0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (150 puan) tarafından

Alışamadım bu duruma 6 senedir fabrikada çalışıyor üç vardiya yapıyor çalışmasında değilim ama gece yalnız kalmak beni ister istemez korkutuyor 

İki çocuğum var ama hem küçükler hem kendilerini yada beni koruyamazlar

Görünen görünmeyen herşeyden çekiniyorum 

Zaten depremden sonra daha da kötü oluyorum,bir buçuk sene geçti ama ben hala eşim gececi olunca yine depreme tek başımıza yakalanacağımizi düşünüyorum 

O zamanda tektim çocuklarla kendimi dışarı nasıl attım hatırlamıyorum hatırlamak istemiyorum o günleri 

Ondan sonra kaç tane büyük sarsıntı olduysa genelde yine yalnızdım bu yüzden tek kalmak beni yoruyor 

Hele gece vardiyasi daha da etkiliyor beni :(

Öyle bı yazmak istedim işte yine de Rabbim başka dert vermesin 

8 Cevaplar

0 oy
(215 puan) tarafından
Rabbim birdaha deprem falan göstermesin inşallah güzel günlerimiz olsun benim eşim 3 vardiya ben 4 vardiya şeklinde çalıştım 1 sene boyunca ondan sonra esim yine 3 vardiya ben 3 vardiya şeklinde çalıştım bir 1 sene daha bir de kızımız var Allah'ın izniyle bişey olmadı korktuğum zamanlar oldu tabi şimdi yine eşim vardiyalı ben çalışmıyorum bir şekilde geciyor zaman demek o ki yalnız değilsin senin gibi insanlar çok en azından eşin sabah çıkıp geliyor ya asker ya polis olsaydı dağlarda gezseydi şükür olsun de içini rahatlat bacım.
(150 puan) tarafından
Öyle çok şükür biliyorum sabah gelecek bu hafta da bitecek ama sonu yok böyle böyle ömür bitecek
Yapacak bişey yok bende kendime teselli veriyorum eşim aynı şekilde sürekli mesaj atar filan ama işte dediğim gibi depremden sonra çok etkilendim
-Reklam-
0 oy
(1,551 puan) tarafından
Benim eşim itfaiyeci işi vardiyalı oluyor 2 yıldır evliyiz ilk üç ay çok zorluk çektim sonra zamanla alıştım hatta bugün de tekim seninki daha farklı kötü şeyler atlatmışsin ama bak onlardan bile seni kurtaran bir Rabbimiz var ona güven Allah'ın izniyle birşey olmaz 
(150 puan) tarafından
Amin canım Rabbim korusun herkesi
İşte depremden sonra çok etkilendim daha da alışamadım bu duruma yoksa yalnız kalmayı severim filan ama bu başka bir durum
(1,551 puan) tarafından
Ya sana yazdım da  şimdi burda da deprem oldu  konya elim ayağım titriyor eşim de yok ne yapacağım bilmiyorum inşallah tekrarlamaz
(150 puan) tarafından
Ayyy çok geçmiş olsun canım Rabbim korusun
0 oy
(12,145 puan) tarafından
Bende 5 senedir geceli gunduzlu çocuklarla tekim canim 2 tanede bende var. Aklima bisey getirmiyorum valla kilitliyorum kapimi yatiyorum. Alistim artik. Ikiside odalarinda yatiyo ben yatak odasinda tek
(150 puan) tarafından
Maşallah sana canım bende önce alışmıştım hani derdim hırsız vs değil bugünlerde yine korkutuluyorum rüyalarda filan o etkiliyor hemde depremden sonra baya kötü oldum o da tetikliyor yoksa biliyorum bugünde sabah olacak eşim gelecek günler böyle bı şekilde geçecek ama işte gel gör ki yaşarken zor oluyor
(12,145 puan) tarafından
Kiz dua et esin sabah geliyo bende oda yok :))
(150 puan) tarafından
Ay orası öyle tabi Allah sizin de yardımcıniz olsun valla eşiniz ne iş yapıyor bilmiyorum ama tez zamanda sağlıkla kavuşun cok  aminnn
