0 oy
180 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,103 puan) tarafından
Bebeğim kasımda doğacak. Takım aldım. Ama en çok kış için neye ihtiyaç duyarım 2 tane yelek yeterli olur mu?  Kaç 0-3 aylık zıbın ve katıklı alt olmalı

5 Cevaplar

0 oy
(5,567 puan) tarafından

En İyi Cevap
3-6 al bir anda serpiliyolar sıgmıyor canim  benim nisan dogumluydu ona ragmen battaniye ile kundak gibi yaptık eller bostaydi tutmasi kolay olsun diye
-Reklam-
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Ben en çok tulum giydiriyorum tişört kucakta tutarken falan yukarı siyriliyor tulum iyi oluyor her yeri kapalı. Yelegi de uykudan uyanınca takıyorum sırtına 15 dk sonra çıkartıyorum 0 hiç alma 0-3 ay da çok fazla alma o aylarda çok hızlı büyüyorlar bir de kıyafetler çekiyor mu nedir oğlum 3 aylık 6 aylık giydiriyorum ben oluyor gayet
(1,103 puan) tarafından
3 tane yenidoğan 3 tane 0-3 aylık tulum aldım gerisini 6-9 aylık aldım geniş gitsin diye
(1,736 puan) tarafından
Bence iyi yapmışsınız ben 10 tane almıştım bazılarını hiç giyemedi desem yeridri
(1,103 puan) tarafından
Bana az geliyor aldıklarım. Üstü çok kirleniyor mu. Günde kaç defa değiştiriyorsunuz
(1,736 puan) tarafından
Benim bebegim kusan bir bebek değildi o yüzden üstü öyle kirlenmiyordu bazen kaka çıkıyordu o zaman değiştirmek gerekiyor bazen 2 gün aynı kıyafeti giyiyordu ama gelen giden eksik olmadığı için ben sık sık değiştiriyordum
0 oy
tarafından
Olabildiğince büyük al yenidoğan olarak tavsiye etmem. Tabi bebeğinin kilosunu vs aşağı yukarı bilirsin ona göre ama büyük dursun bişey olmaz. 2 haftada hemen büyüyorlar uzuyorlar. Bol bol zıbın al uzun kollu. Yandan çıtçıtlı al. Kısa geliyor doğumun. En az Mayıs'im sonuna kadar giydirirsin kışlık öyle düşün. Alt üstlü takım al en az 4-5 tane. Büyüdükçe yine alırsın. Tavsiyem evinin sıcaklığına göre tog belirleyip uyku tulumu al canım çünkü üzerine bişey ortulmesini sevmiyorlar. Akşam yatirirken tulumu giydirirsin. Üzerinden attı mı , ağzına geldi mi korkuların olmaz. ben yazlik 0.5 tulum aldım çok güzeldi. Şimdi kisligini alcam
0 oy
(29,519 puan) tarafından

3.6 daha tercih edilir uzun kollu zıbın tulum içlik vs 

0 oy
(2,856 puan) tarafından
Bir kış boyunca diyorsan 2 yelek yetmez canım 
(1,103 puan) tarafından
Kaç tane daha almam lazım
(2,856 puan) tarafından
Benim çocukda kışın doğmuştu  çok kusardi,onların kıyafetlerini ayrı yıkadığm için yetişmez di.  Bide hemen kurumazdi annem yelekleri kendisi örmüstü büyüklü küçüklü 10 küsür vardı. Hepsinide kullandım canım.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 227 göst.
14 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde ilknur koc (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 359 göst.

412,380 soru

12,414,577 cevap

44,971 kullanıcı

Kategoriler

...