0 oy
551 göst.
Diğer kategorisinde (2,815 puan) tarafından

Keşke............. maddi olur manevi olur. 

Mesela benim keşke şimdi Greencardim olsaydı ve hemen yarın aileme gidip kavussaydim:( özlem çok zor 

29 Cevaplar

+1 oy
(1,756 puan) tarafından
Bir evim olsaydı ve ben öldükten sonra kızıma bırakabilseydim. İnşAllah olur birgün oda.
(2,815 puan) tarafından
İnşallah canım benim, Rabbim nasip etsin
(1,756 puan) tarafından
İnşAllah Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşAllah..
-Reklam-
+1 oy
(84 puan) tarafından
Takva..........
(2,815 puan) tarafından
Hepimize inşallah nasip olsun
0 oy
(974 puan) tarafından
Çok para  çok ozguven ve kariyerli bi hayat  çocuğumu da bu koşullarda büyütebilmek 
(2,815 puan) tarafından
İnşallah dilediğin gibi olur her şey ❤️
0 oy
(16,477 puan) tarafından
Müstakil ev. Kız çocuğu. Ehliyet 
(2,815 puan) tarafından
İnşallah nasip olur canım benim
0 oy
(2,028 puan) tarafından
Çok şükür keşke dediğim bişey 
(2,815 puan) tarafından
Şükür canım benim
0 oy
(296 puan) tarafından
Keşke çalışma imkanım olsaydı hem maddi hem manevi bosluklarim dolsrdi
(2,815 puan) tarafından
İnşallah nasip olur canım, kısmet
(296 puan) tarafından
Olurmuki iki çocukla çocuklar buyene kadar yaşım geçer
(2,815 puan) tarafından
40 45 yaşında ise başlayan var. Sıkma canını hayat kısa ama ne getirir Belli olmaz
0 oy
(12,033 puan) tarafından

Keske benimde babam hayatta olsaydida dede olsaydı :'(

(2,815 puan) tarafından
Ah keşke. Rabbim geride kalanlara sağlık huzur versin inşallah
0 oy
(769 puan) tarafından

Keşke çarşafa girebilsem.... 

Maddi olarak sanırım sıyrılmayı başardım üç günlük dünyanın en zevklerinden çok şükür .

Herşey boş geliyor hiç birşey beni cezbetmiyor çocuklarımla kaliteli vakit geçirip güzel anılar biriktiriyorum elbet gezmek görmek öğrenmek buna dahil değil mesela ama eşya kıyafet maddi şeyler hep işimi görsün kafi diyorum ay şu daha şıkmış aman bu telefonun modeli yüksekmiş değiştireyim ve asla demem işimi görüyorsa bitmiştir benim için dünyanın en iyi eşyası odur :)

