0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (712 puan) tarafından
Kizlar yani cok zor dönemdeyim ya da dönemdeyiz oglum 2 yasina 1 ay kaldi sürekli bir tartisma sorun halindeyiz yani bizi zorladigi oluyor evet olacak bunun bilincindeyiz sakin kalip durumu yönetmeye çalışıyoruz ama herkesin cocugu kiymetli o kizsa ben üzülüyorum ben kizsam o da bana kiziyor cocuga oyle bagirma diye ben de ona önceden diyordum boyle yapma oyle olmaz diye cocukla arama girme diyordu simdi agzimi acmam ama son zamanlarda cok uzagiz kari koca degil de ayni evde yaşayan iki kisi gibiyiz resmen cok ozledim eski günlerimizi geçecek biliyorum ama cok üzülüyorum onun isleri de yogun cok yoruluyor ama benim de tahammülüm kalmadı gibi 

4 Cevaplar

0 oy
(1,759 puan) tarafından
Çocuk hakkında bir olay olmadan konuşun ortak kararlar verin sınırları belirleyin. İkiniz de yoruluyorsunuz ama haftada bir iki gün bebe uyuyunca az da olsa vakit geçirseniz erken uyumuyorsa ailecek bir şeyler yapsanız. Oyun çay saati kahve saati gibi kısa da olsa beraber oturmuş olursunuz. Rabbim kolaylık versin 
-Reklam-
0 oy
(835 puan) tarafından
Demekki ben hep ölüm de kurtulim napalim bizde öyleyiz biri 12 aylık diğeri 2 aylık  o bagrsabn susuyom bn bagrsam o bizde çok surtuzduk kendin bunaltma simdilik kankayiz napalm allahdan başımızı sokacak bir çatimız var  yada bebeklerimiz yoğun bakmda film dil iyi kötü yaşayıp gidincez bu dünyadan boyledisunursen  içine bir rahatlık  gelirumarim
0 oy
(709 puan) tarafından
Sınırları belirleme ve doğru bir şekilde koyma çok önemli.İkinizinde bu konuda sıkıntısı olabilir.Çoçuğa kızarak bağırarak birşey öğretilemez.
0 oy
(18,418 puan) tarafından
2 yaş sendromunu ailecek yaşıyorsunuz kız :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 374 göst.
9 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 116 göst.
29 Eylül 2024 Aile kategorisinde Ebruliiiiii (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,832 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 146 göst.