+1 oy
433 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
Eşimin babası oldu annesi de sinir hastayim ortalıklarda dolanıyor biz gurbette çalışıyorduk ordan ayrılınca memlkete döndük şu an ev düzenini kurmadik o yüzden ortaklaşa annelerde kalıyoruz. İki tane çocuğum var biri 2 yaşında biri yeni doğan bir oraya bir buraya derken çocuklar hasta oluyor onlar kasabada yaşıyor

Eşimin babası ölmüş tek oğlan annesi tapıyor ona eşimin kıyafetlerini dolabına yerleştirmiş utuluyor giydiriyor o da annesinin sözünden çıkmıyor gel dese geliyor git dese gidiyor. Bir yan yana yatmadiklari kalmış.

Eşim annesinin yanında yüzüme bakmıyor azarlıyor annesi de eline çayını veriyor ne derse yapıyor o da aynı şekilde ona.

Es denecek şahıs benim ailemden nefret ediyor bugün bu halimiz n'olacak dedim diye anneme kardeşlerime küfürler attı defalarca S*****git dedi bana boşan dedi. Onlarca küfürler hakaretler. Anneme geliyorduk o sıra. Annemle konuşmaz ama onun en küçük kuzenine bile hürmet gostwrmem lazım çünkü erkekmis o 2 tane çocukla napacam bilmiyorum anne evinde nereye kadar bana bı yol gosterin

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post yukarı çıksın.Allah yardımcın olsun .Zor bir durum dua et 
(10 puan) tarafından
Napacam ben ayrılmak istiyorum
tarafından
Çocuklarına bakabilecek misin tek basina
(10 puan) tarafından
Ah keşke yapabilsem
tarafından
Arkanda ailen var mı.
-Reklam-
0 oy
tarafından
kardeşim boşan diyor sana aç davayı bas tekmeyi
(10 puan) tarafından
Çocuklar var diye tahammül ediyorum
tarafından
canım benim annengile git bebegin biraz büyüsün, ama öncesinde eşinin ses kayıtlarını al boşanma için lazım olur.  ha olmaz dersen de eşinle sorunlarını çözmeyi dene
0 oy
(2,838 puan) tarafından
Ya bak anne onemlidir her insan icn kadin erkek farketmez ama bi adam yada kadin annesi icin yuvasini dagitiyorsq yanlis anlama ama bana gore bunlardan bi bo.k olmaz.bu gibi insanlarin bence tedavi gormeleri lazim cunku bu hastalik normal bi davranis degil yani.nolur sanki annenede hurmet etsen karinada 2sinide bir tutsan 2sinjde uzmesen ara yolu bulsan ama yok illa seref.sizlik yaocaklar iste.isin cok zor canm allah yardimcn olsn.ailem arkamdamj bilmiyorm ama bosansan bu adamla cocuklr icn tekrar tekrar gorusmen gerekcek tani nerden tutsan elinde kaliyor belkide cok canini  yakcak ay zor valla rabbm yaninda olsn her daim canm.insallah bi mucize olurda duzelir hastalik sahibi kocan
(10 puan) tarafından
Ben napacam peki
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Kaynanamla aran nasıl o mu dolduruyo acaba? Kocana yapma etme demiyo mu hiç 
(10 puan) tarafından
Asla demez ben karışmam der ağzını bile açmaz ben sevmiyorum onu
(1,466 puan) tarafından
Ondan kaynaklı demekki canım bence ailenin yanında kal. Kocanda kendini bir şey zannetmiş annesi gazlayinca. Kendileri dursun bakalım burnu sürtsün sen de ailenle vakit geçir kafanı dinle
(10 puan) tarafından
İşte zoruna gidiyor ben bebekle uğraşıyorum oh yerleri geniş yiyor içiyor geziyorlar. Zoruma gidiyor bu olanlar
0 oy
(2,905 puan) tarafından
Böyle diyen bir adamı çekeceğine ailenin yanında kalıp çocukların için mücadele ver canım, söylemesi kolay belki ama eşinin kullandığı kelimeler ve sergilediği davranış maalesef katlanır gibi değil 
(10 puan) tarafından
Evet bu daha en iyi halleri inanın çekilecek dert değil ben ilk evlendigimde ne iyilik yaptım da nasip ettin Rabbim diye sukrettigm Adama bak en büyük pişmanlığım
(2,905 puan) tarafından
Belki aklı başına gelir gidersen, gelmezse de zaten emin ol sen kurtulmuş olursun
(10 puan) tarafından
Kız annesi ile hayat kurmuş kendine annesi gelin gibi ettafunda dönüyor kahvesi çayı bir yatak olayı yok yani hassa.
Gelmez gelmesin de zaten
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Canim esin çalışıyor ve geliri varsa nafaka ile ailenin yanında idare edersin. Tek erkek çocuğu olduğu için kaynanan etrafında dört dönüyordur. Eee o da ana kuzusu ise Allah yardımcın olsun. Boşanmak istiyorsan dahada kendine yazık etme. Gözün kara olsun, iyice düşün taşın geleceği görmeye çalış. Hem çocuklarına hemde o tatlı canına yazık.
(10 puan) tarafından
Haklısın

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 344 göst.
30 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busbus24 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.
+1 oy
6 cevap 282 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (157 puan) tarafından soruldu
+1 oy