0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (893 puan) tarafından
3 yaşında bir kızım 5 aylik bir oğlum var..yanımda yakınımda ne bir komşum ne bir akrabam var..kapımız arada çalıyor onda da ya kargocu ya da yanlışlıkla çalınmış oluyor..normalde çalışan biriyim ama 3 yıldır hayatimi cocuklara adadım..35 yaşında geç anne olduğum için pespese yaptım isteyerek..ama aşırı zor bir dönemdeyiz.. eşimle sürekli bir girdabın içinde gibiyiz birini yedir icir banyo yaptir uyutmaya çalış derken diğeri aynı şekilde. Ve büyük 1 yaşından beri oglen uyumuyor küçük desen gece gündüz bağırıyor diş çıkardı rahatlar dedik hasta oldu..dordumuz de gribiz perişan haldeyiz..saat 3 ve şimdi kahvaltı yaptım anca..kızım 3 yas sendromunun kralını yaşıyor ve yaşatıyor..delirmişcesine ağlıyor her şeye ama her şeye.. 10 dkda bir kriz yaşıyoruz 1 saatte sakinlesiyor 10 15dk sonra birdaha..yuzume yuzume bagiriyor cinnet gecircem o kadar kötüyüm ki ben de krize girdim ağladım bir sürü laf söyledim..insanlıktan çıktım hergunum aynı.. nasıl yapcam küçük büyüdükçe büyüğün kıskançlığı asiri arttı ellerini yaliyor salya akıtıyor bana titreme geliyor o hallerini gördükçe..bu halde olanınız var mı biliyorum geçecek ama kızım çok zeki çok akıllıydi kabullenemiyorum bu halini..küçüğü emzik biberon vermedim ayakta sallamadim büyüğe de yapmamıştım bunları ve tv telefon açmıyorum..bazen diyorum koy tv nin önüne otursun aksama kadar..diğerine de ver emzigi dursun öyle bi kenarda..:((((

3 Cevaplar

0 oy
(929 puan) tarafından
İnstagramda gizotlakendini hesabını takip et o bana iyi gelmişti 
-Reklam-
0 oy
(462 puan) tarafından
bu saatten sonra tvnin önüne koysan da durmazlar alıştırmadığın için. benimkiler durmuyorlar. bunalmanı çok iyi anlıyorum yorulmuşsun hem maddi hem manevi. geçecek demicem çünkü sen de bilincindesin. Allah sabır versin diyorum sadece. 

bebeklerinin sağlıklı olduklarını düşün en büyük tesellin o olacaktır. bide mümkünse al ikisini de dışarı çık. dışarısı zor gibi görünüyor ama çıktıktan sonra evdekinden daha kolay oluyor. herkes için de hava değişimi olur
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Bizde insanız robot değiliz sen çok güçlüsün akşama kadar çoluk çocuk yemek temizlik bulaşık koca derdi çocuk derdi kimliğini unuttun belki de ne zamandır eskiden yaptığın aktiviteleri unuttun ama güçlü olduğunu sakın unutma elbette geçecek o günler bir zamanlar uyusun diye gözüne baktığımız yavrumuz yarın bir gün uyanmak istemeyecek odasından çıkmayacak anı yaşa kendini üzme sen çok güzel bir annesin♥️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 206 göst.
15 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde D. 65 (102 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 377 göst.
1 Eylül 2024 Aile kategorisinde Zehra Nur kara (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 115 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Rojda2121 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 477 göst.