Ya kızlar şimdi biz alt ust oturuyoruz kaynanamla yemek ayrı paralarımız bir onlar ne alsa bize vermiyorlar mesela gecem domates aldılar bir kasa bende market gidecektim ne Alcan diye sordular domates dedim demedi al bir kilo domates birşey den dolayı degil asla ama benim eşim ırk gitmiş şuan ne getirse herşeyin cogunu onlar veriyor kendileri asla oyle degiler gecen kaynım lokum getirdi oda eşim gibi yurt dışı gidiyor kaynanam Bir tabak lokum gondermiş eşim dedik onlara ben birşey getirsem herşeyin yarısını size veriyorum sense bir tabak gondermiş sin annesine dedi yurt dışından abisi kaynanamı arar size ne getirdi diye vermek zorunda degiliz degil. Mi gecen kaynım diyo ben birşey getirsem size vermiyorlarmo ses cılartmadım hicbirşey vermiyor kaynanam kaynım diyo ver o evine saklıyor bu durum baya beni sinir ediyor eşin ne desem artık cok yoruldum kendisinde biliyor ama halada vazgeçmiyor eşim yurt dişinda gidecem dedi bana poğaca yap bende dedim kaynanam oglun diyo poğaca yap sen güzel yapıyorsum hamurunu yapsan olmaz mı ben şekil veririm kaynanam dedi sen kucuk musun yap tarifini vereyim sonra verdi yaptım şuan hamileyim hani hic olmasa o pogaca yabapilirdi ama eşimden bıktım hicbirşey takmıyor