0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (639 puan) tarafından

Merhaba kizlar evlendiği.mden beri yaklaşık 4 yıldır 1+1 bı evde kalıyorum eşimin amcasının evi 10 bin kira oduyorum  3000 site masrafı falan oluyor eşim ilk eklediğimizde   düğünasraflari bitsi. Eva q

Alalim demişti ama malum enflasyon  fiyatlar  uctu  ama. Bnm de  sabrım bitti ev küçük sigamiyorum ogluma  oda kurmayı bırakın  giyinme dolabı  alsam koyacak yer yok   bir salon var oda oyuncak doldu  biri gelince utanıyorum evime 1 milyonluk bir  birikimimiz   var  bnm ailem  600 bin borç verebileceğini söyledi  eşimin ailesinden bir yardım bekliyoruz ama sanmıyorum ortalqma  2+1 Diyarbakır'da bir ev fiyatı 2.5 milyon civari yani. Yaklaşık 1.5 milyonluk altın  borclanmis olacaz  sizce  bu mantiklimi eşim 5 6,yıla kapatirim diyor  sonuçta kira odemiycez eşim memur 45 bin cvari  maaşı  daha büyük bir eve kiraya gidelim diyorum kabul etmiyor hakli cunku ev sahipleri  türlü  bahanelerle evden çıkarıyor bura qkraba en  azından  evden xikarmiyorlar diyor ama ben  Cook bunaldim

4 Cevaplar

0 oy
(2,421 puan) tarafından
Varsa fırsatın alın yoksa dahada yükselecek diye duydum ablamda ev arıyor kaç yıldır oda perisan hayırlısıyla oda ev alsaydı valla 
(639 puan) tarafından
Herşey zamanla daha çok artıyor Rabbim onunda  yardımcısı olsun
(2,421 puan) tarafından
Evet maalesef ülke her geçen gün kötüye gidiyor daha dün bir market alışverişine 3 bin verdim ve cidden lazım. Olan şeyler ekstra şeyler artık lüks haline geldi bizim için eşim memur tek maaş giriyor eve elhamdülillah halimize ama kira + ev masrafları çok ezilirdik altında o yüzden evini al başkasının cebine çalışana kadar evinize çalışır ödersiniz Allahin izniyle
(639 puan) tarafından
Teşekkür ederim cok istiyorumm ama Rabbim nasip eder isallah
-Reklam-
0 oy
(95 puan) tarafından
Canım kıraya ödeyeceğine evınkn borcunu öde simdi almazsan ileride daha iyi olacağının garantisi yok belkı hiç alamazsın 
(639 puan) tarafından
Zaten bu gidişle hiç alamayacagiz galiba erteleye erteleye bu hale geldik
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Ne kadar erken alırsanız o kadar iyi. Biz geçen sene ev aldık aylık 23 bin ödüyoruz. O bile şu an kira parası oldu ama geçen sene çok fazla geliyordu 
(639 puan) tarafından
Doğru  öyle  ama  biz bankadan o kadar vekemeyiz zaten   of ya Allah bir yol göstersin artık
0 oy
(6 puan) tarafından
Tek maaş ile o kadar borcu 4-5 yılda kapanmaz..  Çünkü altın karşılığı ödeyeceksiniz. Yani sabit 1.5 milyon ödeme olsa neyse ama altın da sürekli artacak.  

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 92 göst.
+1 oy
2 cevap 178 göst.
0 oy
5 cevap 117 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,043 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 272 göst.

412,181 soru

12,408,258 cevap