+1 oy
142 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (386 puan) tarafından
Kızlar ilk etapta sürekli testler için para ödüyoruz ilk gebeligimde oyleydi birde sadece ultrasonla bakıyorlar perinotologa dahi para ödedim özelde gittim ama simdi doğumu özelde yapıp kontrollere devlete gitmeyi düşünüyorum sizce doğum için gittigimde doktorlar kabul edermi

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benim tersi oldu özele kontrole gidiyordum. Dogum mecburi devlette oldu. Özel sanırım risk almak istemedi devlete sevk etti
-Reklam-
0 oy
(16,491 puan) tarafından
Bu hastaneye doktora göre değişir bence ben salı doktora gidip Perşembe doğum yaptım aradaki bütün kontrollerimi devlette yaptım sadece 14. Haftamda kanama nedeniyle o hastanede başka doktora gitmişliğim vardı 
(386 puan) tarafından
Son aylarda gidicem 30 dan sonra özele giderim ama nasıl karşıladılar merak ettim bazıları önemsemezler seni dedi
(16,491 puan) tarafından
Benim doktorum Allah razı olsun çok ilgilendi benle hatta ben sordum burda gelip doğum yapabilir miyim tabi demişti ne zaman sancı tutarsa gel dedi mesaiye denk geldi ama gece de tutsa doktor kalkıp geliyordu
0 oy
(15,257 puan) tarafından
Ikinci doğumumda kontrole hem özele hem devlete gidiyordum. Belli bir dönem özele kontrole gidemedim. Doğumda kabul ettiler ama doktor resmen doğumu burnumdan getirdi. Şimdiki aklım olsa doğumumda devlette yapardim o rezilliği para verip çektim ben. 
(15,257 puan) tarafından
Ya o kadar kötü şeyler yaşadim ki doğumdan sonra bir daha hastanenin önünden geçmedim. Doğum yapali 2 seneye yaklaşti ben hiç kontrole gitmedim. Resmen nur topu gibi doktor fobim oldu sayelerinde. Beddua etmiyorum ama biliyorum bana yaşattıklarının karşılığını Allah mutlaka verecek onlara.
(1,435 puan) tarafından
Kukuli: çok üzüldüm canım yaşadığın şey en zor zamanda sana böyle davranan doktoru neden şikayet etmedin ki ? Özelde direk atarlar o doktoru. Ben de özelde yaptım 2 dogumumu ama doktorum iyiydi elhamdülillah. Senin şu yazdıklarını yapsalar eşim kesin beni ambulansla başka yere götürürdü ya da başka doktor isterdi Allah bildiği gibi yapsın o doktoru ağzıma kötü laflar geliyoda bolca bip pis yaşattığını yaşasın
(15,257 puan) tarafından
Özel hastane ama vakıf hastanesi canim. Yani farklı bir sistemle yönetiliyor. Şikayet ettik ama doktorunu koruyan bir yapısı vardı hastanenin. İl sağlık müdürlüğü  soruşturma başlattı ama olaya şahit olan ebeler yalan ifade verdiler. Resmen bizi suçlayacak şeyler söylediler. Ben insanların ne kadar çirkinleşebileceğine gözlerimle şahit oldum. Bebeğin kafasina dokunuyorum diyorlardi. Riske atmamak için çıkamadım hastaneden. Doğum aninda o kadar  ağladimki bebeğim doğunca oda aynı benim doğumda ağladığım gibi ağliyordu. Onun ağlamasını her duyduğumda o anları tekrar tekrar yaşadim.
(1,435 puan) tarafından
Rabbim bunu onlara bırakmasın inşallah iyi insanlarla karşılaştırsın
(15,257 puan) tarafından
Bırakmadı zaten yanlarına. Hastane hepsini mağdur etti. Maaşlarını  ödememiş. Allah gösterecekya banada tesadüfen gazetede gördüm. Doktorlar iş bırakmış maaşlarini alamadılari için. Hastane bahçesinde röpörtaj verenler arasinda doktor ve ekibide vardı
0 oy
(312 puan) tarafından
Ben öyle yaptım, sorun yaşamadım. Ama sadece soğuma bir kaç hafta kala kontrol için özele gittim kaç kez doğum yapacağım doktora yani
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Ben doktoru aradım canım. Bizim tayin çıktı 24.hafta falandı sanırım İstanbul'a geldim. Ev tutup taşınma yerleşme derken resmen şuan takipli oldugum doktor yok. 36 haftalık oldum ozelle görüştüm kabul etti doğumu özelde yapacağım. Devlette gittim kontrole 
0 oy
(5,927 puan) tarafından

Bi arkadaşım devlette muayene oldu 9 ay boyunca. Özelde dogum yaptı.  20 binlira ödemiş normal dogum yaptı .

0 oy
(766 puan) tarafından
Son bir iki kontrole özelde olursan yaparlar.
0 oy
(635 puan) tarafından
Ben de öyle yapmistim sonra gittiğinde bazı doktorlar ilgilenmeyebiliyor. Yani benim doktorum öyleydi hiç ilgilenmemisti onun yüzünden sezeryana yönlendirildim
0 oy
(540 puan) tarafından
kontroller için devletin uyduruk cihazlarına güvenebileceksen bana göre hava hoş. devletteki doktor beni kabul etmemiş ya tıp fakültesine ya da riskli gebelik uzmanı olan ve cihazları iyi bi hastaneye git burada olmaz demişti. ki öyle de oldu. ben hem devlete hem tıpa gidiyordum. devlet sıkıntı olduğu zaman farkedemedi. doktora lafım yok ama cihazları eski. o nedenle olmuyor bazı şeyler
0 oy
(10,389 puan) tarafından
Ederler tabiki kuzenimin edi oyle yapti 
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Ben ilk hamileliğimde devlete gittim son bir ay kala özele gittim orda doğurdum şimdi gene hamileyim gene öyle yapacağım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 89 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kaan.m (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 449 göst.
11 Ocak 2023 Aile kategorisinde Syma (712 puan) tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 589 göst.
27 Ekim 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 260 göst.