+2 oy
501 göst.
Diğer kategorisinde (829 puan) tarafından
Ben buraya ilk girdiğimde kaynanamla ilgili paylaşım yapmıştım birisi bana hakaretler etti ama nasıl ediyor hamileyim de kadına diyorum ki bak yanlışta olabilir düşüncem bana böyle konuşma hamileyim kaldıramıyorum hamileliği hormonları bahane etme diye de baya bir beni gerdi etkiledi o kadından sonra karnında kramplar çocukta böyle hareketlenmeler ağrı çektim ve o kadına hakkımı asla helal etmiyorum hamileyim benim üstüme gelme dememe rağmen bir kadin ve anne olarak yaptı Allah ta sorsun o günkü yaşadığım ağrıyı korkuyu unutamıyorum 

Burda herkes her şeyi çok rahat yazıyor yazmayın çünkü kimileri hassas dönemlerde olabiliyor kaldıramıyor mesela o yüzden ölçülü ve saygı içinde yapın 

21 Cevaplar

+5 oy
(11,486 puan) tarafından
O yüzden napıyormuşuz, herkese herşeyi anlatmıyormuşuz. 

Burda post açıp eleştiriye açık olmuyorsunuz

Buradaki insanları bir daha nerde görüyorsunuz  hiçbir yerde. Kafana takıp neden çocuğunu riske attın
(11,486 puan) tarafından
Tabiki hakaret etmeye hakkı yok. Ama neden yani tanımadığın insan için canını sıktın değer miydi benim demek istediğim bu. Buradakiler klavyeden ibaret
(829 puan) tarafından
Zaten buraya da insanlar rahatlatmak içini boşaltmak için yazıyor yeni olduğum için bende yazdım zaten o günden sonra pek bir şey de paylasmadim
(11,486 puan) tarafından
Paylaş. Paylaşma demiyorum bunları da göz önünde bulundur böyle insanlar her yerde var. Dünya hassas olmak için çok kötü bir yer
(829 puan) tarafından
Eskidendi o artık umursamıyorum şimdi 2 yıl oldu çok şey değişti burda zaten çoğu kişi maske takıyor olmak istediği biri gibi davranıyor çok nadir kendi gibi olan
(11,486 puan) tarafından
Aynen öyle insan tecrübe ediniyor
-Reklam-
0 oy
(5,853 puan) tarafından
Net söylüyorum eski ev sahibim. Anamdan emdigim sütü burnumdan getirdi . Ah canım kocam biz markete giderken parmak ucuyla evimize geçerdik karşı komşumuzdu elimizdeki poşetlere göre srfsz adam zam yapardı ben bide hamileydim doğuma bir hafta kalmış ay sonu çıkın dediler çok ağladım çok çok yıprandım o süreçte 
(829 puan) tarafından
Ay onlar ne biçim insanmış Allah kimseye bırakmıyor kimsenin hakkını buna eminim
(5,853 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(7,243 puan) tarafından
Ben anlayamıyorum buradaki insanların ne söylediği ne düşündüğü sizi bu kadar rahatsız edecek kadar neden önemli. Verin ağzının payını çekilin daha da üsteliyorsa muhatap olmayın bitti. Burada hiç birimiz kimsenin hayatının merkezinde olan insanlar değiliz o yüzden çokta hassasiyet beklememek gerekiyor. Yapılsa iyi ama yapılmıyor. Üslubumuz kimliğimizdir. O da o kadarmış deyip geçin. 
(829 puan) tarafından
Şuan için düşüncelerim aynı sizinki gibi ama o dönem buraya yeni katıldım hamilelikte vardı ister istemez kaldiramadim hani zorlu dönemdi o dönem takıntı rahatsızlığım vardı mesela o yüzden ister istemez buradaki kişiyi taktım ama gerçekten çok kötü birisiydi biri bana hamileyim üstüme gelme dese özür diler giderim bir anne olarak bile bana daha fazlasını yaptı hakaretlerde
0 oy
(79 puan) tarafından
Eşim ve eşimin ailesine( sülalesi de dahil) asla ama asla hakkımı helal etmiyorum. 
(829 puan) tarafından
Aslında bu laf kolay söylenmiyor insan kaldıramıyor da diyor
(79 puan) tarafından
Aynen öyle.
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Kimse umurumda değil şahsen rezalet bir hamilelik geçirdim çok aç kaldım eşim gelene kadar yemek yiyemedim kaynanam üst kattan bir tabak çorba indirmedi hiç de kızmadım çünkü hamile kalırken ona sormadım hamileyiz diye kimse bizi nazlamak zorunda değil hiç kimseden özel ilgi beklemedim uygulamadaki herhangi biri de hamileyim diye beni nazlamak zorunda değil:) sadece eşimden bekledim o da gerçekten el üstünde tuttu beni 
(829 puan) tarafından
Bak şimdi nazlamak zorunda değil ama rahatsız etmek eleştirmek zorunda da değil o ayrıntıyı bil
0 oy
(10,061 puan) tarafından
Evet var öbür dunyadada ellerim yakasında 
(829 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(2,238 puan) tarafından
Sülalenin akrebineee yılanına yani görümcem ve kaynanama asla helal etmiyorum. 
(829 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Bazı kişiler öyle ben de hamileyim bana da aynı size davrandıkları gibi davrandılar. Ben de hakkımı helal etmiyorum. 
(829 puan) tarafından
Bunu yapanın bir anne ya da anne adayı olması da çok korkunç bile bile yapılıyor ya ona çok kızıyorum
(1,085 puan) tarafından
Allah bir yerlerinden çıkarır inşAllah
(829 puan) tarafından
Valla o günden sonra kayboldu o bir deprem oldu 6 Şubat depremi o kişinin de adı geçti sonra iyiyim dedi kayboldu ortadan bilmiyorum şimdi nasıl
0 oy
(352 puan) tarafından
Asla ama asla affetmeyecegim kisi kaynanam ve kizlari normalde kin tutmam cabuk yumusarim ama lhem hamileyken hem lohusayken burnumdan geldi 

