0 oy
155 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Bugün böyle olsun dedim hazır pratik :angel: sabah akşam herseyi yiyebilme potansiyelim var kızlar.

image

2 Cevaplar

0 oy
(2,015 puan) tarafından
Afiyet olsun bende kızımın artıklarını yiyorum su andaa
tarafından
Ahshs canım benim :)
-Reklam-
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Airfrey kağıtları çok zararlı haberin var mi afiyet olsun bende kendime ciğer kızıma patatesli yumurta yaptım;)
(3,240 puan) tarafından
Amin inşallah hepimizin gönlüne göre olsun inşallah ❤️❤️
(2,210 puan) tarafından
Allahumme amin❤️
tarafından
Kızlar dua ederken çok ayrıntı verin sınır koymayın nerden ne kısmet geleceği belli olmaz. Ben iki sene kirada oturdum ama burnumdan geldi çıkarken. Evimi seviyordum kirada olsa büyüktü genişti yapılı düzgündü. Ama koridoru ve mutfağı uzun inceydi bende geniş seviyorum. Mutfağı herkes geniş ister ama ben koridoru da geniş isterdim. Kapıdan girince ferah ortam karsilasin diye. Çok dua ettim bı evimiz olsun diye. Çok şükür ki imkanımız oldu paramız vardı büyük bı kısmı. Az biraz da kredi çektik paramız yettiğince ev aldık. Eve bakmaya gidince eşya olunca insan pek anlamıyormus ama eve girince tam da istediğim gibi kocaman antrem var salonumdan büyük geniş.. mutfağım keza öyle çok dua etmiştim mutfak koridor büyük olsun diye. Oldu da. Ama eksik dua etmisim ki odaları hesaba katmamisim. odalarim bı lokmacik .d tabi kendi evim bir şekilde yerleşiyorum sigiyorum ama siz siz olun çok isteyin hayırlısıyla isteyin gönlünüzden ne geciyosa allah bin katını versin.
(3,240 puan) tarafından
Sağ ol canım doğru söylüyorsun. Belli olmaz inşallah sana da tekrar daha güzeli nasip olur. Ben de hep diyorum ferah banyo mutfak ferah bir ev. Kayınbabamın evi şükür büyük ama çok havasız asla ferah hissedemiyorum nasip inşallah bir gün olur en güzelinden
(2,210 puan) tarafından
Bilmiyorum ama ben ince ayrıntı verince tersi oluyor genelde o yüzden nasibim nedir o olsun hayırlısıyla geniş ferah olsun hayırlı olsun cnm Rabbım huzur bereket mutluluk versin

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 695 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 567 göst.
0 oy
11 cevap 703 göst.
+1 oy
13 cevap 385 göst.

408,619 soru

12,279,585 cevap