0 oy
235 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (120 puan) tarafından
Günün sorusu sizce kaynanalar gelinlerini kıskanır mı?? 

17 Cevaplar

+1 oy
(22,185 puan) tarafından

Bazı Kaynanalar kıskanır bazıları kiskanmaz

Bnmki Kıskanmayandan

Biz Seviyoruz Birbirimizi :D

-Reklam-
0 oy
(17,984 puan) tarafından
Sürekli bir kıyaslama oluyor maalesef nedendir bilemem oğlum var büyük konuşmak istemiyorum 
0 oy
(4,291 puan) tarafından

Benim canim kayinvalidem kiskanmiyor cok sukur baska kaynanalari bilemem :)

0 oy
(3,240 puan) tarafından

Buna kıskanmak mı denir bilmiyorum ama bi şeyler var :D benim kaynanam ve tüm ailesi eşimin yardım etmesini çocuğa bakmasını falan kabullenemiyorlar. Benim annemin de haksızlık zoruna gidiyor mesela yengemin annesine pahalı hediyeler kahvaltıya götürmeler falan anneme aynı davranmıyorlar. Bu arada bir sorunları da yok yani abimin dikkatsizliği yüzünden de olabilir. Sonuçta herkes kendi ailesini daha çok düşünüyor 

(2,057 puan) tarafından
Bu benim kaynanam. Ne zaman eşimi görse yat uyu dinlen der. Ne evle ne benle ne de çocukla ilgilenmesini istemez. Ilk evledigimizde eşimi balkon yıkarken gördü biz de hicbir şey yapmazdı bak nasıl yıkıyor diye söylenmişti.
(3,240 puan) tarafından
Ya işte eski kafayla düşünüyorlar maalesef. Ne derlerse artık hayat arkadaşıyız nasıl mutluysak öyle yaşarız. İllaki bir tarafın erkeğin baskın olmasına gerek yok
(2,057 puan) tarafından
Aman Allahtan eşim dinlemez onu hemen cevabını verir.
(3,240 puan) tarafından
Çok şükür canım. Rabbim huzurunuzu daim etsin ❤️
(3,393 puan) tarafından
Ay bu benim kaynanam doğum yaptım hastanedeyiz ilk gece oğluna yazıyor uykusuz kaldıysan hemşireye verin bebeği uyu x)
0 oy
(2,021 puan) tarafından
Benimki de eve aldığım en ufak birşeyi kıskanır. Evime bağlılığımı bile kıskanır ya nasıl bu kadar derli toplu diyor tamam oda yaşı var yapamıyor ama 22 yaşında görümcem var o yapsın yani bende 25 yaşındayım çok fark yok üstüne bebeğim var. Evimin düzenini bile kıskanır. Ne zaman aldın kim aldı. Kızıma aldığım kıyafete oyuncağa kadar kıskanır. Niye bu kadar çok çocuğun yediği helal giydiği haramdır vs. Ya sanane ben senin oğlunun parasıyla bile almıyorum. Gecen çocuğun oyuncağıyla oynuyordu ya. Psikologa götürmeyi düşünüyorum 
(959 puan) tarafından
Ahahahha çok güldüm ya Umay hanım:)))))))
(2,021 puan) tarafından
Kız ironi değil son zamanlarda unutmaya çocuklaşmaya başladı. Sürekli yemek yapsa unutur yakar çocuğumun kıyafetlerini üstünde tutar oyuncaklarıyla oynar yemek versem zehir mı attın der hiç böyle olmamıştı alzheimer başlangıcı olabilir belki bilmiyorum. Eskisi gibi normal davranmıyor
(959 puan) tarafından
Anladım ben şaka yaptığınızı düşündüm ondan güldüm kusura bakmayın.Allah şifasını versin üzüldüm
(2,021 puan) tarafından
Eşime de dediğimde dalga geçme anamla demişti sorun değil ya umarım bana yaptıklarını unutmaz ne diyim
(959 puan) tarafından
Unutmaz İnsallahh
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Tek oğlu olan kaynanalar kıskanıyor, paylaşmak istemiyorlar oğullarını etrafımdakiler benimki dahil böyle. 
(4,775 puan) tarafından
Yok bence kişilik o ya  kardeşim tek erkek ama annem karışmaz aramaz rahatsız olmasınlar diye evlerine onlar davet etmediği sürece size geliyorum demez birşey aldıklarında güle güle kullanın der neden aldınız ettiniz demez ama gerçi buna rağmen yine beğenmez yine beğenmez annemi gelin hanım
(1,471 puan) tarafından
Benim annemde senin annen gibi hatta cagirsalar bile gezmeye giderken falan asla gitmez ne işim var kendiniz gezin vakit geçirin eğlenin der ama bizim gelinlerde annemi beğenmez aman boşver annelerimizde onlara bayilmiyo zaten :D
(4,775 puan) tarafından
Gelin hanım gelene kadar annem yemeği hazırlar masayi hazırlar yemek Faslı biter bulaşıkları annem halleder gelin hanım gönlü olursa çayı verir ben evleneli 5 yıl oldu daha razan dahil hiç hazır yemeğe gitmedim :)
0 oy
(2,470 puan) tarafından
Yani kıskançlık mı oluyor bilmiyorum ama kendi hayatıyla bizimkini kıyaslayıp her defasında söyleyecek bişey buluyor, sevmediğinden de adım kadar eminim :) 
0 oy
(2,218 puan) tarafından
Benimki kiskanmiyo sjsjs 
0 oy
(183 puan) tarafından
Kıskanması yok ama çok karışan herşeye laf söyleyen bi insan o yüzden baya mesefa koydum artık muhattabım değil ne hali varsa görsün 
0 oy
(77 puan) tarafından
Valla benimki kiskaniyo ne yapsam ne etsem kızlarıda aynı onun gibi birebir beni teklit ederler kaynanam cok kıskanç ve fenadır öyüzden yılda bir kez görüyorum başka sehirde yaşıyorum ondan bile kıskançlıktan ölecek Allahtan ayni şehirde değilim 
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Evet kıskanır benimki kısaknıyor her şeyimi. 
0 oy
(4,168 puan) tarafından
Kıskanan da var kısmanmayan da bende ki kıskanan türden :D biz tatile gittik 4 sene de ilk kez bana dedi ki bizim zamanımızda gezmek mi vardı büyüklerimiz evine gider iş yapardık gezmiş kadar olurduk dedi :D ki ben her hafta evine gidip yardım ediyorum.
0 oy
(900 puan) tarafından

