0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (854 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

2. Ürün  1 tl mis normalde fiyatı kaç bilginiz var mı kızlar,  yararı var mı boş bi ürün mü acaba

4 Cevaplar

0 oy
(1,766 puan) tarafından
Ben kullanmıyorum ama Kore ürünlerini kullanıp çok memnun olan var merak etmiyor değilim
(854 puan) tarafından
Bende görüyorum bi süredir ama almadım hiç, şuan indirmliymis ama şişirilmiş fiyatta olabilir inanasim gelmiyor hic
(1,766 puan) tarafından
Kullanan arkadaşlar vardı galiba görseler dönerler sana canım
(854 puan) tarafından
Teşekkürler canm
-Reklam-
0 oy
(1,766 puan) tarafından
Post yukarı 
0 oy
(2,218 puan) tarafından
Bu ürün çoğu kişinin yüzüne yaramamış tavsiye edilmiyor bak benim sayfaya ben paylasmistim the purest ürünleri önerdiler aldım ve şuan memnunum
(854 puan) tarafından
Soruyu düzenleyip görsel ekledim canım bu ikisini almayi dusunuyorum, yüz tonigim var homm bitkiselin bu markayı hiç kullanmadım, daha önce Luis bien c vitaminini ve beyazlatıcı kremini kullanmistim
(2,218 puan) tarafından
Ben ilk defa aldım yüzüm mahvolur diye o toplara girmedim sonra yüz bakıma gittim o günden sonra dedim yüzüme ürün alayım direk bunları aldım mavi su olan tonik cnm tonik var demişsin bekle biraz indirim mutlaka gelecek
(854 puan) tarafından
İyi yapmışsın bende güvenemiyorum her çıkan markaya  Luis bien de iyiydi ama fiyatları aşırı yukselmis, attığım gorseldeki tonik mı
(2,218 puan) tarafından
Evt mavi su olan tonik ztn kaydirinca içeriği fln var onu mesela gece kullanman gerekiyor gündüz kullanım yüzü mahvediyor asiti çok olduğu için 2 3 günde bir yapman gerek
(854 puan) tarafından
Hm bakiyim biraz daha o zamn teşekkür ederim canm
0 oy
(6,985 puan) tarafından
Koreaco kullanıyorum memnunum 
(854 puan) tarafından
Pek memnun olan yokmuş sen ne zamandir kullaniyosun
(6,985 puan) tarafından
3 4 ay olmuştur sarı mor ve mavisi var bende
(854 puan) tarafından
Mavi olan tonik sanırım ?
Göz aalti morlukarina etkilimi mor olan

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 127 göst.
15 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzeakarsu (1,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
5 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
21 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde ibonun karisi (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.
21 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ibonun karisi (112 puan) tarafından soruldu

408,640 soru

12,280,100 cevap

37,862 kullanıcı

Kategoriler

...