+2 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde (173 puan) tarafından
Eşimin bacısı ben karı olamam senden karı olmaz gibi cümleler kullandı eşim sanki hiç birşey olmamış gibi bacisiyla konuşuyor 

20 Cevaplar

+4 oy
(11,318 puan) tarafından
Onlar konuşur bacım.ama bizim ailemizden biri yapmayın üzme kızı dese kanlı bıçaklı kuserler
-Reklam-
0 oy
(428 puan) tarafından
Bir kere gorumcemle kavga ettim eşim onu rezil etti o yüzden bıdaha kimseyle sorun yaşamadım kocan cevabını vermeliydi
0 oy
(554 puan) tarafından
Benim bacaksız görümce bana elimde kalacak or.. pu yazmış eşim de hiç bişey dememiş. Boşanmaya kadar getirdim konuyu yalvardı yakardı öyle barıştık. Kızım olmasa affetmezdim
(16,250 puan) tarafından
Ay iyi yapmışsın eşin onda ne var deseydi kardeşin kendi orusbuluk yaptığı için onun normali olabilir deseydin orusbu herkesi orusbu sanar deseydin
(554 puan) tarafından
Senin için problem değilse bosanalim o.ropuyla evlen size daha çok yakışır dedim :)
(16,250 puan) tarafından
Ahahah harikasın valla
(554 puan) tarafından
Aynen canım ben nasıl saygımı bozmuyorsam onların da bana saygısızlık etmeye hakları yok :)
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Dusunemiyorum bile eşim ani parlar gene durduran ben olurum 
0 oy
tarafından
Yerden yere vurur :D
tarafından
Erkek kardeş için bu yorumum. Ama anası farklı bir şey söylese irtibat keser, kestirir.
0 oy
(1,720 puan) tarafından
Benzer olay olmuştu görümcem üstüme yürümeye kalktı bağırınca eşim birşey demeyip kaynım terslemişti o ara yengeyle böyle konuşamazsin diye kızmıştı terslemişti sonra peder tersledi kaynanam ve eşim orda birşey demedi bile 

Hakliydim eşim yerine bekar kaynım beni savunmuştu sevindim ama eşim birşey dememesi beni kirmişti ondan sonradi kimsenin savunmasına ihtiyacım kalmadı hep kendimi tek savundum
0 oy
(549 puan) tarafından
Biz çok kötü kavga ettik çünkü kardeşi gerçekten kötü biri kendi yeğeninr bile neler dedi nankör pislik el kadar bebeğiöe bile dil uzattılar kardeşiyle konuşmuyo şu an ama annesiyle bariştik.   Allah'a havale ettim bide hamileydim.
0 oy
(628 puan) tarafından
Bende eşimin kardesiyle tartıştım evlenip boşanmış fazlasıyla rahat bı insan gözüme battı kendine yapsa neyse bu sefer elinin altında bizi kullanmaya çalışması zoruma gitti bende tartıştım bu sebepten dolayı eşime de anlattım sürekli konuşmaz onunla ama o konuşursa cevap verir konuşur kardeşler sonuçta kendi aralarinda bı tartışma çıkmadığı sürece pek konusmamazlik yapacağını sanmıyorum 
0 oy
(904 puan) tarafından
Eşimin bacisyla kavgaliyim ve eşim de bana hakszlik yapıldığını bildiği için konuşmuyor selamını bile almyr onlarn
0 oy
(19 puan) tarafından
Görümcem olmadığı için öyle bi durum yok olmsada eşime kalmaz nasıl biri olduğumu bilir yolarım kaynanamı ilk kvgamızda evden koydum ikinci kvgada evime gelme dedim açık açık eşimin yanında asla öyle saygısızlık yapmam ama benim yalan yanlış aile içi huzurumu bozuyorsa açarım ağzımı eşimde haklı olduğumu bildiği için bana hiçbişey demedi görümcem olsa yine trtışma olsa yine bilir nerede durması gerektiğini biraz da eş ile ilgili 
0 oy
(727 puan) tarafından
Ayyy lütfen abartmayın 2 kardeşin arasını bozmayın sen karı isen oda kardeş aynı kanı taşıyorlar lütfen şeytanlık yapipta aralarını bozmayın bana böyle bir cümle kurulsa eşime bırakmam ağzına bakmam ben payını veririm eşimi ilgilendirmez o anda eşin seni savunur buna birşey diyemem fakat kalkıp hiç bişe olmamış gibi baciyla konuşuyor demek ne oluyor bacısı tabikide konuşacak bu kadarda anne kardeş arasına girmeyin benim yüzümden asla annesine karşı ablalarıns karşı saygısızlık etmesine izin vermem fitnelik yapmam kendi sorunumu kendim hallediyorum bu yüzdende eşimin gözünde çok değerliyim izin vermem arar benden gizli hesap sorar 
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Eşim laf söyletmez bana suçlu da olsam yalnızken söyler kızar bana 
0 oy
(672 puan) tarafından
Onamı kalmış senin kadınlığın sen ne bilceksin abine sor o iyi bilir deseydin kalsaydı mal gibi terbiyesiz niye öyle bişey diyebiliyor sana 
0 oy
(637 puan) tarafından

4 tane kaynı olan ben gruptan ayrıldım :)

Hiç kimse ile bir derdim yok hepsi Sakarya'da ben İstanbul'da 

0 oy
(2,443 puan) tarafından
Bisey olmamış gibi davranirlar canım merak etme 

Toz da kondurmazlar aksine kardeşini haklı cikarirlar
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Öyle bir şey diyemez görümcem kocam haddini bildirir
0 oy
(2,657 puan) tarafından
İlla düşman olmazlar ama eşim ağzının payını verir o nasıl terbiyesiz söz öyle 
0 oy
(50,556 puan) tarafından
belki kusemez ama samimi de olsun istemezdim
0 oy
(842 puan) tarafından
Benimkide öyle yapdi birebir aynı .bacisina senin o dilini beline bağlarım burda evimde görürsem seni kadınlık neymiş bu kendine getiriririm dediğim gibden beri aramalar akıl verme dönemi gelip gidme kesilmisdir.saldırin ✓✓o üsluba bu yakışır ✓
0 oy
(13,461 puan) tarafından
Eylül başında yolda arabada didişdik görümcem le (çok yakınız normalde iyıdır kim doldurduysa artık) geldik kayınvalideme araba bagajdan eşya alıyordu o ağlayarak şahsıma bi şey dedi duymadım ben tam olarak 

Gürültü oldu iki bebeyle arabadayım ben kucağımda Efe indim apartman girişinde görümcemi dövuyor ayı ( eşim) kayınvalidem ayıramıyor çekip aldım onu eve kaçtı kapıyı kapattı 

Bi ay oldu bir daha gitmedim yollamıyor normalde her gün giden biriyim 

İlgili sorular

0 oy
57 cevap 766 göst.
0 oy
15 cevap 893 göst.
+2 oy
23 cevap 657 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Tatlibiranne (673 puan) tarafından soruldu

402,023 soru

12,035,213 cevap

36,262 kullanıcı