0 oy
165 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (112 puan) tarafından
Neden adet olmuyorum 

En fazla iki üç gün geçerdi 

Gecikmenin 4. Günü kan verdim negatif ti 

6 . günü test yaptım çizgi sonradan çıktı 

Tekrar test ve kan versem mi 

Ne önerirsiniz 

7 Cevaplar

+2 oy
(3,276 puan) tarafından
Nazlı nazlı ah nazlı

Bence sen kafadan rahatız sin 

Git bir tedavi ol

Bu kadar takmak yerine 

Biraz salsan mı acaba??????

Belki sorun kocanda 
-Reklam-
0 oy
(1,960 puan) tarafından
Stresten bile gecikme olabiliyor
(112 puan) tarafından
Bu kadar gecikmemisti aslında
Ve sterste yapmıyorum
0 oy
(731 puan) tarafından
Nazlı git doktora artık tedavi ol. Bu kaçıncı gecikmen insanlar sıkıldı 2 günde böyle post açıyorsun 
(4,849 puan) tarafından
Yine şimdilerde arada bir açıyor şanslısınız hshahah
0 oy
(5,633 puan) tarafından
Stres

Hava değişimi 

Ama ben sizi buralardaki cevaplardan tanıdığım kadarıyla çok kafaya takan stersli dönemde olan biri olarak tanıyorum sizi bunlarda nedenlerden biri...
0 oy
(56 puan) tarafından
nazlı iki günde bir hamile kalabilirmi insan sence psikolojik tedavi al artık normal değilsin.
0 oy
(334 puan) tarafından
Bende sürekli adetim gecikiyor emzirme falan varmi doktora gittiğimde emzirmeden dolayı olduğunu söylemişti bıraktıktan sonra devam ederse gel demisti 
(4,172 puan) tarafından
4 gün önceki post bu boşuna yorumda yapmayın hiç bir posta cvp yazmaz kendileri
(334 puan) tarafından
Aaa yeni sandım ondan attım soru soruyorsun bari nezaketen cevap ver ama demi
(4,172 puan) tarafından
Yok kız yok çoğunlukla böyle geçende bir post açtı en çokta yorum alan post oluyo kaoslu postlar acıyor işine yaramayınca da kaldırıyo
(334 puan) tarafından
Psikolojik demeki baktimda hep hamile kalmak istediğinle alakali post acmis strestende olmaz ki yani
(4,172 puan) tarafından
Çoğu postu kaldırıyor canım aslinda kimsenin yorum bile yapmaması lazım bile bile yapıyor bunu
0 oy
(11,136 puan) tarafından
Benim hep erken erken olurdu bi kere daha adetime 10 gun vardi bi tuhaf hissettim goguslerde sislik mide yanmasi sinirlilik hali falan filan hamielyim sandim test dayanamadim erken gebelik testi yaptim cikmadi oh dedim ama icim rahat degil adetim 2 gun erken oluyodu olmadi eyvah icime suphe dustu cocuguda doktora goturecektim gitmisken ksn verdim sonucum negatif cikti doktor test yanlis olabilir gunun gecmemis 10 gun gecikirse tekrar test yapalim dedi yine icim rahat degil gunum geldi yine olmadi 1 gun gecti 2 gun gecti 3 gun gecti olmuyo Allah'm diyorum ben napcam hazir degilim namazimi kildim actim ellerimi dua ettim Allah'm senden gelene raziyim ben istesemde istemesemde rizki varsa bize hayirli rvlat sana layik kul olacaksa ver raziyim olsn olduysa yapacak biswy yok dedim gittim yattim sabah namaza uyandim bi baktim oldu yani stres cok onemli ben hic bilmezdim 2 gun bile geciktigini 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 142 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Zeynepmutlu0606 (61 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 220 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde Asafin anasi (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 259 göst.