0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (3,355 puan) tarafından
Brezilya fönü kaç TL arkadaşlar bide kesim yaptıracak kaç patlar mutlu olacağınızı bilseniz yaptirirmisiniz 

6 Cevaplar

0 oy
(2,241 puan) tarafından

Fönü bilmiyorum da kesim her zaman iyi geliyor. Genelde senenin bu zamanlarında bi kısa saç isteği geliyor kestirene kadar rahatlayamıyorum :) Valla ben düz kestirdiğim için mahalle kuaförüne giderim 300 falandır diye düşünüyorum en fazla

(3,355 puan) tarafından
Teşekkürler tatlım
-Reklam-
0 oy
(2,378 puan) tarafından
Van'da bu kuaför yapiyo istersen sor cnm ümit derya bayan kuaförü 
(3,355 puan) tarafından
Yok canım biz Bursa dayız
(2,378 puan) tarafından
Biliyorum cnm Bursa'da olduğunu fiyat için sor dedim
(3,355 puan) tarafından
Canım şehir şehir değişiyor ya fiyatlar ondan dedim
0 oy
(5,740 puan) tarafından

yani yaptirmak istesem mutsuz edecek bile olsa yaptiririm kafaya koymussam  engel olamaz bise:)

(3,355 puan) tarafından
Dimi bencede
0 oy
(16,904 puan) tarafından
Ne kadar süre dayanıyor canım benim hiç bilgim yok bilenler aydınlatsın lütfen 
(3,355 puan) tarafından
6 ay dyanabiliyormus belki dahada fazla bu biraz kuaförle alakalı
0 oy
(326 puan) tarafından
Ben de Bursa'dayım. Ama pandemiden beri kuaföre sayılı gittim güncel fiyatları bilmiyorum. Ben de düşünmüştüm fönü çalışırken ama fiyattan ziyade malzeme kalitesi önemli. Kimyasal işlem gibi çünkü. Sonrasında saçlar yıpranmış görünebilir. Zaten dökülme sorunum vardı kaldı öyle. Ama mutlu olacaksanız ve ayırabileceğiniz bir bütçe varsa yaptırın tabii. İnsanın havası değişiyor. 
(3,355 puan) tarafından
Evet ya kesimde yaptiracam yarın gidecezarkadasimla ikimizde kesim yaptırıp Brezilya fönü düşünüyoruz
(326 puan) tarafından
Hangi kuaför? Ücreti önden konuşun sürpriz yaşatmasınlar :) Hayırlı olsun şimdiden, güle güle uzatın
(3,355 puan) tarafından
Gittik canım saçım çok yıpranmış ve şuan bir kaç renk var saçımda bakım yapıp boyayim diyor 5 bin istiyor kesimde dahil ama eşim çok pahalı buldu
(326 puan) tarafından
Güncel fiyatları bilmiyorum ama boya, bakım, kesim, kalıcı fön filan herhalde bu kadar tutar aşağı yukarı. Boya bakıma öncelik verirsiniz olmadı. Fönü de başka zaman
0 oy
(703 puan) tarafından
Kesim bizim burda (mersin) 750 TL ye saç keismi yapan da var 300 TL ye kesim yapan da var keratini de geçen sene saçımı kestirmeme rağmen 500 TL ye yaptırmıştım birde tanıdıkti tabi ama şimdi baya ucmustur fiyatlar ben malzemeyi alıp evde kendim yapıyorum çok rahat 3 4 ay kullaniyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde ikizlerin-annesi (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 144 göst.
8 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Safiye__ (509 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 330 göst.