0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından
Ailece görüştüğümüz biri vardı ayrıldılar Şuan kadınla samimi çok canım yanıyor instegramfan eklemiş yada o kadın ekledi napabilirim yıldım artık

6 Cevaplar

0 oy
(2,765 puan) tarafından
Oyarım, sıç ağzına bitsin. Dinsizin hakkından imansız gelir derler 
(136 puan) tarafından
O kadar kolay mı çocuğum var son bi defa konuşacam
(2,765 puan) tarafından
Bitsinden kastım boşan değil ki, canına oku, ciğerini sök. Benimki yapsa ikisinin de ağzına sıçarım, konu kapanır. Bir tarafı yiyorsa bir daha yapar ki yemez
-Reklam-
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Ne anlamda samimi ? esyalrini eline ver kapının önüne koy aklı başına gelir belki yildigina göre sürekli olan bişey, yada sen git annenlere.
0 oy
tarafından
Kök söktürurdüm yaptiğının bedelini de ödetirdim kadına da ağzima grlrni sayar uyarırdim karsı taraftan yuz bulmazsa yapamaz çunku iki taraflidir
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Ne anlamda samimiler? Görüşüyorlar mı? Yazisiyorlar mi? Eğer öyleyse eşinle konuş iletişimi kessin. Telefonundan da engelle. 
0 oy
(2,915 puan) tarafından
Bunkadar dusunmen hata bence. Al.kocani larsina, bu kadin sende neden ekle diye başla, ben kocasini eklesem ne dusunurdun de. Asla taviz verme,  o silmiyorsa sen sil ekle.
0 oy
(4,443 puan) tarafından
Samimiyet nasil bi samimiyet? Instagramdan eklemesi mi? Sonucta onceden tanisikligi var ekleyebilir. Konusmasi veya hal hareket lakayit diyosaniz uyabilirsiniz. Ama normal sekilde konusmasi da anormal degil. Kocasiyla ayrildi diye tanisiklik bitmiyo.

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 889 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 874 göst.
0 oy
24 cevap 753 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Meryemmozer (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 315 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu