+1 oy
94 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (191 puan) tarafından
Kızımın dişinde iltihap olduğu için antibiyotik kullandık Lakin gün içinde iğne Tepesi kadar bile olsa dişinin yanında iltihap oluyor Doktor çekilmesi gerekiyor dedi iltihaplı dişin çekilmesinde herhangi bir sakınca olabilir mi korkuyorum

5 Cevaplar

+1 oy
(18,550 puan) tarafından
Doktorlar genelde çekmezler ki iltihapliuken
(191 puan) tarafından
Hangi durumda iltihapli deniyor bilmiyom
Ama gun icinde bir Kere igne tepesi kadar disinin yaninda iltihap oluyor sonra geciyor
2 ay icinde 3 defa ilac kullandim hala gecmedi
-Reklam-
0 oy
(1,563 puan) tarafından
İltihap indikten sonra çekiyorlar ama şöyle birsey var benim dışımda iltihap var diye çektiler şükür kurtuldum o ağrıdan ama gel gelelim iltihap yine var ve diğer dislerime yayılmış:(
(191 puan) tarafından
Peki nasil tedavi ettiler diger disleri

Iltihapli disi cekmez cok tehlikeli yaziyor Google de cok korkuyom kizima birsey olur diye
(1,563 puan) tarafından
İltihap diş çekilmez ztn o iltihap gittikten sonra çekilir

Tedavi yok sadece hergun düzenli fırçala dediler 3 kez dişimi temizlediler baya bu yani başka biesey yok
(191 puan) tarafından
Peki agri yok sadece gun icinde bir Kere siyah igne tepesi kadar bir sislik oluyor
Bu hala iltihap li oldugu anlaminami geliyor peki 10 gunluk ilac tedavisi yeni bitti ilac fayda etmiyor sastim kaldim
(1,563 puan) tarafından
Evt o iltihap six gene gidin gösterin doktor baksın ama oda iltihap benim gene kaç gündür iltihap olup çektiğim diş yeri ağrıyor gene iltihaplanma var yani sis yok ama ağrı var
0 oy
(2,688 puan) tarafından
Benim küçükken çektiler iltihapliyken zehirlenmistim canım acillik olmuştum 

Tavsiye etmem kesinlikle
(191 puan) tarafından
Canim bir suru ilac kullandik kurumuyor tamamen
(2,688 puan) tarafından
Bilmiyorum da iltihap kana karisiyormus onu biliyorum
Beni annemgil götürdüğünde doktor demisti iltihap kana karışmış iyiki çabuk getirmissiniz diye bi de benimkini stajyerler cekmisti
(191 puan) tarafından
Ilac kullanmadan  direkmi cekti peki
(2,688 puan) tarafından
O zaman kullandigimi hatırlıyorum kontrole gitmiştik baktı iltihap var biraz hemen iki kız geldi uyusturdular o kadar zor cekmislerdi ki
Bi de iki kökü almışlar suan iki dişim yok gibi boşluk var
Akşamına da hasta oldum kustum hastanelik oldum serum iğne tahliller ölüyordum valla
0 oy
(1,433 puan) tarafından
Film çektirmeden çektirme canım iltihap tam kurumadıysa zarar verebilir bence başka doktorları bi ara fikrini al kızımın dişi bu şekilde getirsem çekilir mi diye bakalım ne diyecekler
0 oy
(799 puan) tarafından
İltihaplı dişi çekildiği için ölen bir tanıdığım var iltihap kana karışmış mutlaka görüş alın başka doktordan emin olun öyle çektirin Allah korusun 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 33 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Mucizemm233 (793 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 102 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Kubra_ (16 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 64 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Birhilall (1,404 puan) tarafından soruldu

404,870 soru

12,128,551 cevap