Sinirden karnim taş gibiydi.ama en zoruma giden dogumdan sonra kizlariyla bizde kaliyordu eve geldigim ilk gun kizlari evde evde duzgun yemek yok sadece kendilerine gore yapmislar ufak bi kaseye bi kepce corba koydu baskada vermediler kendj evimde siginti muammelesi gordum.diger gun kaynanam haliya corba dokmustu beni kaldirtti silim diye.en sular kesildi hepsi evine dagildi bana diyor camislari nasil yikarsan yika.sirf bana inat olsun diye evde ne kadar erzak yiyecek varsa aldi hepsini evine goturdu.dogumdan 6 gun sonra esimle kuflenmis ekmekle kuflenmis peynir yedik cebinde bes kurus para yoktu adamin.sonuc 20.gunde sutum kesildi .dqha anlatacak cok sey varda bunlar en son olanlar.
(829 puan) tarafından
Ay Allah onu bildiği gibi yapsın evindekini bile götürmüş kocan niye kızmadi.ki.ona Allah ellerin eline düşürmesin kimseyi
(352 puan) tarafından
O dönem yeme icme birdi zaten ben ayri olsun istedim nerden bilim dogumdan sonra herseyi goturecek
Simdi de hicbisey olmamis gibi guzel bi yemek yapsam hususi gelir ister orusbu veririm ama asla helal etmem
Allah ondan fazla fazla alsin
(829 puan) tarafından
Keşke o dönem tavrını koysaydin eşimle daha eskisi gibi gelmezdi
(352 puan) tarafından
O zamanda tavir koydum simdide konusmuyorum bendeki kaynana turune az rastlanir inadina geliyor kardesimin nisanlisi bizim koylu kardesimi istemeye gittik damat tarafi cagirdi diye geldi ama biz kusuz cikolota dagitilirken ben 2 tane alacam demis
Yuzsuzun teki yani
(829 puan) tarafından
:D gerçekten çok değişik
0 oy
(8,020 puan) tarafından
Var tabi ki kaynanam.
(829 puan) tarafından
O da var ama buradaki kişide var:)
0 oy
(407 puan) tarafından
Hiç unutmam ilk gebeligimde burayı kesfetmistim hoşuma gidiyor du baya neyse aşure ayıydı aşure yapanlar çekip atıp paylaşıyor falan canım çekti bende hayatımda hiç aşure yapmamisim niyetlendim yapmaaya ilk defa yaptım ve fotoğraf çekip buraya paylaştım aşure yaptım İlk defa diye sevinçten paylaştım.neyse herkes eline sağlık afiyet olsun derken biri baktım yazmış hiç utanmiyormusun paylaşmaya yiyen var yemiyen var bilmem gösteriş yapıyorsunuz atma bilmem ne vs vs ah bı hatırlasam nickini ağzının payını veremediğim için safligimdan dondum içime oturmuş halada aklımda unutamadım o kadar zoruma gitmişti, ben asla yaptığım yediğim şeyleri paylaşmam öyle bir insan da değilim,ama sevinçten herkes atıyor diye bende attım kadın demedigini bırakmadı bana onu Allah'a havale ediyorum belki yorumumu görür de okur içim rahatlar. Şimdi herkes yediği yaptığı herşeyi paylaşıyor hiç kimse hiç kimseye birşey demiyor zaten diyemezler bura sonuçta paylaşım platformu ama o günden sonra zor durumda kalmadıkça kolay kolay birşey sormam ve yorum yapmam çok nadir okuyucuyum cogunlukla senin paylaşımını görünce yazmak istedim buraya kolay kolay hiç birşeyini dökme anlatma daha iyi derdinle dalga geçende var burda derdine ortak olanda o yüzden kimseye guvenme 
(829 puan) tarafından
Artık öyle zaten paylaşım yapmıyorum canımı sıkan olursa zaten karşılığıni alır artık
(407 puan) tarafından
Öyle cevap vermezsen içine oturuyor valla kaç yıl oldu daha unutamayan ben :d
(829 puan) tarafından
Valla bende şimdi görsem bir kac çift laf edecem de yok
(407 puan) tarafından
Ah keşke:)
0 oy
(339 puan) tarafından
Sevgili kocama hakim hiç bir zaman helal değildir aylesi için hamile oldugumu bile bile dövmüdtu beni
(829 puan) tarafından
Elleri kırılsın köpeğin
(339 puan) tarafından
Aminn en acısıda hala kocam
0 oy
tarafından
Yazsak roman olur.
(829 puan) tarafından
Evet dindar kesime tepki çok oluyor bir ara başka birileri de vardı sürekli din paylaşımı gösteriş diye tepki veriyorlardı alim olmuş diye
tarafından
İslami olarak değil, ona cesaret etmelerine müsade etmedim de gelin oldum diye hep...
(829 puan) tarafından
Hmm anladım herkesin imtihanı başka oluyor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
0 oy
(1,109 puan) tarafından

