Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_81789269c1c8589cfccbc2b22f07087f, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Evde Sadelik Sağlamak İçin Hangi Yöntemleri Kullanmalıyız?-Diğer
0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evdeki işime yaramayan herşeyi attım fazla oyuncakları kaldırdım unutunca çıkarmak için 

Kırılan oyuncakları attım mis gibi oldu sadelestim şimdi mutfağa bakacağım işime.yaramanlari çıkaracağım sadelesmek gibisi yok vallaha sizlerde durumlar nedir çok eşya seven insanlar nasıl yapıyor nasıl temizliyor gerçekten anlamıyorum saygı duyuyorum ama illaki vardır bir püf noktaları 

9 Cevaplar

0 oy
(1,998 puan) tarafından
Benim salonda iki kanepe bir kitaplık bi tv var yerede kucuk bi hali actim eşyam cok az evlenirken kendi tercihimdi fazla eşya almamak, kullanmadığım hic birseyi sırf guzel diye almadim.
tarafından
Bens öyle canım ekstradan kaynabamgil masa halı ne almışlar
-Reklam-
0 oy
(19,270 puan) tarafından
Ben hem yeni şeyler almayı çok seviyorum hemde sadeliği sürekli kendimle çelişiyorum ama yavaş yavaş azaltıyorum
tarafından
Anladım canım sende yaparsın zamanla
(19,270 puan) tarafından
Fazla olanları anneme ya da kayinvalideme yolluyorum
tarafından
Ahaha sen bensin
0 oy
(698 puan) tarafından

6 yıl önce sadeleşmeyi keşfettim o gün bu gündür huzurla temizlik yapıyorum inan. Attıkça rahatlama hissi veriyor kullanmadığım hiç bişeyin yeri yok evimde :angel:

tarafından
Benimde ay sorma daha bı rahatlama geliyir
0 oy
(2,729 puan) tarafından
Hiç fazladan kullanmayacağım eşya almadım evlenirken. Ne işe yarıyorsa o ve şu an evde kullanmadığım hiç bir şey yok. Sade olmak her zaman iyidir. Diğer türlü hem evde kalabalık hem de temizlik yaparken sıkıntı oluyor. 
tarafından
Aynen öyle canım bende senin gibi düşünüyorum oyuncakta helsi iki sepet kadar küçük çamaşır sepeti
0 oy
(4,096 puan) tarafından

Bu kalabalık olmasın eiye eve kolay kolay bir şey almam. Bir şeyi çok beğeniyorsam önce düşünüyorum nereye koyabilrimyer varsa tamamdır yoksa almam :D

tarafından
Bende öyleyim görsen çok sade öyle herşeye yapismam
(698 puan) tarafından
Ha ha ha bi ben böyle düşünüyorum sanıyordum
tarafından
Kız nickini gördüm de ahaha sadeci diyo
0 oy
(2,641 puan) tarafından
Evimde fazla eşya yok kutular hariç onlarda mecburi üst üste dizim örtü serdim görüntü kirliliği vermiyorlar :) 
tarafından
Benimde yok canım
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Ohh mis vallahi hiç sevmem kalabalığı ruhum daralıyor hemen az eşya çok huzur 
tarafından
Vallaha canım ya annem her geldiğinde eski püskü şeyler getiriyor sinir oluyorum geri arkasından atıyorum
(4,285 puan) tarafından
En iyisi kız insana ağırlık veriyor
tarafından
Vallaha ya
0 oy
tarafından
Bende senin gibiyim yaa sadeden yanayim
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️ mesela salonda hiç bişey yok hemen toplanıyor evim
tarafından
Bnmde öyle
Koltuk halı TV ünitesi tek var
Unitem bile bomboş
O kadr sevmiyorum yani düşün
0 oy
(407 puan) tarafından
Fazla kiyafetlerimden kurtuldum.kiyafetlerimin cogu kilo aldiktan sonra olmadi bende yeni diye atamiyordum 

Ha zayifladim zayiflacam diyene kadar 4 yildir dolabin ucra koselerindelerdi.en son aldim cogunu dagittim kalanini yaktim kurtuldum 
tarafından
Ahhaha sen benmisin yaktım yerinde koptum
(407 puan) tarafından
Valla cok kiyafetleri ayirdim baskasina vermek icin evden cikamayinca aldim yaktim bende
tarafından
Ahahahaa ya çok şekersin
(407 puan) tarafından
Tesekur ederim o senin tatliligin:)
tarafından
❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
+1 oy
2 cevap 74 göst.
+2 oy