0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (900 puan) tarafından
Ya kızlar şimdi biz alt ust oturuyoruz kaynanamla yemek ayrı paralarımız  bir onlar ne alsa bize vermiyorlar mesela gecem domates aldılar bir kasa bende market gidecektim ne Alcan diye sordular domates dedim demedi al bir kilo domates birşey den dolayı degil asla ama benim eşim ırk gitmiş şuan ne getirse herşeyin cogunu onlar veriyor kendileri asla oyle degiler gecen kaynım lokum getirdi oda eşim gibi yurt dışı gidiyor kaynanam Bir tabak lokum gondermiş eşim dedik onlara ben birşey getirsem herşeyin yarısını size veriyorum sense bir tabak gondermiş sin annesine dedi yurt dışından abisi kaynanamı arar size ne getirdi diye vermek zorunda degiliz degil. Mi gecen kaynım diyo ben birşey getirsem size vermiyorlarmo ses cılartmadım hicbirşey vermiyor kaynanam kaynım diyo ver o evine saklıyor bu durum baya beni sinir ediyor eşin ne desem artık cok yoruldum kendisinde biliyor ama halada vazgeçmiyor eşim yurt dişinda gidecem dedi bana poğaca yap bende dedim kaynanam oglun diyo poğaca yap sen güzel  yapıyorsum  hamurunu yapsan olmaz mı ben şekil veririm kaynanam dedi sen kucuk musun yap tarifini vereyim sonra verdi yaptım şuan hamileyim hani hic olmasa o pogaca yabapilirdi ama eşimden bıktım hicbirşey takmıyor 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,332 puan) tarafından
Okudum okudum hatta okumaya çalıştım ama pek birsry anlamadım vermiyorsa vermesin bosver 2 lokmayı takmaya değmez bil ki bu senin için bi sınav o yüzden fazla yüz göz olmaya gram değmez gözü doysun inşallah 
(900 puan) tarafından
Surekli beklentileri eşimde. Var bizde Bi aileyiz bizim hicmi ihtiyacımız yok surekli bana ver deywm bir aile ama kimseyede birşey vermezler
(1,332 puan) tarafından
Eşine söyle istemiyorum böyle fazla onlara vermeni versin ama fazla vermesin az versin
(900 puan) tarafından
Söylicem bugun beni dinlemez biliyor ama yinede soylicem
-Reklam-
0 oy
(322 puan) tarafından
Ay ne alaka kız sende yap poğaçani kadın  poğaça yapamıyor verdiklerimide israf eder atar cope diye düşünüyordur ama diğer konuda haklısın 
(900 puan) tarafından
Canım ztn poğaca guzel yapan odur o biliyor yspmayı  o gun sarmada sarmıştım biraz yorulmuştum dedim belki yapr ben yemicektimki eşim kendisiyle gotureck ti evt eşim anlamıyor anlatmaktan yoruldum artık kendiler oyle olsa tamam derim  ama oyle degiler
0 oy
(900 puan) tarafından
PosT yukarı 
0 oy
(1,846 puan) tarafından
Karışık yazmışsın pek anlamadim canım ya 
(900 puan) tarafından
Kaynanamarı surekli eşimden beklentileri oluyor ama kimseyede birşey vermezler eşim ne getirse herşeyin yarısını onlar veriyor zorum gidiyor gecen dedim oglun diyo pogaca yapsın yapmadı dedi tarifini vereyim sen yap niye size o kadar eşya getiriyor bir poğaca mı cok goruyım
0 oy
tarafından
Ben bu postun birebir aynısını önceden de okumuştum 
(900 puan) tarafından
Bilmiyorum ben ilk kez paylaşıyorum
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Eşin senden bir şey esirgemiyor ihtiyaçlarını gideriyor eksiksiz bırakmıyor ikili ilişkinizde sorun yoksa başkalarını boş verin. Boşa kendinizi yorar üzersiniz
(900 puan) tarafından
Eşimden canım
(1,763 puan) tarafından
Ay ne bileyim canım. Para ortak olduğu için mi böyle yapıyorlar ki. Sana önerim bu saatten sonra parayı ayırmak zor olur heralde keşke öyle olsa ama eşinden kendine özel aylık bir miktar belirle harçlık al ve ailesiyle ilişkini kes. Ne sen bekle ne onlar beklesin yani. Sen de harçlığını kendine mi harcarsın altın mı yaparsın bilmiyorum ama hiç değilse için rahat eder onları takmaman için yardımcı olur
(900 puan) tarafından
Surekli onlar dusunuyor evt budafa eve gelse ondan alıp altın yapacam 3 yıldır evliyim daha bir ceyrel almışlıgı yok
(1,763 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacım. Tatlı dille eşini kendine çekmeye çalış inşallah zamanla uzaklaşır onlardan
(900 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun  bazen konuşuyor bakıyor beni dinlemiyor susmayı tercih ediyorum
0 oy
(603 puan) tarafından
İnşallah aile binasından kurtulursunuz
(900 puan) tarafından
Amin canım inşallah cok istiyorum Allah ne olursun bir evimiz olsun onlardan uzak

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 245 göst.
25 Eylül 2024 Aile kategorisinde Aysehfk (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
8 saat önce Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,819 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.
0 oy
1 cevap 140 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Birisii3 (210 puan) tarafından soruldu