0 oy
74 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (33 puan) tarafından

Bir yakınımızın çocuğu 4 yaşında. Astım bronşit vs derken bu yaşına kadar tıkanınca hava kullanıyordu çocuk. Meğer kalpte sorun varmış. Delik çıkmış ve delik gitgide büyümüş. Acil ameliyat demiş doktorlar. Yarın ameliyat olacak Allah nasip ederse. Hiç bu durumu yaşayan, şahit olan var mı? Durumu için endişeleniyoruz riskli bir ameliyat çünkü. Önümüzde ne gibi bir süreç var merak ediyoruz. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

3 Cevaplar

0 oy
(314 puan) tarafından
Ben bir yaşında oldum susn 25 yaşındayım daha bir sorunla karsilasmadim
(33 puan) tarafından
Daha da karşılaşmayın inşallah
Allahım hayırlı sağlık versin herkese, herkesin evladına.
(314 puan) tarafından
Amin canım Allah şifa versin inşallah sağlığına kavusur
(33 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim yorumunuz için de
-Reklam-
0 oy
(4,941 puan) tarafından
Deliklerin birçok adı var yerine ve genişliğine göre durum değişiyor ama en azından çaresiz değil zor bir süreç olur ama iyi bir doktor ve ameliyat sonrası bakımla toparlar geçmiş olsun Allah şifa versin
(33 puan) tarafından
17 mm idi sanırım en son hatırladığım. Evet şükür ki bir yolu var.  İnşallah öyle olur güzel geçer sağolun Allah razı olsun
0 oy
(10,216 puan) tarafından
Benim kardeşim 2.5 yaşında açık kalp ameliyatı oldu ama onun doguştandi. Kalp ameliyatı riskli bir ameliyat mutlaka bir kaç gün yoğun bakımda kalır biz 4 gün kalmıştık. 15 gün de normal oda da kalsi. Nerde hangi hastanede ameliyat olacak 
(33 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin. İyidir umarım artık. Bizimkiler İzmir 9 Eylülde olacak. Zaten 15 gün kesin kalacaklar. Duruma göre uzatma imkanları varsa uzatacaklar
(10,216 puan) tarafından
Biz Siyami Ersek kalp damar hastanesinde olmuştuk. Şuan 7 yaşında kardeşim. Küçükler çabuk toparlıyor ameliyatdan sonra.
(33 puan) tarafından
Ben de küçüklerin çabuk toparlayacağını düşünüyordum. İnşallah öyle olur diyelim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 30 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Semoss (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 134 göst.
9 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Linosh (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 31 göst.

407,495 soru

12,231,095 cevap

36,876 kullanıcı