0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (5,885 puan) tarafından
Kızlar oglumun kontrolu icin ekimde gel demisti ama tarih vermemis bugun mu gitmem lazim yoksa 30 ayligi 27 ekimde doluyor o zaman mi gitmem lazim gecen hafta mesaj attim gorup cevap atmaya tenezzul bile etmediler

8 Cevaplar

0 oy
(3,573 puan) tarafından

Öyle yakın iletişim kuramazsın bir sürü çocuğun takibi yapıyorlar :) Ekim sonuna doğru giderdim ben olsam.

(5,885 puan) tarafından
Cevap aliyordum canim
-Reklam-
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Aşısı varsa ayını doldurunca gitmelisin 
(5,885 puan) tarafından
Asimiz bitti canim  kontrol vardi sadece gittik geldik canim
0 oy
tarafından
Kac kisiyle ugrasiyolaf cevap yazamayabilirler arasatdin ya da gidip ugrasaydin bi ara neyse konuta donersek gununde gitmen lazim canim benim oglumda 30 aylik en son 24 nisanda gitmistim ekimin sonunda gel dediler yani 6 ay gecmesi lazim asi falan yok gelisim takibi icin gideceksin 
(5,885 puan) tarafından
Boy kilo bakildi canim nisan basi gel dedi tekrar
tarafından
Goturdun mj bugun
(5,885 puan) tarafından
Goturdum canim
0 oy
tarafından
Bugün git görüş ne kaybedersin kız şu gün gel der belki bugün kontrolse kontrol yapar aşıysa aşı yapar gönderir 
(5,885 puan) tarafından
Gittim canim
0 oy
(787 puan) tarafından
Aramayiyorlar mi ysda mesaj atmiyorlar mi Kasım'da bizim de kontrol var Ekim'de ararim o zaman gel dedi genelde onlar arıyor 
(5,885 puan) tarafından
Gunu gecirirsem ariyorlar canim getirdim zaten
0 oy
(2,950 puan) tarafından
Tek siz yoksunuz ki orada, bugün arayıp sorun ne zaman gelmeliyim diye
(5,885 puan) tarafından
Geldim canim  boy kilo bakildi sadece
(2,950 puan) tarafından
Zaten 2 yaş aşısından sonra diğer aşısı 4 yaşında. O yaşa kadar sadece rutin kontrol yapılacak. Bunu size söylemişlerdir
(5,885 puan) tarafından
Söyledıler canim biliyorum zaten kontrolede gittim 6 ay sonra tekrar goturcem
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Bana 14 Ekim gel dedi aşısı var bide 2 hafta sonra kilo için gel dedi ama Perşembe cuma gel dedi geliyorsan geçen dedim aradığında eşim evde olmuyor ona göre ayarlayın kendimi gün verdi geçen aradı eşim işte bebek arabası yok yok uzak kolum koptu sicakda git gel bı dahikine gene bu sefer arabamız arbada kalmış eşim işte gene yürüyerek maf oldum o zaman size belirli gün vereyim dedi szin aşımı var başka kontrolmü
(5,885 puan) tarafından
Asılarimiz bitti canim  normal kontrol gittim bende kilo boy bakti
(1,122 puan) tarafından
He bebiş egecen boy kilo için dedi sonra 2 hafta sonra gel dedi bide 14 Ekim'de aşı varmış siz Perşembe gidin bı yinede bizmki dedi gekdignde cumayla Perşembe gunelri gel
0 oy
tarafından
27 Ekim'de tam 30 aylık dolunca gidin, 2.5 yaş kontrolü yapıyorlar. Boy kilo ölçümü ve konuşması nasıl onları soruyorlar. Ben gitmedim bile çocuk gayet iyiydi aşı da yok 30 ayda diye. Onlar aradı, gelemeyecegim dedim telefondan söyledim boy kilosunu onlar geçti kayıtlara
(5,885 puan) tarafından
Gittim canim bugun sorun yapmadilar nisanda gene gel dediler kilo boy konusmasina baktilar tuvalet egitimine baslamamistim ona basla dediler

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 518 göst.
+1 oy
1 cevap 48 göst.
25 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pisupisu (74 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
2 cevap 51 göst.
12 Şubat 2025 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,703 soru

23,654,225 cevap

308,647 kullanıcı

...