0 oy
61 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,210 puan) tarafından
Kendi isteğim ile doğumdan sonra tesettüre girmek istiyorum. Ama tesettüre uygun ceketlerim ve birkaç kazağımdan başka hiçbir şey yok. Gebelikte Son aylarımı yaşıyorum bir şey almadım o yüzden. Bana tahmini kışlık için ne kadar para lazım olur. Genelde trendyoldan alışveriş yapıyorum giyim konusunda. Eşime söylemedim bu konuyu ilk kendi kafamda bitirmek istedim. O tesettüre girmemi çok istiyor. En çok ne lazım oluyor mesela bunları hiç bilmiyorum. Arkadaşım birkaç şal, birkaç takım al gir diyor bana. 

1 cevap

0 oy
(5,536 puan) tarafından
Öncelikle nasıl giyinmek istiyorsun tam olarak bi tesettür istiyorsan elbise, etek gömlek , ferace uzun trençkotlar gibi şeyler alabilirsin. Ama ilk başta o kadar cesaretim yok dersen bol takımlar alabilirsin. Şal, bone bunlar zaten alman gerekenler :) 
(1,210 puan) tarafından
Elbise ve etek, gömlek giymek istiyorum. Pantolonumu var ama açıkken bile rahat edemiyorum üstüme yapıştığı için.  Yavaştan araştırmaya başladım. Elimdeki elbiseleri de satacağım.
(5,536 puan) tarafından
Salaş elbiseler var ondan alabilirsin, etek genelde ben Mevlana model tarzı geniş etek tercih ediyorum. Etek giyeceksen üzerine ferace ,pardesü gibi uzun kaban tercih etmelisin :) daha hoş duruyor
(1,210 puan) tarafından
Yorumunuzu dikkate alarak bir şeyler alacağım. Teşekkür ederim
(5,536 puan) tarafından
Rica ederim :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 43 göst.
0 oy
5 cevap 385 göst.
+3 oy
6 cevap 158 göst.