+1 oy
555 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (14,584 puan) tarafından
Kışlık kıyafet alışverişi yaptınız mı çocuklara ne kadar tuttu 

35 Cevaplar

0 oy
(1,092 puan) tarafından
Henüz yapmadm şimdilk 7.000 ayrdm 

Yetmiyck gibi 

Sonrası mont bot da alnck 
(14,584 puan) tarafından
Sıra gelmiyor ki işte aylık ödemeler peşpeşe geliyor hep
Fiyat nası sence almadım daha almayı düşünüyorum
(1,250 puan) tarafından
Kızınız ne yapacak 5 pijama takımın çok degilmi

Bide 10 takım çok degilmi ya giyiyorlar mi hepsini
(1,092 puan) tarafından
Canm bı tık fazla geldi
Mağaza da varsa uğra fiyatları kaliteli sini karşlstr öyle al
(14,584 puan) tarafından
Bu sene için değil kuzum seneye de giyecek
Yazlık pijama aldım 7 takım hepsini de giydi çok kirletiyor ya benimki
(14,584 puan) tarafından
Mağazaya gidecek imkanım yok ki 2 aylık bebeğim de var gezemiyorum
-Reklam-
0 oy
(10,607 puan) tarafından
kışlık alışverişini yaza girerken yapmıştım iyi ki de öyle yapmışım. 
(14,584 puan) tarafından
Ay ne iyi yapmışsın kaç harcamıştın peki
(10,607 puan) tarafından
daha önceden de aldıklarım vardı ama 1000 lira harcamıştım
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Daha tam tamamlamadık su an 5 harcadık birkaç uzun kollu uzun bacaklı takım tulum alırız mont bot işte yürür mü bilmiyorum yürürse çıkar mıyız onu da bilmiyorum ya
(14,584 puan) tarafından
Kaç aylık peki
Benim kız büyük okula gidiyor 4 yaşında bide oğluma bir kaç birşey baktım da lcw
(1,916 puan) tarafından
13 aylık çok güzel sıralıyor dikiliyor desteksiz ama daha yürümüyor
0 oy
(5,155 puan) tarafından
Yapmadık suan . Ama  geçen seneden kalanlari giyer. 
(14,584 puan) tarafından
O da güzel valla bu seneyi çıkartır ama diyorum ki alsam seneye giyse fiyatlar yerinde durmuyor malum
(5,155 puan) tarafından
Ona göre alırsın.   Mesela montu 2 beden büyük almıştık 2 yıldır giyiyor .
(14,584 puan) tarafından
Valla şuan 4 yaşında 6.7 tam oluyor 7.8 alacağım
0 oy
(12,889 puan) tarafından
4 Alt 4 üst 2 bere 1 ev patigi 2 bin tuttu benim tek çocuk montu var daha da alınması gerekli ama şuan için bu kadar ayakkabıyı annem aldı bu arada yoksa daha fazla
(14,584 puan) tarafından
Yine iyi tutmuş
(12,889 puan) tarafından
Kız nolcak o kıyafetle kış mı çıkar günde 2 kere falan üst değişiyor mutlaka  :)
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Ben böyle alışverişleri hiçbir zaman toplu yapmıyorum. Yazdan beri indirim gördükçe parça parça bir şeyler aldım. Botu da var, montu da. Kreş için üst baş da var. Zaten kalın kazak giydirmiyorum. Sadece atkı bere alacağım 
(1,783 puan) tarafından
Ben her şeyi internetten alırım, o yüzden alışveriş rahat oluyor
(14,584 puan) tarafından
Yok bende netten alıyorum genelde ama ne vaktim oluyor ne de ödemeler bitiyor biri bitmeden biri geliyor
(11,809 puan) tarafından
Aynen bende senin gibi yapiyorum parça parca bakiyorum aksam oturunca nerde ne var. Lcw cigit trendyol hepsiburada falan. Uygun gozume kestirdigim seyleri aliyorum hemen. Buyuk aliyorum genelde ustune tam olan seyi almam. Altlarin bilekleri lastikli olanlari alirim ustlerde oyle belleri lastikli alirimki duz olunca çok asagiya sarkar diye. Mesela gecen sene lc den 6 7 yas sweet almistim. 4 yasinda şuan bu kis giyer ve onumuzdeki 2 kis daha olur diye dusunuyorum. Aldigim seyleri genelde 2 3 sene giydiririm. Ucuz degil cunku. Bide mahallede olan yerlerede bakiyorum. Yaz basinda 100 tlden takimlar aldim kislik 5 tane. Esim dediki al olmazsa hediye edersin zaten çok ucuz. Biri 10 yaş hatta :)
(14,584 puan) tarafından
Bende geçen kırtasiye lışverişi yaparken 100 TL den 4 takım aldım çok iyi olmuştu da lcw pahalı 500 den aşağı yok
(11,809 puan) tarafından
Cigitten aldim mesela gecen hepsiburada ustunden 290tlye aldim 1 takimi. Çok guzel cigitin mallari.
0 oy
(4,881 puan) tarafından
Pazar cikıcam evde ki kiyafetleri olmuyor gecen sene 4 e kapatmistim bu sene Allah biliyor ayakkabıda alcam en dusuk ayakkabi 500 yaziyor 400 den asagi takım yok günlük kiyafeti bile yok dogru duzgun kucuk kalmis hep bende bilmiyorum bugun pazara gittim gecen seneki sweatini giydirdim kollari iki parmak geride kalmis sifirdan dolap düzucem Allahtan montu var bir kac parcada annem almisti kiyafet gunluk giysin diye annemden onlari alip gelicem 
(14,584 puan) tarafından
Geçen sene 9 tutmuştu
(4,881 puan) tarafından
Dogrudur canim hersey pahali tutmustur
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Ben yazın kışlık, kışın da yazlık alanlardanim coknaz alırım fiyat iki katı artıyor. Civilde kazak 120 liraydı yazın şuan 300-400 arası 
(14,584 puan) tarafından
Evet ya civil de uçtu çok da kaliteli değil civil
0 oy
(16,865 puan) tarafından
Daha yapmadım kızımla küçük oğlanın ortancaya da 2 3 takım alt üst alırım sadece fazla tutmaz..
0 oy
(5,066 puan) tarafından
Alt üst takım aldım sadece 10 bin tuttu. Onlarda biltam kışlık değil yani. Bot mont almadım 
(14,584 puan) tarafından
Bot mont pijama oğluma alt üst falan 17 tutuyor
0 oy
(5,841 puan) tarafından
4 sweat 

