Eşimle sürekli kavga ediyoruz, ne yapacağımı bilmiyorum

+1 oy
395 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,590 puan) tarafından

Gecen haftada yazdım ama biz eşim olacak adamla duzelmiyoruz 1 haftadır konuşmuyoruz aynı evin için iki yabanciyiz sanki o gün yalvardı gitme düzelcem diye bende yine ses etmedim oturdum evde ama bugün yine kavga ettik ben sabah kesin gidiyorum annemin yanına olmuyor kızım babasız büyümesin dedikçe ben kendimi çok yipradiyorim 

Bana hakaretleri iftiraları kesilmiyor yedigimi içtiğimi yattigimi herseyine karışıyor başıma kakiyor

6 Cevaplar

0 oy
(3,108 puan) tarafından

Sen cocugunla evde onu yok say yoksa düzelmesini beklemek aptallık oluyor kendimden biliyorum rabbim böylelerini ıslah etsin 🩷

-Reklam-
0 oy
(6,699 puan) tarafından

En son bosanma davası felan sorduğunu hatırlıyorum geride mi kaldım 

0 oy
(1,031 puan) tarafından

Düzelmiyorsa bekmeye gerek yok ailen sahip çıkacaksa onlara sığınmalısın çocuğum babasız büyücek diye bişe de yok babaysa herzaman görür yani eğer umrundaysa 

Bak eşimle bir dönem sıkıntılarımız oldu çok büyük kavgalar ettik ama öyle böyle değil ben de aman oğlum babasını çok seviyor bir iki gün ayrı kalsa çok özlüyor diye düşündüm ve sineye çekmeye devam ettim ben sineye çektikçe o daha da tepeme çıktı hatta öyle yıprandımki her kavganın sonunda yada onun gecesinde hep bayılıyordum artık benim için son nokta eşim bana bağırırken oğlumun ağlamasıydı ve ben bayılmışım uyanınca oğlumu baş ucumda öyle acılı bana bakarken gördüm ve herşeyi kafamda bitirdim olan çok düşündüğümüz yavrularımoza oluyor aslında evladım bunlara şahit olarak büyümektense babasıyla ayrı büyüsün zaten ne zaman isterlerse görüşürler dedim ben bitirme kararı alınca eşim bambaşka birine dönüştü bir şekilde barıştık ama gözü korktu artık bana istediği gibi davranamıyor çünkü benden hiç bekle iyordu ben yaparım o sineye çeker diye şimdi düzeldi elhamdülillah bakalım ne zamana kadar sürecek Rabbim sanada bana da cümlemizin akıbetini hayr eylesin inşaallah

(1,353 puan) tarafından

Amin inşallah bacım ya o zaman ne diye evlenir böyleleri ya analarının koynundan çıkmasınnlar mümkünse 😒

(1,031 puan) tarafından

Analarında çekecek derman yok işte bize salıyorlar

0 oy
(1,353 puan) tarafından

Zor canım allah yardımcın olsun inşallah hayırlı kapılar açsın sana Allah böyle kocaları ıslah etsin ne diye ozaman kadınların hayatlarını mahvederlerki anlamıyorum 

0 oy
(417 puan) tarafından

Annesinin babasının düzeltemediği erkeği karısı düzeltemez hakkında hayırlısı olsun 

0 oy
tarafından

bi an benı anlatıyorsun sandım bızde aynı durum ben artık duzelsın dıye ugrasmıyorum oda zaten dunden razı gıbı 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Evlilikte sürekli kavga etmek çocuk üzerinde nasıl bir etki yaratır?
Sürekli çatışma ortamı, çocuklarda kaygı bozukluğu, güvensizlik hissi ve uyku sorunlarına yol açabilir. Çocuklar, ebeveynleri arasındaki gerilimi kendi dünyalarında sorumluluk olarak algılayabilir; bu durum uzun vadede duygusal gelişimlerini olumsuz etkileyebilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Eşimle sürekli tartışıp ayrılma noktasına geldiğimizde nasıl bir yol izlemeliyim?
Öncelikle sakinleşmeyi bekleyip bir aile danışmanından profesyonel destek almayı değerlendirmelisiniz. İletişim kopukluğu olan evliliklerde, suçlayıcı dil yerine ihtiyaçları belirten ben dili kullanmak ve ortak bir çözüm zemini aramak için profesyonel bir arabulucu süreci sağlıklı başlatabilir.
Evlilikte aynı evin içinde yabancı gibi hissetmek normal midir?
Hayır, bu durum duygusal bir kopukluğun ve çözülemeyen sorunların birikmiş bir göstergesidir. İletişimin tamamen koptuğu ve çiftlerin birbirine karşı yabancılaştığı durumlar, evlilikteki duygusal güvenliğin zedelendiğine işaret eder ve genellikle dışarıdan bir müdahale gerektirir.
Evliliği kurtarmak için verilen düzelme sözleri neden çoğu zaman tutulmuyor?
Sözler, genellikle o anki gerginliği azaltmak için bir savunma mekanizması olarak söylenir ve davranış değişikliği için bir plan içermez. Gerçek değişim, bireylerin kendi hatalarını kabul etmesi ve tutarlı bir davranış değişikliği sergilemesiyle mümkündür; sadece söz vermek kalıcı bir çözüm sağlamaz.
Çocuk için evliliği sürdürmek doğru bir karar mıdır?
Çocuk için sürdürülen mutsuz ve çatışmalı bir evlilik, bazen boşanmadan daha fazla zarar verici olabilir. Önemli olan çocuğun huzurlu bir ortamda büyümesidir; bu ortam ister birlikte olsun ister ayrı, sağlıklı bir iletişim modeli sunan bir ortamın sağlanması çocuk için en iyisidir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 407 göst.
14 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bugrakagan (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,755 göst.
20 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde ❤MUALLİME❤ (3,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,092 göst.
0 oy
16 cevap 1,109 göst.

Kategoriler

1,510,217 soru

24,640,434 cevap

365,759 kullanıcı

...