0 oy
53 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (561 puan) tarafından
Kızlar şubat 6 da oglum sünnet olmak ve o zaman 3 aylık olmuş olmaz biz gibi küçük sünnet yaptıran var mı ve ne gibi zorluklar yaşadınız çok zorlandığım mi bebeğe genel anestezi mi veriliyor? 

5 Cevaplar

0 oy
önce (276 puan) tarafından
Bilmiyorum ama bende oğlum olursa bezdeyken sünnet ettirmek istiyorum ama bilemedim nasıl yapıyolar
Şuan 6 haftalık hamileyim
önce (561 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık demiştim canim
Kızım 2 bucuk yaşında
Anladım dur yazdığını iyi okuyamadım ben erkek bebeğin var sanmıştım hamilesin ve erkek olursa öyle yapmayı dusunuyormussun 2 bebekle benim devreler yandı bacım kusura bakma
Anladım bacı sorun değil ☺
-Reklam-
0 oy
önce (372 puan) tarafından
Canım sadece pipisini uyuşturuyorlar. İlk gün biraz zorlu geçiyor. Bide sadece işerken biraz ağlayacak zaten 10 günde iyileşiyor. Bide batikon ile krem sürerken biraz ağlıyorlar o kadar 
İlaç ağrı kesici filan veriyorlar mı ağrısını azaltmak icin
Calpol veriyor
Bide fitil veriyor onu bir iki defa tek kullanacan k kadar
Anladım canım tesekkurler
0 oy
önce (12,756 puan) tarafından
Bizimki 43 günlükken sünnet oldu. İyikide olmuş valla. Çok rahat geçti bizimki hiç sıkıntı yaşamadım 3 günde iyileşti
Ay inşallah bizde öyle oluruz canım ya kaç gündür düşünüyorum nasıl olacak nasıl iylescek filan
önce (12,756 puan) tarafından
Bizimki özelde lokal oldu bu arada canım
Anladım xanim
0 oy
önce (3,089 puan) tarafından
Oğlum 1,5 yaşında yaptırdık daha yeni 1 ay oldu yapalı 4 yaş olan oğlumla aynı zamanda yaptık abi kardeş :) soyle soylim ne olduğunu bilmiyor ya tam olarak evet ağrısı olucak dkisli özel bölgeye yapıyorlar anestezi , cisini yaparken benmki ortalığı yıkıyordu ağrı kesici ve antibiyotik krem kullandık 3 gün can acısı çektiler sık sık bez değiştik saçımızı başımızı yoldi , abisi de oyy oyy diyip korku ve endese ediyordu bir hafta yatakta kaldılar 1 hafta snra daha az ağrı hissetiler normal hayata döndüler oyun oynama faln küçük.olanik dikişleri 15 günde tamamen bitti büyük olanda 20 25 gün içinde tammen bitti dikişleri smdi bize teşekkür ediyor çiş.yapilari baya bı değişti önce çamaşırların tüyü kılı toplanirdi kasiniuor diye üzülüyordu o sorun kalktı bardak yada sünnet kiloduna gerek yok dediler bende almadım o şekilde iylestiler büyük oğluma gece bez bağladım uykuda iser.uyananm.diye saga sola dönerken bilmeden canını yakar kanatır diye o şekilde geçti 2 tane bebeyle sünnet yaşadık :)
Anladım canim
0 oy
önce (2,493 puan) tarafından
Bizde 3 aylığız canım bende yaptırmak istiyorum çocuk cerrahisinden mi randevu alınıyor 
Evet xanim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 295 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
+1 oy
2 cevap 45 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde byebruss (63 puan) tarafından soruldu
0 oy