0 oy
158 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (693 puan) tarafından
Kizlar bogazimda ağrı var geniz akıntım da var ve bogazimda beyaz kabarciklar var atesim de var duşa girdim 20 dk önce parol içtim ateşi dusururmu resmen yüzüm yanıyor acile gittim Antibiyotik ve  parol verdi bu nasıl bı salgın 10 gün önce hastaydım bu kadar kötü degildim boğazım berbat yutkunamiyorum

5 Cevaplar

0 oy
(12,145 puan) tarafından
Ay o bana yazin oldu temmuzda. 2 defa 2 hafta ust uste yatak dosek yattim atesten. Tatile gittik yine basladi bogaz oldu ates cikmadi bu sefer 3.hafta. illet bisey ya valla. Gecmis olsun Allah yardimcin olsun. Abnem kaldi bende 2 gun ilkinde 2.de ben annemde kaldim
(693 puan) tarafından
Antibiyotik agumentin verdi parol ibocold ilidadin verdi kaçıncı gün ateşiniz düştü parol düşürür mü hiç ateşim cikmazdi
(693 puan) tarafından
Sizin atesiniz kaç oldu neler iyi geldi ay ne olur bana da söyleyin yatak döşek yatamiyirum kızım bronşit oldu cubku
(12,145 puan) tarafından
Canim atesim hemen dustu ilkinde serum taktilar bogazin com kotu dedi crpde yuksekti. Banada augmentin yazdi. Serumla hemen dustu antibiyotiklede toparladim. 2.de kardesim hastanede calisiyo direk ona antibiyotik yazdirdim valla kullandim. Oda hemen kesti ama atesimi oyle 2 3 gun surmedi yani atesim. Ama ilk gun kafami kaldiramadim yatak dosek yattim ikisindese. Kimse yokmu anne kayinvalide kardes falan. Brnim esim yurtdisinda calisiyo valla Allah razi olsun annem geldi 2 çocuk var perisan olurlardi yoksa
(693 puan) tarafından
Kimse yok kocamdan başka burda serum vermiyorlar resmen ilgilenmjyorlar
(693 puan) tarafından
Parol içtim ama halen düşürmedi ne yapayım ben bilemedjm
(693 puan) tarafından
Ay bu ağrı uyutmuyir da beni nasil uyuxam
(12,145 puan) tarafından
Ben devlete gitmedim ama canim devlet kolay kolay vermiyo evet. Yakinda bi poliklinik var ozel oraya gittim direk serum taktilar ama gozlerimi acti ya o benim kendime geldim. Sen anribiyotigini duzenli kullan 3 gunde falan etki ediyo anribiyotik. Rabbim tez zamanda sifani vwrsin insallah
(693 puan) tarafından
Sarı serum mu beyaz serum mu taktılar ay resmen başım yüzüm yanıyor böyle bir şey görmedim ben
(693 puan) tarafından
Benimde 2 hafta üst üste oldu geçen 1 hafta önce antibiyotik içtim geçti çok kötü olmadım şimdi ateş halsiz bırakıyor anlamadım neden
(12,145 puan) tarafından
Beyazdi canim valla serum.
(693 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim. Sabaha kadar ateşim ilacdan sonra 37.5 da kaldı. Belki bugün de antibiyotik içersem duser
-Reklam-
0 oy
(693 puan) tarafından
Kizlar çok kötü boğazım ne iyi gelir ya 
(768 puan) tarafından
Pekmez ic
(454 puan) tarafından
Gargara vermedi mi doktor iyi geliyor
(693 puan) tarafından
Vermedi doktor ya
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Sürekli duş alıp canım en güzel duş almak düşürüyor bol bol gargara yap 
(693 puan) tarafından
Parol içtim düşürmüyor ya
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Geçen yaz eşimle benim de böyle iltihaplanmıştı boğazımız. Öyle kapanmıştı ki boğazımız hiçbir şey yiyip içemiyorduk 3 gün sadece sıvı gıdayla beslenebildik su ve çorba. O gidip gidip iki üç sefer serum yaptırdı ama ben emzirdiğim için kendi kendime iyileşmeyi bekledim. Bol bol sıvı alın geçmiş olsun 
(693 puan) tarafından
Sizinde ateşiniz oldumu bez koyuyorum duş aldım parol içtim ateşim 37.7 parolu 1 buçuk saat oldu
0 oy
(516 puan) tarafından
Kızım öyle oldu şu bile içermiyordu boğazı acıyordu. Antibiyotikle geçti ballı ılık süt içiriyodum hep
(693 puan) tarafından
Benim kızımda öyle oldu sıra bana geldi benim normalde böyle ateşim olmazdı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 124 göst.
28 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Ada_ (4,092 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Beyzaalp (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 121 göst.

404,807 soru

12,126,376 cevap

36,488 kullanıcı

...