0 oy
67 göst.
Aile kategorisinde (126 puan) tarafından
3 4 gün gecikti adetim sabahta olacakmışım gibi ağrı oldu ama olmadım beta hcg 1.20 çıktı yükselir mi acaba böyle olan oldu mu 

2 Cevaplar

0 oy
(863 puan) tarafından
İhtimal. 2 gün sonra adet olmazsan yeniden kan verip bakarsın sonuca ama garanti olsun diye bi hafta bekleyebilirsin de
(126 puan) tarafından
Bir kaç gün sonra test yapsam çıkar mı
(863 puan) tarafından
Kaset yada erken testte bikaç güne kolay kolay çıkmaz o değer. 2 günde 2 katına çıkıyo ya, atıyorum 3 4 5 gibi bi seviyeye yükselir 2 gün sonra. O da çubukların algılayacağı bi seviyr değil
(126 puan) tarafından
Anladım en iyisi kan vermek
(863 puan) tarafından
En net sonucu almak için özellikle erken dönemde öyle. Allah gönlüne göre versin umarım
(126 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum
-Reklam-
0 oy
(250 puan) tarafından
Olsaydı adetten 3-4 gün geçmiş hiç olmazsa ikili sayıları görürdü bence gebelik yok istiyorsan Allah nasip etsin inşAllah 
(250 puan) tarafından
Yani canım geç döllenme olmuş olsa bile bu dönemde belirti vermez ama geç döllenme olabilirm benim adetim den 7 gün geçmişti testte çıkmadı. 11. Gün silik çizgi çıktı. Tahmini doğum gününden iki hafta sonra doğurdum benimki geç döllenme oldu diye tahmin ediyorum. Bu arada bebek düşünüyorsan meetyou diye bir uygulama var orda yumurtlama tarihlerinden tut hangi gün ilişki olursa yüzde kaç hamile kalma şansın olduğundan falan hepsinin bilgisi var.
(126 puan) tarafından
Normalde gecikme yaşamam ama böyle olunca umutlandım doktorum yumurtlama günümü takip etmemi istemiyor adet bitimşnden itibaren ilişki olsun diyor o yüzden bakamıyorum
(250 puan) tarafından
Yani canım adet bitiminden hemen sonraki ilişkide hamile kalma ihtimali çok yüksek olmuyor. Diyelim ki benim adet döngüm 28 gün ben adet bitiminden sonra diğer adetimi olmadan önceleri hesaplıyorum ikisinin tam ortasında yumurtlama oluyor. Yumurtlama olan günlerde şans 60-70-80 bile oluyor ama adetten hemen önce veya hemen sonra 3-5 falan oluyor kendini strese koyup illa çocuk olsun diye cinselliğe yön vermek hoş değil ama en azından şansının çok olduğu günleri değerlendirirsen senin için daha iyi olur. Ne zamandır çocuk düşünüyorsun yardımcı olabileceğim bir şey varsa sorabilirsin
(126 puan) tarafından
Tedavi gördüğüm için durum bende durum farklı bu yüzden bu doktorumu dinliyorum teşekkür ediyorum
(250 puan) tarafından
Anladım geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 184 göst.
6 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla berna (2,255 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Elifnaz1 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 168 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde azra01 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 70 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Seda3115 (54 puan) tarafından soruldu

402,100 soru

12,037,821 cevap

36,265 kullanıcı