0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (252 puan) tarafından
Kızlar ya ikinci bebeğim iki hafta sonra kucagımda insallah ama cok stresliyim zorunlu sezeryan basıma ne gelecek biliyorum elimde degil korkuyorum merak ettigim bişey var işk kızım dogdugunda direkt kuveze almıslardı 10 gün ayrı kalmıstık simdi bu ikinci kızımda aynı sıkıntıyı yasamazsak yanımda kalacak hep degil mi gene iki gün mü yatarım hastanede dikiş acım varken emzirirken zorlanırmıyıö

5 Cevaplar

0 oy
(18,410 puan) tarafından
Allah'ım sağlıkla.kucaklamaui.nasip etsin. Kolayca oluverir inşallah. Benim 2. Doğum daha kolay oldu. Ama normaldi. Sezeryani hiç bilmiyorum. İyi olur inşallah senin de 
-Reklam-
0 oy
(4,115 puan) tarafından
İki gun yatarsin canim. Evet hep yanında kalacak. Dikisler emzirmeye kafa veremeyecek kadar çok acimiyo merak etme. Mesele yavrunu doyurmaksa onu hissetmiyosun. Tabi bu senin acı eşiğine de bagli sanirim. Saglicakla kavuşun 
0 oy
(23 puan) tarafından
Güzel düşün canım bebeğini sağsalim kucağına alıcaksın inşallah. 2.gün kalkıyorsun ayağa yürüyüş yaptıkça ağrında azalıyor sezeryan korkulacak bi ameliyat değil içini ferah tut
0 oy
(13,508 puan) tarafından
Canım gönlünü ferah tut

Hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah inşallah
0 oy
tarafından

Ben hâlâ daha doğumuma karar veremedim. Buradan okuduğum yorumlar; normal doğurursam vajinam baya genişler , sezaryen doğurursam 1 ay kendime gelemem :D

1 ay dişimi mi sıksam yoksa normal mi doğursam :D

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 131 göst.
2 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sessiz1_i (1,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 260 göst.
5 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Italya (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
0 oy
6 cevap 151 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ruveydacacan (967 puan) tarafından soruldu

403,366 soru

12,082,211 cevap

36,358 kullanıcı

...