0 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından
Yarın akrabalarım yaşadığım şehir geliyor. İşleri saat 3de ama kaçta biter bilmiyorum. Yarın tekrar arayıp davet edicem uğrayın diye. İşleri bitmezse akşam da bizde kalırsınız demiştim. O saatte yemek daha mantıklı geldi ama emin olamadım. 

1 cevap

0 oy
(4,349 puan) tarafından
Ben sabahtan yemeklerimi yapıp koyardım erken gelecek olurlarsa diyede kek kurabiye börek tarzı Bi şeyler hazırlardım erken gelirlerse önden onları verirsin akşama da kalırlarsa yemekle de ağırlaşmış olursun şimdi sen yemek yapsan erken gelseler bi de kalacaklarsa yatılı iki defa yemek hazırlaman gerekir bu şekilde önden aperatif akşama da yemek şeklinde olur 
(606 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bende sabahtan ikramlık börek kek falan yapayım o zaman.  Geldiklerinde çayla ikram ederim. Kalacak olurlarsa eşim iş çıkışı tavuk alır tavuk pilav salata falan yaparım. Sabahtan birde çorba yaparım.
(4,349 puan) tarafından
Rica ederim canım çok güzel düşünmüşsün hem pratik de olur geldi mi misafirin ☺️
(606 puan) tarafından
Hayır ya hemen dönmeleri gerekiyormuş iptal oldu her şeyi hazirlamistim :) Haftaya da gelmeleri gerekiyormuş o zaman uğramaya çalışırız dediler canım
(4,349 puan) tarafından
Ay en sevmediğim şey ya misafirin iptal olup bide şu zamanda Bi daha geliriz denmesi yani size her gün her gün hazırlık yapmak zorunda mıyız acaba geliyosanız gelin gelmiyorsanız hiç haber verip de strese sokmayın demi ama ya :))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 165 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anonim1234 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 146 göst.
7 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde BALCOCUKLARIM (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 75 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Simsek21 (1,592 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 35 göst.

406,229 soru

12,179,869 cevap

36,674 kullanıcı

...