Bu platform da malesf öyle insanlar var 

Kendi sahip olmadıkları şeyleri kıskanyorlr 
Kaç kez şahit oldum
Özellikle biri var ki Allah a havale ettim 
İnşallah aynısını yaşar da ne hissettiğimi az da olsa anlar 
Burda aktif biri 

(829 puan) tarafından
İnşallah Allah hak edene yasatsin
(1,109 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim
0 oy
(337 puan) tarafından
Ohooo pide aserdim dışarda yedim diye kaynanam önümüzde ağladı oğluna dedi milleti yemeğe çıkarıyorsun beni çıkarmıyorsun diye 36. Haftaya kadar kustum hiçbir şey yiyemedim son ay doktor bebek çok zayıf kalmış dedi balık kuruyemiş falan yemen gerekiyor dedi gidip aldım diye yine ağladı ona aldın bana almadın dedi kendisi alt katımda oturur yine hamileliğe şükrettim çünkü bebek doğunca anamdan etmediğim sütü burnumdan getirdi ne lohusalığı bildim ne bir şeyi iğrenç saçma sapan hurafeleri yapmadım diye etmedigini bırakmadı oğlunu doldurdu doğum yaptığım gecenin önceki akşamında kavga çıkardı sonra doğumda bir şey olmamış gibi yanımda geldi neymiş bebek onunmuş ben doğurmuş olabilirmişim ama onunmuş diceklerim bu kadar...
(829 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin hidayet versin ne deyim gerçekten değişik
0 oy
(1,920 puan) tarafından
1.si  35 haftalık hamileyim ve doğum günümde birkaç gün önce babaannem zehir etti onu asla affetmicem.

