0 oy
201 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (148 puan) tarafından

Kızlarrr köyden yeni geldim (kayınvalidemlerin yanına gittik)

Ya sormak istediğim şu mesela eşim tereyagin üzerine bal sürüyor böyle ye bak çok güzel oluyor deyip bana uzatiyordu kayınvalidem hemen böyle tuhaf tuhaf bakıyor eli ayağı var diyor 

Bir günde bulaşık yikiyordum onlarda karpuz kestiler yiyorlar eşimde bana da getirdi kayınvalidem orda var yerse yesin dedi ..

Sonra eşim bana bir şey diyor mesela hemen ne ne noldu filan diyor eşim diyor ki ö... soyledim noldu bana söyle bakayım diyor bu huylari bana çok garip geliyor ve hep böyle yapıyor sizce bu neden olur kıskançlık mi ? Yoksa bana mı öyle geliyor ? Gorumcelerim de öyle bu arada eşim bana bir su verdi ilaç icecektim bir birbirlerine bakışları vardı ki ..

Birde bizde şu var annemler felan biz hep öyle gormusuz misafire işte veya diğer tarafa şey davranılır hoşnut edilmeye çalışır meeela benim annem eşime karşı daha sey davrnaiyor bendense ancak kayinvalidem oğlum da oğlum aman oğlum şöyle üşüme şunu giy oğlum ye oğlum iç hani orda misafirim sonuçta bir garibime gidiyir açıkçası bana hiç soylemeyip esime soylemesi ye ye diye 

Eşime diyor süt getireyim bana diyor sende icecen mi :))

Niye anlattım bilmiyorum ama içimde kalınca bana dert oluyor en azından siz tanimiyorsunuz dedikoduya da girmez benden çıksın yorumunuzu da beklerim :)

3 Cevaplar

0 oy
(1,961 puan) tarafından

Valla ekrana bakıp bakıp duruyorum ne diyeceğimi bilemedim yazamadım :D

(1,961 puan) tarafından
Böyle insanlar çok var çünkü ..tuhafıma gitti desem değil gitmedi desem değil :)
Eşin ne diyor :)
(148 puan) tarafından
Mesela ne oldu bana şöyle dediğinde sana söylemedim anne eşime söyledim diyor
Bir şey uzattiginda filan de dinlemiyor annesini
(1,961 puan) tarafından
Azıcık kıskanmış olabilir.

Kız deme bişey bee, bende kıskanırım sankiiii oğullarımı deli kaynana Olcam ben :)
(148 puan) tarafından
Yok ben annesine hiç belli etmiyorum bir şey de demiyorum ne kadar böyle yapsa daha iyi gidiyorum ama işte hoş da degil açıkçası
(1,961 puan) tarafından
Değil tabi ki canım.
-Reklam-
0 oy
(358 puan) tarafından
Anlattıklarından anladigim kadariyla oglunu kral zanneden bir anne ve sendende kıskanıor seni opsunde başına koysun o kadın eşinle mutluysan bosver kaynanayi falan 
(148 puan) tarafından
Çok şükür çok mutlyum eşim için de bir çok şeyi idare ediyorum
0 oy
(18,607 puan) tarafından
Kıskanma kısmı yok çok şükür varsa da belli etmez ama beni bırakıp oğluna özenme benimkinde de var hatta bir seferinde kendi annemin yanında eşime dedim benim annem de sana özeniyor senin annende sana özeniyor ben üvey evlat muamelesi görüyorum diye :)
(148 puan) tarafından
Ne güzel ne mutlu sana :)))
(18,607 puan) tarafından
Lafımı söylerim hiç affetmem :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 475 göst.
0 oy
7 cevap 517 göst.
22 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Şahsına münhasır☸️ (728 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 101 göst.
+2 oy
7 cevap 380 göst.

411,614 soru

12,391,411 cevap

43,824 kullanıcı

Kategoriler

...