+1 oy
102 göst.
Aile kategorisinde (312 puan) tarafından
Önceden özür dilerim der geçerdi kenara 

Ben özür diledi diye barışır dım ama özür dilemesini değil konuşup sorup çözmesini yeglerdim zamanla zamanla şimdi özür bile dilemeyipsorunu bende buliyor o kadr sikiildim ki 4 yıllık evlilik 2 bebe kendi akrabalarim bitmez gibi onun akrabalarını çekme boşanmayı bile düşünüyorum da şuan yapamam zamanı var of 

3 Cevaplar

0 oy
(2,026 puan) tarafından
Özür dilemediği için mi boşanmayı düşünüyorsun 
(2,026 puan) tarafından
Ortada ciddi bişey yoksa aldatma dövme gibi gözünü korkut derim mesafeli ol görmezden gel hatalarını anlamasına yardımcı ol
(312 puan) tarafından
Peki hep benii hatalı görüyorsa 1 aydır öyle yapıyordum 2 gün oldu barıştık bu akşam yine ayninj yapti artık herşeyi bana bayar oldu
(2,026 puan) tarafından
İşte barışmıcaktınn canım burnunu iyice sürttür asla da barışma kafaya o taksın sen değil
(312 puan) tarafından
Ben düğün olmadı nikahla gecistirildi diye 1 sene ağladım bana söz düğün olmasın herşey istediğin gibi olcak dedi hayal kırıklığı hiç öyle olmadı
Çocuğum doğmadan 2 ay önce annesini kaybetti adını vercem.diye tutturdu heo istemediğim kadın için en onmli seyelre okey dedim onun yzuunden şimdi yaotigi herşey onun hirsinda olduğumdan batıyı bana şu ismi değiştirebilen bir nebze rahatlicam
(2,026 puan) tarafından
Annesinin ismini verdi diye mi bu öfken
-Reklam-
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Sorun olduğunda sen konuş sen yaptıkça o da yapar. Erkeklerin çoğu bu konuşma işini beceremiyor bence. Çünkü onlar için daha çabuk geçiyor. Ben de eşimle bu yüzden çok tartıştım büyümeden tatlı dille çözmek en iyisi üzüldüğünüze değmez. Zaman alsa bile inan tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır. Biz çok uzun süre tartışma halinde yaşadık şimdi iyiyiz elhamdülillah ama şöyle bakınca güzellikle de çabalasak çözebilirdik demiyor değilim
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez. Elbette tartışma sonrası kim haksızsa özür dilemeli. Biraz zaman geçince hiçbişey yokmuş gibi davranmak bana göre değil illa konuşup anlaşırız 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 159 göst.
0 oy
4 cevap 110 göst.
0 oy
27 cevap 540 göst.
+1 oy
12 cevap 1,227 göst.

401,185 soru

12,007,197 cevap

36,193 kullanıcı