+1 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Benim yarın Konya’da son günüm hazırlık yapıyoruz cuma günü yolcuyuz :)Akşam anneannem teyzemler kuzenlerim maile yemek  yaptırdık yedik, kalabalıklığı çok özleyeceğim … İçim buruk annemle babamdan ayrılmak istemiyorum seneye Ağustosa kadar gelmeyeceğim :( . Eşim de dehşet grip oldu benden bulaştı oğlumla eşime inşallah cumaya kadar geçer . Öyle dolu dolu bir gün geçirdim yani ailemle ❤️. Ulaş beyi uyuttum annemle babamla takılacağım :). Valla öldürecek bu çocuk beni gülmekten , uyumadan poz veriyor sonra şak gitti gözler :D… siz neler yaptınız ne yapıyorsunuz ? 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
3 ayıcık.bir orumcek adam ile uyudu kaldırdım sjsj 

Hayırlı yolculuklarrrr
tarafından
Hahaha ne olacak bu bebelerin hali :D.
Sağol canım ❤️
-Reklam-
0 oy
(8,351 puan) tarafından
Bebegi uyuttum bnde yaticam birazdan . Uykum yok ama uzanicam 
tarafından
Ayy ben de kafa dinliyorum ailemle vakit geçiriyorum :)
(8,351 puan) tarafından
Ne güzel işte . Özleniyor o günler.  Allah sağlık versin
0 oy
(135,293 puan) tarafından
sen gelmesende anan baban sana gelir uzulme idil ☺️ cocuklari ben uyuttum yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
tarafından
Evet yaa sevdoş ramazan bayramında bendeler :)))
Ayy bende dilerim bende
0 oy
(1,944 puan) tarafından

Bende en son karamana gittiğim de ramazan bayramiydi okadar çok özledim ki anlatılmaz :(

tarafından
İnsana yalnızlık çok koyuyor ya :/.
0 oy
tarafından
Ah benim askim askim teyzesi balini yesin onun 

Suan horlama senfonisi dinliyorum sagli sollu babali ogullu senfoninin adi :) oglen uyuyakalmisim yanida gec uyandik anca daldi essek herif 

Bugun kislik alisveris yapmaya gittik once minicitye baktim bi kac kilotlu corap uyku tulumu aldim lcwden alalim dedim pisetleri kaynanama buraktim gittik oraya da gelenlere ben kislik demem valla incecik al.adim 2 panduf aldim ciktim geri minicitye gittim 5 tane takim bi tanede esofman alti aldim 2 atlet aldim ciktim evde de vardi daha yeter bu kis bi bot alcam sadece ordan kaynanamin annemin babamin dogum gunleri bu ay diye hepsine birer hediye aldim kaynanamlara zorcdustuk valla cocugu doyurdum bi cay ictik eve geldik bmmuhammedi uyuturken uyumusuz taa 5ti kalktigimizda aldiklarimizi yikadim yemek yedik cay ictik camadir bulaşık derken bu saat oldu 

Simdi gidip suti mayalicam tezgahi yikicam camasir katlar miyim bilmiyorum yarin hepsini bir de katlayabilitlrim namaz kilcam derslere goz gezdircem insallah yetisirim 
tarafından
Teşekkür ettik teyzesi ❤️
Kız maşallah senin bu enerjine hayranım vallahi ya neler yapmışsın neler ellerine sağlık şimdiden kışlıklar için :) bende yarın ulaşa alacağım bir şeyler gitmeden orada mağaza falan yok bir LCW var :D. Ben de yarın senin enerciden istiyorum :D
tarafından
O zamannn hadi bakalim enerciiiiiii :)
tarafından
Hahhh :D❤️
0 oy
(2,814 puan) tarafından
Bebişi uyutmaya çalışıyorum uyusaydi bende hemen uyuyacagim
tarafından
Uyumuştur inşallah ya :/
(2,814 puan) tarafından
Yorum yapali 32 dakika olmus hala uyumadi:(
tarafından
Ayy çok zor kaç aylık canım
(2,814 puan) tarafından
2 aylık daha
tarafından
Ayyy kıyamam geçiyor hiç üzülme ❤️
0 oy
(51,803 puan) tarafından
ödev yaptırıyorum cinnet gecirmezsem iyidir 
tarafından
Ayy bende o evreleri düşündükçe gözüm korkuyor yaaa kuzenimle teyzem de aynı durumda
(51,803 puan) tarafından
sakin kalmaya calisiyorum kalamiyorum bir harf yaziyo iki saat konuşuyor
0 oy
(5,480 puan) tarafından
Oglum uyusa diye gozune bakiyorum kocam tv bakiyor onla oyna yok yatak odasindan aldi geldi beni koltukta gozunun önünde yatcakmisim salmiyor beni yataga sıpa 
tarafından
Bu benim oğlum yemin ederim ya :D
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Oyyy masallah paşaya bende zorla da olsa uyuttum çocukları kızımın beslenmesi için kek yaptım onunla ugresiyorum bitse de yataga uçsam yoksa bebem kalkacak
tarafından
İnşallah yetiştirmişsindir canım eline sağlık :)
0 oy
(3,535 puan) tarafından

Hayırlı yolculuklar şimdiden kuzu. Allah yeniden sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ailenle.. 

ben bugün gel ceviz ye beynin çalışır dedim 2,5 yaşındaki oğluma, “anne benim zaten beynim çalışıyor sen ye dedi” :D bende buna çok gülmüştüm ya ve tabiki hala uyanık uyumadı:D

tarafından
Sağol kuzum ❤️amin …
Benim oğlum da  21 aylık üçlü cümle kurmaya başladı öyle şakır şakır konuşmuyor ama derdini tasasını anlatır :D o yaşa gelince beni gömecek galiba ben de çok korkuyorum :D bu yeni nesilin dilleri çok sivri :D
0 oy
(3,486 puan) tarafından
Ay aileden ayrılmak çok zor idilim.. bizde akşam maglum 3 aylık bebem totomu tekmeliyor şu an uzandığım için yanına hahaha 
tarafından
Evet :(. Ben de şu ** burada saat 9 ulaşa kahvaltı yaptırmaya kalktım :D
(3,486 puan) tarafından
Afiyet olsun bacım, günaydın:D
tarafından
:D ❤️

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 573 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 443 göst.