(12,145 puan) tarafından
Gemide calisiyo canim :) Amin valla hpesinin duzenli saatli aksam eve geldikleri isleri olsun insallah
(150 puan) tarafından
Ay inşallah inşallah
0 oy
(4,330 puan) tarafından
Benim eşim de üç vardiya çalısıyor nerdeyse çocuk olana kadar gece nöbetlerinde hep aileme giderdim evim birinci kattı oturduğumuz bina hep erkek öğrencilerdi aile yoktu diye tedirgin oluyorduk eşim de ailem de tek kalmamı istemiyordu hatta o zamanlar eşim işe giderken sabahları kalkar daha uyuyamazdım tekken sonra evim değişti çocuğum oldu derken alıştım ama ben zaten çok geç uyuyorum çoğu zaman sabah namazını kılıp öyle uzanırım gece boyu kendim ayakta oldugum için de gece nöbeti de o şekilde geçiyor artık bizde 
(150 puan) tarafından
Valla gözümden uyku akıyor sabah yedi de kalkicam çocuğu hazırlıcam okula ama uyumaya korkar oluyorum bu biraz benim kendimle alakalı bir durum korkutuluyorum kaç zamandır o da etkiliyor
0 oy
(428 puan) tarafından
6 aylık hamileydim eşim görevdeydi hiç gelemiyordu ve başka bir ildeydi ailelerde 17 saat uzaktalardi düşün hiç korkmadım bilmiyorum ama Rabbimin Lütfü merhameti hiç öyle korkucak bişey yaşamadım yaşasaydım duramazdim kendime vesvesede vermedim sadece akşamları otururken birden elektrik gidince kısa koşa yatağa gidip yatsrdm oğlumda bana tekme atardı şuan 5,5 yaşında velhasıl herşey kafada bitiyor eşin Sabah geliyor sende çocukları yatır film aç izle TV yada telefondan uykun gelince zaten düşünmeden uyursn
(150 puan) tarafından
İşte beni etkileyen bu durumlar ne zaman eşim geceye dönse muhakkak elektrik gider sarsıntı olur yada başka şeyler etkilenmemeye çalışıyorum dua okuyorum sürekli ama işte rüyada da olsa korkutuluyorum birde depremin etkisi de var hâlâ üzerimde yoksa başkalarına alıştım tek kalırım naraları atıyorum:)) ama onu birde bana sorsunlar:))
0 oy
(1,857 puan) tarafından
Bizde şehir değiştirdik eşim ilk defa bu işinde gece çalışıyor bim de sevkiyat şöförü. Gündüz işi var diye geceye aldırmış kendisini 2 gündür yok 1-2 gbi geliyor ben korkmuyorum ama evde olmaması kötü oluyor benim eşim bensiz dışarı çıkmaz öyle arkadas vs . Ev bomboş geliyor. Ama senin gbi yalnız deprem yaşasan bende korkardım hiç sakin soğukkanlı kalamıyorum. 
(150 puan) tarafından
Herkes için ayrı zor valla
0 oy
(167 puan) tarafından
Allah'ım esirgesin bol bol dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok canım Allah'a emanetsiniz 
(150 puan) tarafından
Amin canım sağolasın
0 oy
(50,868 puan) tarafından
Rabbim bir daha yaşatmasın depremi baska bir afeti inşallah canim
(150 puan) tarafından
Amin canım saolasin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 175 göst.
0 oy
4 cevap 102 göst.
21 Nisan 2024 Aile kategorisinde yetodiyorum (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 752 göst.
9 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde ☆~❣HσɳҽყSҽρƚҽɱႦҽɾ❣~☆ (9,801 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 146 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (631 puan) tarafından soruldu

404,745 soru

12,124,288 cevap

36,483 kullanıcı

...