0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (263 puan) tarafından
Uyuruz telefonla oynar tuvalete girer telefonla girer telefonla oynuyor benimle konuşmuyor sohbet etmiyor diye başka odaya geçerim hiç arkamdan gelmez sevilmek duygusunu özledim severek evlenmiştim oysaki ben onu en ince ayrıntısına kadar düşünürüm ama o telefonu bırakıp benimle sohbet bile etmez iki çocuğum var ikiside hasta biri 3 yaşına girecek diğeri 1 yaşında akşama kadar hep tek başımayım migrenim var uykusuzluktan hep başım ağrır bir insan hiç mi masaj yapmaz çok birşey istemiyorum ki sadece biraz sevgi bı gün başım ağrıyordu kendisi gelip masaj yaptı o kadar mutlu oldum ki sabah uyaninca başım ağrım yoktu normalde 2,3 günden aşağı geçmez çok birşey istemiyorum ya yemin ederim ki

12 Cevaplar

+2 oy
(1,017 puan) tarafından
Benimki de aynı ben bazen kavga çıkartıyorum Trip atıyorum yemeğe beklemiyorum falan öyle olunca bir kaç gün iyi oluyor sonra yine aynı. Çocuktan önce böyle değildi gözümün içine bakardı yalvar yakar çocuk istedi ben yok dedikçe yalvardı al yaptık çocuk şimdi 15 dk oynuyor seni istiyor diyip getiriyor gerçekten de beni istiyor ama oyalaya da bilir. Beni düşünür yalan yok ama yeterli gelmiyor şu an daha çok yardıma ihtiyacım var 
(263 puan) tarafından
Benimde yardıma ihtiyacım var hemde çok var da işte durum bu
-Reklam-
+1 oy
(1,448 puan) tarafından
Benim de eşim öyle sabaha kadar video izler. Çoğu eş böyle sanırım. 
0 oy
(1,269 puan) tarafından
Baş ağrısı değil seninki ,sevgisizlik .....
(263 puan) tarafından
Nasıl takmamaya çalışacam mutsuz olunca çocuklarımla da ilgilenemiyorum doğru düzgün
(1,269 puan) tarafından
Semi o kadar iyi anlıyorum ki insanın yemem yemeğe hevesi kalmıyor ama değişmiyor canim.malasef olduğu gibi kabul edeceksin,ama sende hiç ilgilenme muhtap olmaa
(263 puan) tarafından
Aynen öyle evde durmak istemiyorum ama sorsan abartiyorum oynamıyor
0 oy
(23 puan) tarafından
Benim eşimde öyle telefonla yatıp telefonla kalkıyor. Bu konuyu sürekli konuştum onunla çünkü artık kendimi geçtim bebeğini ihmal etmeye geçmişti biraz vicdanından girdim muhabbette söylendim de söylendim açıkcası şimdilik öyle değil olmaz da inşallah. Sende bu konuyu anlayacağı dilden konuş istersen sevgisizlik ilgisizlik insanın bedenini de ruhunu da hasta ediyor
(263 puan) tarafından
Konuştum defalarca hemde ya bir hikâye paylaşır Instagram dan defalarca girer bakar kim bakmış diye 1 yaşındaki çocuğum oturmuyor bile serebral palsi olabilir ya ben bilmiyorum ya çok sıkıldım gerçekten
(23 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Senin yerinde olsaydım onu boşverip çocuğumun peşine düşer daha sonra da eşimin hakkından gelirdim sanırım. Ben eşimin babalığından çocukca davranışlarından gözüm kapalı ağzım açık bi şekilde girişmiştim tak etmişti çğnkğ. O şekil kendine düzen çekti. İnşallah eşin bir an önce geç olmadan farkına varır seni de çocuklarını da ilgiye sevgiye boğar.
(263 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(81 puan) tarafından
Okurken bı an acaba ne zaman bu postu attım diye düşündüm ya benim hayatım telefonla evli bir koca biri 3 yaşına girecek digeri1 yaşında 2 bebe günlerce migren ağrısı çeken uykusuz kalan akşama kadar evin içinde tek başına yemek bulaşık çamaşır çocuk uğraşan ben yanlız değilsin dostum Allah yardımcımız olsun 
(263 puan) tarafından
Amin Allah eşlerimizi telefondan uzaklaştırsın inşallah
0 oy
(3,136 puan) tarafından

Bı tek ben böyleyim sanıyordum :D

Guldugume bakma aşırı moralim bozuk zaten çok sıkıldım bu hayattan 

(263 puan) tarafından
Bende öyle herşeyi tek başına yapmak insanı çok sıkıyor hayattan bıktırıyor
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Benimki de telefonla evlenecekmisde benimle yanlışlıkla evlenmiş gibi. Tam bağımlı diyemem ama aşırı zaman geçiriyor 
(263 puan) tarafından
Allah yardımcımiz olsun
0 oy
(3,020 puan) tarafından

İlk evlendigim aylar öyleydi..hep yaninda telefonla cok oynayan insanlari hic sevmem ..dedim

Bir baskasinin ismini kullanarak karisi diyorki kocam cok telefonla oynuyor ..yahu bir erkek neden evde karisi varken ona zaman ayirmaz telefon gibi manasiz bir seyle oynar diye diye..artik kendisi anladi ..hic demedim telefonla oynama dolayli yollarla anlattim:)su an oynamiyor bazen alir yutubda dolanir bu kadar 

0 oy
(2,195 puan) tarafından
Boş ver anam cocuklarını sev en güzel aşk duyğu ilac cocukların boş ver kocanı hayatının kadrini bil erkektir geldi gider benim kocamda öyle hic umrumda diyil sadece kendi cocuklarımı düşünürüm birde kendi sağlığım gerisi boş
0 oy
tarafından
Bizde de telefon vardır hatta kızla ilgilenmekten bazen telefon alamayiz elimize. O yüzden tuvalete girdiğimiz oluyor telefonla. Napalim başka zaman olmuyor. Ya da uyuması lazım. Telefonla ilgileniriz ama konuşuruz film seyrederiz. Bazen ben İsyan ederim bazen o. Yeter artik bırak telefonu diye. Ama çoğunlukla bırakırız kızımızla ilgilenirken. Ya da aktivite yaparken. Maalesef çağımız gereği hayatımızın her yerinde. Sizde isterseniz bı çay kahve yapıp baş başa ortam yapabilirsiniz. Açıkça şöyle eşine bigun telefonları bırakalım konuşalım diye. Erkekler pek böyle şeyler düşünmez. Bazen agzimizla istememiz gerekiyor. Ha bazı hamzolar var ne yaparsan yap anlamaz kadının dilinden. İnşallah öyle değildir eşin. Biraz teşvikle halledebilirsin
(263 puan) tarafından
Çay kahve yapıp getirsem de ikide bir eline alıyor bende bırak diyorum bırakıyor iki dakka sonra yine alıyor
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Benimki benimle yanlışlıkla evlendi evlenmesi gereken telefonuydu hepsi öyle bnce nadir var içlerinde 
0 oy
(12,944 puan) tarafından
Bu hayatta en çok.ne istersek onunla sınanıyoruz. Çok kavgasını ettim ben bu yüzden en son kendi haline bıraktım şimdi kendi bıraktı telefonu ama iş işten gecti

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 642 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mhmd8mrn (7,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 230 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,378 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
14 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Lavinya01 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 334 göst.