0 oy
168 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (698 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Hastanaden geldim evimi süpürdüm sildim kahvemi yaptım kızlar doktor kız dedi cinsiyetine iki oğlumdan sonra bi kızım olucak çok mutluyum sağlıcakla gelsin bal kızım sizler ne yapiyorsunuz  nasılsınız 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Cok mutlu olsum canim kizin olucagi icin..saglikla gelsin..bende yenidoğan kizimi uyutuyorum ..cay ice ice
(698 puan) tarafından
Sağol bitanem Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
-Reklam-
+1 oy
(22,049 puan) tarafından
Rabb'im sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cnm

Kızımı yatiriom bnde
(698 puan) tarafından
İnşallah canım benim sağol
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah uzanıyorum hava kasvetli burda takılıyorum 
(698 puan) tarafından
İnşallah canım sağol  burda hava o kadar güzelki serin günlük güneşlik maşşallah
(2,184 puan) tarafından
Bizim kaç gündür fırtınalı ve sanki kar yağacak gibi soğuk esiyor
(698 puan) tarafından
Aman dikkat edin bu havalar insanı fena hasta eder valla
(2,184 puan) tarafından
Aman yeni kurtulduk ztn kazaga giriş yaptık evim küçük olduğu için suanlik sıcak şükür
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️
(698 puan) tarafından
İnşallah canım benim sağol:-)
0 oy
(1,855 puan) tarafından

imageSsunumsuz Kahve içiyorum bebeleri uyuttum afiyet olsun 

(698 puan) tarafından
Olsun kız afiyet olsun ❤
(1,855 puan) tarafından
Saol canım 2 oglandan sonra bana da nasip olur mu kız bebesi ayy çok istiyorum ama cesaretim yok sjsj ikizler anamı ağlattı:))
(698 puan) tarafından
Aaa ikizlermi kız bizdede var yengemin ikiz kızları aman yarabbi kadın neler çekti tuvalette uyuya kalırdı yengem kazan kazan mama yapardı maşşalah şimdi büyüdüler annesini beğenmezler şansıma kızda çıksa erkek te çıksa bir daha doğurmam dedim valla o kadar zorki birbirlerini kıskanıyolar ona ne versem diğerinede aynısından vermek zorundayım çok zor çocuk bakmam ama bi o kadar güzel
(1,855 puan) tarafından
Benimkiler 4 yaşında biri ağlasa biri de ağlıyor mutlaka yeminle ömrüm çürüdü onlari memnun edicem diye . Şuan kıskançlık bir de ikisinin aynı anda ağlaması olmasa 10 numara hayatımız zamanında bende çok çektim 2 yaş 3 yaş hatırlamak bile istemiyorum o hallerimi sjsjs bir de desteksiz büyüttüm düşün akşam olsa da uyusam diye bakardım ama sabahlardik eşimle dk başı uyaniyorlar di falan abovv neler gördü bu gözler:))
(698 puan) tarafından
Olsunnn  kız onlar mutlu olsun da az bişi canları acısa yüreğimiz yanıyo çocuklar mutluysa bizde mutlu oluyoz valla
0 oy
tarafından

Marifetli Hanımlar maşallah sizee:) hayırlı olsun bu arada. Sağlıkla gelsin. Kız çocuğu Çok güzel biseymis. Evladin cinsiyet ayrımı olmaz tabi ama iki oglandan sonra kızın tadını alınca anlayacaksın çok güzel onu süslemek giydirmek bide pek cilveli oluyorlar :angel:

Bende kızımı aşıya götürdüm menenjit 2 . Doz yaptırdık. Çok sıkıntılı geçiyor o aşıda. Aşırı ateş ve huzursuzluk yapıyor. Bende onun ateşi henüz çıkmadan calpol verdim doyurdum uyuttum. Akşam yemeğimi pişirdim ki akşama huzursuzlacak biliyorum yaptırmaz yemek filan.. bebeğimle daha rahat ilgilenirim <3

(698 puan) tarafından
Sağol canım oyle heycanlıyımki tabiki oğullarımın  yeri ayri  kızımı da merak  ediyorum nasıl olucak üçü bir arada Rabbim acılarını göstermesin
0 oy
tarafından
Temizlik az kaldı sıra kahvede
(698 puan) tarafından
Şu temizliği yapınca nasıl rahatlıyor insan değilmi kahvenide yap iççç misssss
tarafından
Yağmurda çilenmeye başladı mis gibi oldu hava
tarafından
Daha yeni içiyoz uyuduk oğlumla
0 oy
tarafından
Ya masllalah kuzum mutluluğunu kalbimde hisettim 
(698 puan) tarafından
Yaaa çok sağollll❤❤❤
0 oy
(1,801 puan) tarafından

İki erkekten sonra bir kız ne tatlı olur öyle rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah 

Benim ilk kızım doğumdan bir ay sonra vefat etti sonra bir kızım daha oldu şuan 3 yaşında ben tekrar hamileyim busefer de oğlum olucak hayırlısıyla 20 haftalık olduk rabbim olmayanlara versin inşallah <3

0 oy
(3,387 puan) tarafından

image

Kahvem bittiii :unsure:

Abdest suyu gibi çayım var :D

(698 puan) tarafından
Kız ne güldüm acık çay mı seviyorsun
(3,387 puan) tarafından
Açık seviyorum ama buda çok açık olmuş içtim gitti valla :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 187 göst.
26 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,261 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 395 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 314 göst.
28 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,295 puan) tarafından soruldu
+2 oy
25 cevap 582 göst.

408,335 soru

12,267,540 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...