0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (4,445 puan) tarafından
Kızlar benim annem kanser hastası işi elhamdülillah şuan iyi 6 ayda bir kontrollerine gider pet çekilir mr çekilir dün yine gitti pet tarihini ve mr tarihini kasımın 11 ne vermişler her neyse konuya geleyim dün komşum da gitmiş ona da mr vermişler bel ağrısından gitmişti annemle aynı üni Hastanesi komşumun da emar tarihini ileri bir tarihe atmışlar ama adam bulup hastande aynı gün çekilmiş şimdi bu kul hakkı olmuyor mu belki annemin hastalığı tekrarladı Allah korusun erken müdahale edilmesi gereken bir durum var 

6 Cevaplar

+1 oy
(251 puan) tarafından
Muz cumhuriyeti olduk iyice torpil hat safhada 
(4,445 puan) tarafından
Hmde nasil
-Reklam-
0 oy
(5,260 puan) tarafından
İşte bu devirde dayın amcan varsa her işin hallolur Allah kabul etmesin inşallah 
(4,445 puan) tarafından
Yani acilyeti olsa tamam diycem ama neyse
0 oy
(4,477 puan) tarafından
Bu işler böyle yürüyor hastanede tanıdık falan varsa sıra beklemeden doktorun yanına giriyorlar sonra  sana mr ultrason ne olursa hemen sıra veriyorlar ben meme de lezyonlar olduğu için sene de bir kere kontrolum var ultrason çekip kontrol ediyorlar ultrason tahini 3 ay sonraya verdi üç ay sonra belki kansere çevirecek belki büyüyecek hiç önemli değil onlar için sırf bu yüzden özel sağlık sigortası yaptırcam 
(4,445 puan) tarafından
Tam da anlatmak istediğim bu aslinda
0 oy
(2,218 puan) tarafından
Tanıdığı olan çoğu kişi bu durumu kullanıyor ben de doğru bulmuyorum Allah korusun böyle şeylerden çok tehlikeli bence 
(4,445 puan) tarafından
Ben asla hakkımı helal etmiyorum ama
0 oy
(1,237 puan) tarafından
Malesef artık herkes böyle yapıyor devlet hastanesi de neden o kadar ileri tarih veriyo anlamıs değilim ben çocuğuma kalça ultrasonu çektirdim açıklık var bida çekilecek 1 ay sonra gelin dedi gittiğimizde sıra vermedi kaç hafta sonraya attı e o zamana kadar kalça bu müdahale edilmesi lazım bizde özele gittik tedavi uygulandı. Hastaları böyle madur etmemeleri lazım 
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Şaşırmayın çünkü burası TORPİL CUMHURİYETTİ
(4,445 puan) tarafından
Şaşırdık mi tabiki hayır kuzum bide üniversite hastanesi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 245 göst.
16 Aralık 2023 Aile kategorisinde 2516 (896 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 282 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Mizgintrn (468 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 676 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,311 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 557 göst.
22 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Elisa bebek (935 puan) tarafından soruldu

401,511 soru

12,017,149 cevap

36,219 kullanıcı

...