0 oy
183 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (325 puan) tarafından
Kızlar Geniz eti olup da küçülen var mı aranızda varsa neler yaptınız 

9 Cevaplar

0 oy
(20,029 puan) tarafından
Var. Doktor ilaç verid iki tane. Biri çiğnenen bı tablet. Biri de burun spreyi. Horlama sorunu baya azaldı 
(325 puan) tarafından
Demek ki bizimki bayağı büyük biz de çiğneme tableti ve burun spreyi kullanıyoruz ama Şikayetlerimiz aynı
(325 puan) tarafından
Bir de burun udi hindi yağı damlatma var ama korkuyorum ben
(20,029 puan) tarafından
O yağla alakalı fikrim yok. Ama tüm tabletleri bitirin. O zamana ancak faydası olur belki
(325 puan) tarafından
Biz üç aydır kullanıyoruz siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz çiğneme tabletlerini
(20,029 puan) tarafından
Bir kutu kullandık. İçindekiler bitene kadar. Sonea tekrar kontrole gitmedik ama . Horlamalâr  azalınca brn kendim dusundum geniz etinin küçüldüğünu
-Reklam-
0 oy
(4,170 puan) tarafından
Maalesef bizde küçülme olmadı . Sürekli hastalanınca zaten geniz eti de büyüyor en son tedaviden sonuç alamayınca ameliyat olduk 1 yıl önce 
(325 puan) tarafından
Alerjisi var mı Çocuğunuzun Geniz eti genelde alerjiden büyüyor muş
(4,170 puan) tarafından
Yoktu testleri yaptırmıştık hiçbir şey çıkmadı olduğumuz yerin havası kirli belki de o etkiliyor
(325 puan) tarafından
Biz de yaptrdık hiçbişeye çıkmadı
(325 puan) tarafından
Ameliyat olunca rahatladı mı hastalık vs yönünden
(1,741 puan) tarafından
Svft çocuğun kaç yaşındaydı ameliyat olduğunda. Kızım 4 yaşında sanırım bizim gidişat o
(4,170 puan) tarafından
5 yaşındaydı
0 oy
(1,635 puan) tarafından
En yakın arkadaşımın oğlu oldu benim çocuğun hormalamasi sık sık hasta olması kilosu yemesi herşeyi düzeldi o ameliyattan sonra çok iyi şuan özelde oldu ento adı eve geldiğinde ameliyat olmuş gibi falan değildi 
(325 puan) tarafından
Maşallah iştah açılıyor diyorlar benim çocuk bazen yerken böyle yürüyor midesi almıyor sanki acaba geniz eti büyüklüğünden mi
(1,635 puan) tarafından
Bilmiyorum ama çocuk 18 kg kadardı ameliyattan kısa bir süre sonra 22 oldu baya tombik oldu düzeldi çocuk toparladı sık hasta oluyordu belkide ondan
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Bizde olacağız sanırım ameliyat.bizde de uyku apnesi yaptı.bir çiğneme tableti ve bir de burun spreyi kullanıyoruz kortizonlu.bakalim bitince gitcez doktora.cok korkuyorum ameliyattan 
0 oy
(1,561 puan) tarafından
Yeğenim 4 buçuk yaşında ilaç kullanıyor diyet yapıyor yine de kuculmuyor 5 yaşından sonra alinacak
(325 puan) tarafından
BiZ de kullandık hep ama küçülmedi
(1,561 puan) tarafından
Diyet yaptınız mı siz de
(325 puan) tarafından
Evet uzun bir süre ama sonuç alamadık
(1,561 puan) tarafından
Bizim de aynı sonuç alamadılar 5 yaşı bekliyorlar
0 oy
(342 puan) tarafından
Oğlumda da genizeti var. Şuan onu yaşıyoruz dün kbb ye gittik. O doktorun verdikleri iyi geliyor. Sudafed şurup verdi. Sabah akşam bir tatlı kaşığı. Birde eczaneden özel yapım Burun spreyi.. Dğnden bugüne çok fark etti nefes alamıyordu
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Yeğenim 9 yaşında. Koca bir geniz eti ve bademcigi vardı. Hem horlama hem değişik ses tonu vardı burundan konuşur gibi yani. Ameliyat oldu eylülün ilk haftası. Şimdi hormalasi bitmiş. Biraz iştahı artmış(çok zayıf ve istahsizdi) bir de sesi düzeldi bu kısa süre içinde. Instagramda Cevahir Turan var onun kızı sanırım 4 yaşında o da öyleydi düzelmiş ameliyattan sonra
0 oy
(1,486 puan) tarafından
Yazın Bi nebze iyidi. Ama kış geldi artık başlar horlamasi. Yine horluyor. Özellikle şeker çikolata vs. Yediğinde horluyor. Hastalanmayan çocuk sayfası ona bi bakın isterseniz. Orda baya detaylı anlatıyor kadın.. mesaj da atabilirsiniz geri dönüş yapıyor 
0 oy
(13,773 puan) tarafından
Yeğenimin durumu aynı bide alerjisi var mevsim geçişlerinde daha da artıyor en son çare ameliyat gibi görünüyor. Devlette sıra bulamıyorlar ki baksınlar en son özele goturcem olmadı diyordu ablam 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 66 göst.
+3 oy
11 cevap 123 göst.
0 oy
1 cevap 106 göst.
0 oy
5 cevap 163 göst.
9 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Musmutlu (434 puan) tarafından soruldu

410,703 soru

12,357,441 cevap

41,143 kullanıcı

Kategoriler

...