Hastanaden geldim evimi süpürdüm sildim kahvemi yaptım kızlar doktor kız dedi cinsiyetine iki oğlumdan sonra bi kızım olucak çok mutluyum sağlıcakla gelsin bal kızım sizler ne yapiyorsunuz nasılsınız
Ssunumsuz Kahve içiyorum bebeleri uyuttum afiyet olsun
Marifetli Hanımlar maşallah sizee hayırlı olsun bu arada. Sağlıkla gelsin. Kız çocuğu Çok güzel biseymis. Evladin cinsiyet ayrımı olmaz tabi ama iki oglandan sonra kızın tadını alınca anlayacaksın çok güzel onu süslemek giydirmek bide pek cilveli oluyorlar
Bende kızımı aşıya götürdüm menenjit 2 . Doz yaptırdık. Çok sıkıntılı geçiyor o aşıda. Aşırı ateş ve huzursuzluk yapıyor. Bende onun ateşi henüz çıkmadan calpol verdim doyurdum uyuttum. Akşam yemeğimi pişirdim ki akşama huzursuzlacak biliyorum yaptırmaz yemek filan.. bebeğimle daha rahat ilgilenirim
İki erkekten sonra bir kız ne tatlı olur öyle rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim ilk kızım doğumdan bir ay sonra vefat etti sonra bir kızım daha oldu şuan 3 yaşında ben tekrar hamileyim busefer de oğlum olucak hayırlısıyla 20 haftalık olduk rabbim olmayanlara versin inşallah
Kahvem bittiii
Abdest suyu gibi çayım var
1,492,577 soru
24,388,244 cevap
349,123 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın