0 oy
1,025 göst.
Diğer kategorisinde (382 puan) tarafından
Yarın 14 Şubat eşimle üç gündür kusuz yani ben kusum konuşmuyorum onunla akşam geldi özür diledi sen böyle yapınca çok canım acıyor yapma diye kırdım ama kirildimda özür dilerim dedi ama çok fazla kırıldığım için affetmedim yarında 14 Şubat kus giricez sanırım çünkü baya kırıldım 

15 Cevaplar

+6 oy
(1,379 puan) tarafından

En İyi Cevap
Aranıza şeytan sokmayin  bence 
(1,204 puan) tarafından
Arkadaşım senin yorumların inan ilaç gibi geliyor bizlere psikolog gibi ne güzel cevaplar veriyorsun  :*)
(1,379 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ne güzel bunu duymak
(1,204 puan) tarafından
Rica ederim cnm sizin gibi insanlarin varlığı çoğalsın  ;)
-Reklam-
+4 oy
(2,091 puan) tarafından
Özür dilemiş bence uzatmasaydın nasıl olsa barışcaksınız 
(2,091 puan) tarafından
Anladım cnm sıkma canını boşver değmez hiçbirşey için
(382 puan) tarafından
Aynen öyle canım kendimi uzanıyorum hiç zaten tepkim sadece ona karşı 2 aylık oğlum var onunla gülüyorum oynuyorum kayinvalidemle oturuyorum onunla gülüyorum konuşuyorum sadece ona karşı böyleyim kendimi hepten uzunce gecmicegini anladım
(2,091 puan) tarafından
Benim oğlumda 2aylık olucak haftaya kıyamam onlara ya :)
(382 puan) tarafından
Etmiyor canım ettirmeyeye çalışıyoruz evimiz dublex üst katta onlar var hiç kavga sesimiz gitmemisdir çünkü hiç bağıra çağıra kavga etmedik çok şükür ona ya sessizce yada o işteyken mesajla oluyo illaki anliyolar ama bişi demiyolar hiç karı koca arasına girmiyolar hiç
(382 puan) tarafından
Aynen öyle canım
+2 oy
(295 puan) tarafından
Güzel bi jest yapıp gönlünü alır inşallah canım ❤
(382 puan) tarafından
+1
İnsAllah canım hiç sanmıyorum ama bakalım biraz beni anlamda yeter aslindq özür diledi ama sırf soğuk kalmiyim diye diledi beni anladığı için dinlemedi yani
+2 oy
(7 puan) tarafından
Cnm senle ayni durumdayim seninki en azindan ozur diledi bnmki ozur bile dilemedi bisey alacagini sanmiyorum
(139 puan) tarafından
Bzmde ayni durum. Kac gun oldu hala duzelme yok hala kendi dik kafaligiyla devam ediyo. Yoruldum iyice :(
(382 puan) tarafından
Yok canım özür diledi gün içinde aradı normal kusmemisiz gibi konusdu eve gelince de öyle geldi sarıldı öptü felan ama beni anlamadığı için hala kırgınlık devam ediyor
+2 oy
(7,481 puan) tarafından
Canım ozur dilemis keske uzatmasan. Tamam kırılmışsin haklisindir ama uzarsa sogukluk artar. Şeytan araniza iyice girer. Daha büyük sıkıntı lara zemin hazirlanir Allah etmesin.
(382 puan) tarafından
Normalde uzatmamak canım inan trip atamam hemen barisirim gülerim ama aile meselesi girdi araya maalesef arada ben kaldım abimle eşim arada üzüldüğümü bildiği halde o geçmeden başka şeyler yaptı daha çok üstüne bindi şimdi bsrissam hiç bişi hal olmaz
+1 oy
(340 puan) tarafından
Cokta onemli bigun degl canm umursama aranzi nasl duzeltrsn ona bak
0 oy
tarafından
Bende öyle çok kırgınım ama kendi gelip yanaşıyor tabi ince düşünüp bişe alacağını bile sanmiyorum beklemiyorum yani ama umrumdada değil olan hep kadınlara oluyor
0 oy
(1,932 puan) tarafından

Keşke biz sadece 3 gün kus olsak yılın 365 günü küsüs  bi evde iki yabancı gibiyiz her zaman o yüzden birsey beklemiyorum :getlost:

(1,204 puan) tarafından
Hayırdır canm neden  aylarca böyle yaşıyorsunuz sorun nedir ki.? Bizde sürekli kavga ederiz de ama geri mecbur konuşuyoruz
0 oy
(4,665 puan) tarafından
Bizde bugun küstuk canim 
(576 puan) tarafından
Ayni biz :))
0 oy
tarafından

Benimde eşim eğitimde yani sen küs ben uzaklarda olmadı hiç böyle :getlost:

(382 puan) tarafından
Allah kavustursun canım benim ☺️
tarafından
Aminnn canım benim
0 oy
(531 puan) tarafından
Ve aleykum selam bizde küs kervanindayiz
0 oy
(3,694 puan) tarafından

Aleykümselam canım biz de küs gireriz yüksek ihtimalle daha doğrusu ben küs girerim. Tavşan dağa küsmüş de  dağın haberi olmamış hesabı yani.. :getlost:

(382 puan) tarafından
Oda kötü be kussun kendi içinde yasiyosun ama anlatamiyosun Allah kolaylık versinnn
(3,694 puan) tarafından
Amin canım amiinn..
0 oy
(3,149 puan) tarafından
Ben de varım malum dün akşamdan beri kusum çok üzdü beni. Bide ayrıyız şehir dışında her yerden engelledim telefon vatsap face :D daha yeni açtım engeli özür diledi yalvarıyor kaç saattir ama bilmiyorum affeder miyim çok üzdü çünkü gerçekten de.
(382 puan) tarafından
Kizzz Allah iyiliği vermesin sevgili gibi insan kocasını engellerini
(3,149 puan) tarafından
Çok kızdırdı arayıp mesaj atıp daha da kavga etsek ağır laflar derdim o da ağlayıp yalvarırdı o öyle yaptıkça ben sinirlenirdim işler çığrından çıkardı. Bende her yerden engelledim sinizim azalınca açtım :D
(382 puan) tarafından
Ohh iyi yaptinnn az anlasın kıymetini uzup uzup sonra nasılsa barışır bu karılar diyolar
(3,149 puan) tarafından
Aynen valla şimdi 1 gündür engelli kalınca nasıl özür diliyor saatlerdir bide uzağız kıymetli olduk tabi hemencik az daha sürünsün belki barışırım belki 14 şubata kus gireriz artık :)
0 oy
tarafından
Bende kusum hemde 1 haftadir kus giricez 14 subata bizde
0 oy
(225 puan) tarafından
Ayy bi an acaba bu paylasimi ben mi yaptim dye dusundum bende konusmuyorum 3 gündür cok sinirliyim 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 508 göst.
15 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minikii (877 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 511 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Kevokimmm (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 479 göst.
0 oy
2 cevap 151 göst.
29 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,656 soru

23,710,055 cevap

312,207 kullanıcı

...