(  öksürük de cabası karnın acıyor artık öksürürken. 

(802 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun sizede ya bende öyleym nasıl geçecek bi acile mi gitsem
(8,335 puan) tarafından
Acile gittim ilaç aldım yine düzelemedim. Üstüne serum vurunduğum akşamıda kustum bide. Sen git canım sanada çok geçmiş olsun
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Sirke ve suyu karıştır gargara yap boğazına canım çok faydası oluyor 
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Papatya çayı buhari iyi gelir

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 27 göst.
0 oy
2 cevap 68 göst.
3 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Buket0606 (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
25 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 20 göst.

408,356 soru

12,268,221 cevap

37,526 kullanıcı

Kategoriler

...