4 alt eşofman

1 mont 

1 şişme yelek

2 hırka 

15 çorap 

2 külotlu çorap 

1 etek şort 

Bunları aldım kuzum geçen senekilere bakmam lazım 
(14,584 puan) tarafından
Ben baktım aslında bu kışı geçirir de fiyatı bilemedim yukarıda yorumda yazdım bakar mısın Bi
(5,841 puan) tarafından
O kadar şeye iyi bence
0 oy
(18,330 puan) tarafından
Asko Denize saolsun kuzenim verdi kızınınkileri

Duruyada Geçenlerde 3 takım aldım prensesbebekten 400 tutmuştu 

Eltimde verdi kaç parça 

Montları botları var şükür 
(14,584 puan) tarafından
Oh valla senden iyisi yok bu kışı geçirir kıyafetleri bot mont alırım ama seneye ihtiyacı olacak diye alsam dursa mı diyorum
(18,330 puan) tarafından
Al benxe
Seneye iki katına çıkar fiyatları
0 oy
(19 puan) tarafından
Geçen sene almıştım iyi ki almışım bu sene yeter hatta seneye bile giyer sadece bot alıcz onuda dedesi alcak hamileym 1 ay kaldı doğuma onun için alışveriş yapıyorum yoksa ikisini kaldıramazdım
0 oy
(300 puan) tarafından
Keşke yapabilsem durumum uok
0 oy
(8,619 puan) tarafından
Yelekleri falan var botu var 

pijama takımı 1 tane var 

Geçen seneden baya bir kışlığı var 

Montu yok 

2 takım 2 yelek

1 pijama takımı 

1 tane alt 3 bin verdim 

Sadece mont alicam 

Alırsam 2. 3 tanr corab coraplarida var çünkü 

İki üç tane külotlu çorap alcam 
0 oy
(575 puan) tarafından

2000 TL harcadim mont kazak hırka yelek ceket külotlu çorap atlet külot elbise. Takım aklina ne gelirse herşeyden 5er 5er aldim. Bizim buraya tek seferlik bı İstanbul outlet acildi. İhraç fazlası ve defolu ürünler getirmişler. Defoda şey serinin rengi değişik olmuş düğmesi yanlış takılmış falan asla önemli şeyler degil. Montu 50 TL'ye aldım ikişer tane. Kazaklar 10 TL falan aşırı aşırı mutluyuz biz bu kış :D

(14,584 puan) tarafından
Ooooo süper vallahi 16.500 bayıldım :/
(575 puan) tarafından
Normalde bende öyle yapardım sanırım 2 çocukla ama valla piyango gibi bir şey oldu bu sene
0 oy
tarafından
Ben durumum olmadigi için alamadım burdan bı abla oğluma çocuğunun kuculenlerini gönderdi sağolsun kızımın da geçen seneden kalanlar var yeter Allah'a şükür 
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Hiçbir alışverişi böyle toplu yapmıyorum hepsiburadadan trendyoldan takip ediyorum indirim oldukça alıyorum çok güzel şeyleri çok ucuza alıyorum 
0 oy
(2,241 puan) tarafından
Geçen gün 2 altyapı üst takım ve pijama altım 1200 tuttu. Teyzesi 2 takım aldı, 1 tanede halası almıştı ama yetmez. 3-4 takım daha almam lazım ama fiyatlar felaket. İyiki montu oluyor
(14,584 puan) tarafından
Mont bot falan pijama herşey içinde 16.500 gitti
0 oy
(472 puan) tarafından
e bebek indirimden 4 tane alt üstü bin liraya aldım çocuk 2 tane olunca 2 takım gibi oldu. geçen kıştan kalanlar var. idare etmezse ekleyeceğim yine

iki uyku tulumu 2 de mont almıştım bide toplam 2 bin tutmuştu o da
(14,584 puan) tarafından
İyi tutmuş lcw uçmuş
(472 puan) tarafından
lcw mobilden al ben lcwden 2 tulum 2 mont aldım işte 2 bin tuttu. uygulama indirim veriyor. mağazadan hiç almıyorum artık

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 391 göst.
12 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Minnoş bir anne;) (1,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 339 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 365 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Ipek_cilem (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 720 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,536 soru

12,018,469 cevap

36,222 kullanıcı

...