benimki kıskanmaz. ilgilenir hatta kendinde olmayanı bile imkanı varsa bize sunar. 

ama kaynanam yok sanmayın kocam kaynanamdan daha kaynana ;)

0 oy
(1,155 puan) tarafından
Kıskanana çok rastladım ama benim kayınvalidem annem gibi kıskanmaz iyisi güzeli benim olsun ister mutlu olur bundan bende severim kayınvalidemi tabiki :) 
0 oy
tarafından
Benim eşimin annesi rahmetli oldu 7 sene önce ama olmadan önce biz sevgiliydik. Hep dermiş ki kızın gönlünü kırma. Mesela bişey begenirmis al bunu götür yasemine. O kadar çiçek hediye aldı ki. Hatta bayramda bile nişanlı filan değildik kıyafetlerini al demiş oğluna. Ben sonradan öğrendim ki o aldığı hediyelerin çogunun altında kayinvalidemin izleri varmış. İyi ki tanımisim öyle bir insani. Kayinbabamin şimdiki eşi de iyidir de öz gibi olmuyor. Kızıma sigara içip yaklaştırdi bende tepki verdim alındı bende kırıldım bana ve bebeğime saygı duymadığı için acaba kendi annesi olsaydı bu şekilde yapar mıydı eminim yapmazdı kendi canı çok ayrı. 

Annem de iyidir. Benim kisligimi yazligimi yapar bana ne yaparsa gelinine de yapar. Hatta gelinimiz elbise beğenir bişey ister kuaföre giderler hep annem alır hiç sakınmaz. Severek yapar. Gelinimiz iyidir hoştur da o da mesela bize köpeği konusunda saygı duymaz. Evlerimize kadar getirir. Halbuki biz o kırılmasın diye kabul ettik bir iki ama sürekli hale geldi bu. Bu da saygısızlık bence. Ne bileyim iyi insanlar pek sevilmiyor. Bunun gelinle kaynanayla alaksi yok. Ama ben rahmetli kayınvalidemi çok seviyorum. Acı çekmesini istemezdim ama yatalak olsaydı da başımızda dursaydi hiç gocunmam herseyini yapardım. Yaptım da. 
0 oy
(11,654 puan) tarafından

Bilemiyorum açıkçası mesela dün aradı gelmediniz bu hafta dedi eşimde izin kullanmadi ama izin kullansa da gelmeyecektik bebeğe alışveriş yapmamız gerekiyor yazlığı var ama onları giydiremiyorum artik dedim daha kışa çok biz yanıyoruz giydir diyip durdu alırken büyük al sürekli masraf olmasın dedi zaten büyük alıyorum ama olanlar artık olmuyor bizim gezmemizi harcama yapmamızı kıskanıyor başka şeyleri de kıskanır mı Bilemiyorum umarım kıskanmaz 70 yaşında 

0 oy
(9,956 puan) tarafından
Kesinlikle evet 

Not kayananm beni çok sever bende onu ama kiskanmasini çok kez sezdim

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 597 göst.
11 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 753 göst.
0 oy
28 cevap 1,318 göst.