0 oy
91 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (477 puan) tarafından
Canımdan bezdım sabaha kadar insanlıktan cıkıyorum çocuk gece sabaha kadar aralıksız emıyor 15 aylık   lütfen  ya lütfen  yorum yapın   nasıl kesebılırım sadece gece  gerçekten psikolojim bozuldu  sabaha kadar emip terlıyor  bı yandan elbıse degısıyorum. Böyle hayat mı geçer  

4 Cevaplar

0 oy
(5,453 puan) tarafından
Mümkün ben her uyandığında su veriyordum. Baktı meme yok geceleri kalkmamaya başladı 
-Reklam-
0 oy
(958 puan) tarafından
Canım sadece gece kesemessin kezecekzen azar azar gün içinde kesecekzin sonra tamamen yoksa gündüz emzirdigin bebek gece de isteyecek ben komple bir gün boyunca vermedim o günün gecesi sabaha kadar uyudu ve ikinci gün bıraktı emmeyi 15 aylıktı o zaman 1 yaş 3 aydı tam 
0 oy
(725 puan) tarafından
Benim kızım öyleydi.Ağzından çıktığı gibi uyanırdı.Sadece emerek uyurdu.18 aylık gece beslenmesini kestim.Çoook zordu yaklaşık 3 hafta sürdü.Azaltarak yaptım her uyandığında emzirmedim.Salladım,kucaklafım,konuştum,kucağımda zıplattım kısacasıuyandığı ana nasıl sakinleşirse deneyip onu yaptım.
(477 puan) tarafından
Ama benımkı yakama bağrıma saldırıyor atletimi elıyle acıyor memeyı yakalıyor  gündüz napdın pekı
(725 puan) tarafından
Sınırları bilmeli ve uygulamalısın ki çoçuk da öğrensin.Çoçuğun açmadıdeğil senin açman ve emzirmen doğru.Diğer yürlü istediğini istediği zaman yapabileceğini düşünür.Kontrolü çoçuğa bırakmamak lazım.
0 oy
(336 puan) tarafından
15 aylıkken kızım hamile olduğumu öğrendim ve kızım da tam bagımlıydı sabah akşam fark etmez yavaş yavaş azalttım o süt istedikçe meyve falan verdim gecede uyumadan önce süt içiyordum uyanınca su veriyordum bi iki zorlandım ama çok şükür kestim sütten 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 120 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Anneolmakask (922 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 167 göst.
8 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde -FaToo- (16,639 puan) tarafından soruldu
+4 oy
13 cevap 302 göst.
0 oy
3 cevap 86 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (496 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,443 soru

23,665,443 cevap

309,217 kullanıcı

...