2.si kaynanam kayınpederim ve görümcem onları da affetmicem. 
(829 puan) tarafından
Anladım Allah gönlüne göre versin herkesin
0 oy
tarafından
Düşündüm de yok ya şükür 
(829 puan) tarafından
İnşallah da olmaz çünkü bu bile yük aslında insana
0 oy
(540 puan) tarafından
Var annem şehir dışında olduğu için doğuma gelemedi 12 saat uzaktaydı bide biz yatılı işte çalışıyordu eşim o zaman kalacak yer bize kadardı ücretli refakatçi tutacaktım patronun yengesi ile tanıştım baya sevdim seni kızım gibi gördüm ben sana yardımcı olurum kalırım başında dedi kimseyi tutma dedi yaşımda 19 ilk bebek acemilik ve heyecan da vardı Allah'tan normal doğum oldum o gün kaldı pek yardımcı olmadı ertesi gün çocuk kulak muayne vs olacaktı doktor da gelmeden çıkış olmuyordu son kontrol yapacaktı tavuklarım dışarda kaldı diye ağlamaya başladı ( bahane idi ama ) çünkü köy dışında olduğu zaman gezerken komşu kızlarına haber edip içeri alın diyordu bu böyle bahane yapıp gitti bebekle tek kaldım lavaboya gitmekte güçlük çektim yemek yiyemedim iki kişilik odalı hastane olduğu için eşim refakatçi kalamadı patron da ben doğum yaptım eşimi çalıştırdı eşim en son isyan etti bu ne abi karım doğurmuş gidiyorum diye birde maaş vermedi bize kaldığımız bekar evinde yemek yoktu ücra bir köy yeriydi bakkal çakkal yok havasız TV yok ses seda yok al basacak diye ödüm koptu bir hafta zor dayandım annemin yanına geldim eşim başka düzgün bir iş buldu derken buralara kadar geldik ama o lohusalık zehir oldu bana abla belledeğim hamile halimle evinde misafir olduğum zaman çayını yaptığım yemeğini yaptığım kadın yarı Yolda bıraktı 
(829 puan) tarafından
Kimseye guvenmeyeceksin kadında bir değişik zor duruma koymuş sizi ama her şeyde hayır var bak iyi işe girmiş eşin
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Ben hamileyim susayım demedim maşallahım vardı herkesin hakkından geldim sadece hamileyim kavgada yanlış yerime denk gelir diye normalde duvardan duvara çarpacagim insanlara ellemedim çok sinirli bir hamileliğim vardı sinirlenmezdim kolay kolay ama sinirlenincede tutabilene aşk olsun
(829 puan) tarafından
Maşallah iyi etmişsin aslında sen gibi olmak lazım:)
0 oy
(804 puan) tarafından
Kayinpederim kaynim 2 tanesi ve şeytan sinsi orrrrpu gorumcem. Beni baya hirpaladilar 5 aylık hamileyken geçen ay yani. Hepsini Allaha havale ettim Rabbım onlardan çıkarsın inşallah. Hiç bir isleri rast gitmesin şeytan sülalesi. Namussuz kopekler 
(829 puan) tarafından
Niye hirpaladilar ne hakla eşin bir şey demedi mi ?
(804 puan) tarafından
Demedi eşimle boşanma asamasindaydik. Namusuma laf etti gorumcem dna testi istiyorum dedi annem de gidin yaptirin dedi o yüzden üstüme saldırdılar. Allah onlardan çıkarsın yukarı da isimlerini veridklerimden inşallah
(829 puan) tarafından
Onlar kimmiş de DNA testi istiyor eşinle niye boşanmadin keşke bunlarla aile kalmasaydin

İlgili sorular

0 oy
70 cevap 1,375 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,047 göst.
17 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nnuurrr (366 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 210 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde duygumiray (483 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 387 göst.