Hiç unutmam ilk gebeligimde burayı kesfetmistim hoşuma gidiyor du baya neyse aşure ayıydı aşure yapanlar çekip atıp paylaşıyor falan canım çekti bende hayatımda hiç aşure yapmamisim niyetlendim yapmaaya ilk defa yaptım ve fotoğraf çekip buraya paylaştım aşure yaptım İlk defa diye sevinçten paylaştım.neyse herkes eline sağlık afiyet olsun derken biri baktım yazmış hiç utanmiyormusun paylaşmaya yiyen var yemiyen var bilmem gösteriş yapıyorsunuz atma bilmem ne vs vs ah bı hatırlasam nickini ağzının payını veremediğim için safligimdan dondum içime oturmuş halada aklımda unutamadım o kadar zoruma gitmişti, ben asla yaptığım yediğim şeyleri paylaşmam öyle bir insan da değilim,ama sevinçten herkes atıyor diye bende attım kadın demedigini bırakmadı bana onu Allah'a havale ediyorum belki yorumumu görür de okur içim rahatlar. Şimdi herkes yediği yaptığı herşeyi paylaşıyor hiç kimse hiç kimseye birşey demiyor zaten diyemezler bura sonuçta paylaşım platformu ama o günden sonra zor durumda kalmadıkça kolay kolay birşey sormam ve yorum yapmam çok nadir okuyucuyum cogunlukla senin paylaşımını görünce yazmak istedim buraya kolay kolay hiç birşeyini dökme anlatma daha iyi derdinle dalga geçende var burda derdine ortak olanda o yüzden kimseye guvenme