0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (301 puan) tarafından

Öncelikle sağlıklı olsun yeter tabikide , bı kızım var 18 aylık, 15+1 hamileyim, en son 13+4 gittim ne ben sordum ne doktor söyledi, varmı aranızda hisleri kuvvetli olan.

image

8 Cevaplar

0 oy
(3,538 puan) tarafından
Bacak arası dolu gibi eğer kordon değilse erkek sanırım canım 
(301 puan) tarafından
Hayırlısı inşallah:) teşekkür ederim canım
(301 puan) tarafından
Erkek cnm ôğrendim
-Reklam-
0 oy
(465 puan) tarafından
Erkek gibi geldi öğrenirsen yaz merak ettim cnm sağlıkla kucağına alirsin inşallah 
(301 puan) tarafından
Bı hafta sonra gidecem cnm :)) Yazarım
(301 puan) tarafından
Erkekmiş cnm
0 oy
(3,538 puan) tarafından

image

bak böyleydi canım oğlumun ultrason fotosu
(301 puan) tarafından
Bizimki ne ben sordum nede doktor bişey sôyledi, Rabbim size bağışlasın inşallah canım, sağlıklı olsun da cinsiyeti hiç önemli değil ama insan her iki meyveden de tatmak istiyor
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Ben kıza benzettim:)
(301 puan) tarafından
Hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun inşallah canım:) teşekkür ederim
0 oy
(29,415 puan) tarafından

Erkek gibi hayırlısı olsun 

(301 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım:) Sağlıklı Olsunda
(301 puan) tarafından
Erkekmiş cnm
(29,415 puan) tarafından
A masAllah sağlıkla kucağına alırsın insAllah
0 oy
(957 puan) tarafından
Ben kıza benzettim öğrenince yazarmisin hayırlısı olsun hakkında gönlünden geçeni kucağına alırsın inşallah birde ilk gebeliginle suanki gebeliğin benziyor mu
(301 puan) tarafından
Yok canım tam tersi, kızımda çok güzel bir gebelik geçirdim ne bulantı ne kusma ne tiksinme, bunda hepsi var ve ôzellikle bel ve baş ağrısı, et görmeye tahammülüm yok asla normalde de çok severdim, kızımda hep limon yerdim bunda sadece canım halka ve tulumba tatlısı çekiyor, kızımda karnım 4. Ayda çıktı bunda hiç karnım yok dümdüz. Kızımda çok iştahlıydım bunda hiçbişey yemek istemiyorum, kızında kilo aldım bunda tam tersi 3 kilo verdim , yani bilmiyorum nasip hayırlısı sağlıklı olsun yeter, amin inşallah canım Allah razı olsun
(957 puan) tarafından
Benimde tam tersi oldu kızımda 7 kilo verdim turşu suyu çok canım cekiyordu oğlumda ise baklava yiyordum ve çabuk karnim çıktı şuan üçüncü gebelik oğlumla aynı belirtiler sadece tek farki kızımda miğde yanmam oldu oglumda olmamisti bu gebeligimde rahat geçiyor ama miğde yanamam var sadece ve kıza benziyor dediler 25+6 haftalık hamileyim 19 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu o kdr düşünün karnım o ay içinde çıktı yani birde tekme attı test yaptım pozitif çıktı
(301 puan) tarafından
Maşallah, bnm planlı gebelik olduğu için zaman geçmek bilmiyor, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşallah, gerisi önemli değil
0 oy
(183 puan) tarafından
Görür görmez erkek geçti içimden rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 
(301 puan) tarafından
Aminn amin inşallah sağlıkla kucağıma alayım da gerisi boş:)) Çok teşekkür ederim canım, bı hafta sonra gidecem bklm inşallah öğrenirim
(183 puan) tarafından
Bizimde yarın netleşicek detaylı ultrasonda hayırlısı olsun inşallah öğrenirsen bizede söyle :)
(301 puan) tarafından
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım, yazarım cnm
(301 puan) tarafından
Erkekmiş cnm
(183 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah içime doğmuştu sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
0 oy
(301 puan) tarafından
Yokmu başka tahmini olan

411,532 soru

12,388,638 cevap

43,668 kullanıcı

Kategoriler

...