0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (299 puan) tarafından

image

image

meraba sevgili bayanlar tahmini olan var mı devlet hastanesi söylemedi.simdiye kadar sanırım detayliyi bekliyolar 19+5

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç anlamam içimden kız geçti sağlıkla doğsun minikkk. Benim 12. Haftada söylemişti devlettii
(299 puan) tarafından
Ay yok soylemiyolar mi gercekden pozizyonmu hep donuk anlamadım bende bugün iki tane çikolata yedim meyve suyu icdim Dr a dedim kıpır kıpır ama yan otuyor dedi önce sağlık elbette ama birşey alacak oluyorum kız mı erkek mi bilmeden insan hoş yere birşey almak istemiyor
tarafından
Aynen canım alma bana doktorum genelde söylemiyoruz hâlâ su devirde kız olduğunu öğrenince aldırmak isteyenler var haftası geçsin diye bekliyoruz demişti. Bizim ilkti ve yerimde duramıyordum anladı herhalde 40 yıllık meslek hayatımda ilk defa gördüğüm an söyledim demişti maalesef böyle düşüncesiz vicdansız insanlar varmış
(299 puan) tarafından
Ay farketmez iyi olsun da kuzum kzi erkek önemi yok ama insan bilmek istyor sadece evladın kzii erkegi olmaz ki nasıl kıyılır bile bile
tarafından
Kızımı bin tane erkeğe değişmem elbette öyle ama erkek bebek meraklısı var benimde etrafımda :((
(299 puan) tarafından
Benim oğlumda var kızımda bu üçüncü olacak ))ilkdede hep ne hayırlı ise o olsun dedik tabiki bundada
-Reklam-
0 oy
(1,452 puan) tarafından
15 haftalık bugün gittim devlet hastanesi erkek bebek dedi
(299 puan) tarafından
Saglikla gelsin
0 oy
tarafından
Kızdır diye düşünüyorum cnm
0 oy
(10,658 puan) tarafından
Bencede kız 
(299 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağlıkla gelsin inşallah tüm bebisler
0 oy
(592 puan) tarafından
Bende 18 haftalık olduğunda gittim kız gibi gözüküyor dedi ama emin değilim ikinci bir görüş al dedi bnde biraz daha Zaman geçsin öyle giycem tekrar 
(299 puan) tarafından
Bana ne zettim bile demiyolar )))

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 426 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Expertmom (1,022 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 186 göst.
0 oy
10 cevap 114 göst.

Kategoriler

1,439,211 soru