(2,815 puan) tarafından
Maşallah canım benim nasip olur inşallah sana. Bana da kapanmak inşallah nasip olur
0 oy
(516 puan) tarafından
Maddi olarak bir şey yok Cok şükür ama keşke annem diger anneler gibi olsaydı bu güne kadar hiç bir derdimi mutluluğumu onunla anne kız gibi konuşamadım ve keşke evlatları arasında ayrım yapmasayfi yaklaşık bir aydır konuşmuyoruz ne arıyor ne soruyo yarın ameliyat olcak ben arasam yine laf söyleyip kapatcak içim buruk doğuma son 50 gün kalmış hiç bilmediğim bir yerde köyde eşimle kayınvalidem sağ olsun unutturmaya çalışıyorlar ama içim buruk Allah görüyor deyip susuyorum
(2,815 puan) tarafından
Rabbim büyük canım. Bazen bazılarımız aileden şanssız oluyor maalesef, şükür ki kaynanan ve esin iyiymiş bu da çok önemli. Sen yine ara son kez. Girmek var dönmek yok belki de Allah korusun. Belki de son şansın. En azından vicdanın rahat. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım benim
(516 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun
0 oy
tarafından
Valla burda gördüğüm herşeye özeniyorum özellikle çocuklarına kışlık alışveriş yapanlara falan ben çocuklarıma iyi bı hayat veremedim çok üzgünüm 
tarafından
Amin Allah razı olsun
(67 puan) tarafından
Çocuklarınız kaç yaşında? öyle düşünmeyin sizin varlığınız sağlığınız başlarında olmanız bile şükür sebebi
(2,815 puan) tarafından
İnşallah her şey düzelecek hiç merak etme canım benim. Rabbim büyük. Hem de çok büyük
tarafından
Oğlum 2 buçuk kızım 5 yaşında
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,623 puan) tarafından
Keşke kocam hep yanımda olsa iş için yurtiçi yurtdışına cıkmasa cünkü gercekten zor oluyo 2 cocukla aylarca tek basına kalmak
(2,815 puan) tarafından
Zor canım aile ya da es uzakta oldu mu ve tek kaldı mı çok zor. İnşallah gerek kalmaz Birgün
0 oy
(4,763 puan) tarafından
Keşke şu hayattan beklentim sadece maddi şeyler olsaydı 
(2,815 puan) tarafından
Bazen maddi de insanın elini kolunu bağlıyor. Ama manevi eksiklik hepsinden zor. İkizim kazadan sonra yatalak kaldı. Babamın durumu iyi maşallah, hep derler eşyamız olmasaydı da oğlumuz bu halde olmasaydı diye :(
(4,763 puan) tarafından
Tamda bundan bahsediyorum   Çok şükür evim var arabalarımız var hobi bahçem var maddi gelirimiz iyi ama paranın yetmediği dertlerim var hiçbiri gözümde yok
(2,815 puan) tarafından
Aynı ailem, hobi bahçesine kadar var ama birgun mutluluk yok. Hep evlat acısı
0 oy
(3,398 puan) tarafından

Sağlık sağlık sağlık  her şeyin başı sağlık gerisi boş 

(2,815 puan) tarafından
Öyle bacım. Yatalak ikizim var öyle zor ki. Babamın şükür durumu iyi ama ne para ne başka şey sağlığı alamayacak :(
(3,398 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah cnm rabbim yardımcın olsun bende 3 aydır ölümlerden dönüyorum hepimizin sınavı farklı
(2,815 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda iyileştirsin canım benim, daha bebis sevicez. Oğlumla yakın olacak ❤️
0 oy
(3,225 puan) tarafından
Evim olsaydi diyorum bikiyorum ki asla olmuycak .
(2,815 puan) tarafından
Bil ki Rabbim çok büyük:( inşallah olur bir gün canım benim
0 oy
(1,655 puan) tarafından

Okadar fazla ki hangisini söylesem :angel:

(2,815 puan) tarafından
Rabbim huzur versin bacım inşallah gerisi hallolur zamanla
0 oy
tarafından
Bilgi bilgi ve daha çok bilgi

Her konuda
(2,815 puan) tarafından
Maşallah, bilgi ilaçtır. Şifadır ❤️
0 oy
(4,118 puan) tarafından
Tek istediğim bi evlatti cok sukur rabbim enn güzelini en tatlisini verdi. Harika bi anne babaya sahibim. Esim de sagolsun iyidir bi dedigimi iki etmez. Genellikle iyi anlasiriz eglenceliyizdir. Maddi durum desen waow durumda degil tr şartlarında ama her isteğimi alabiliyorum çok şükür. Bebiskom olmuyodu onu da tup bebekle hallettik. Ev araba hepsi alinir imkansiz değil
(2,815 puan) tarafından
Rabbim büyük. Şükür canım çok sevindim. Allah ona sağlık, huzyr versin inşallah
(4,118 puan) tarafından
Amin canim hepimize versin
0 oy
(76 puan) tarafından
aile sevgi olsun isterdim
(2,815 puan) tarafından
İnşallah beklediğinden daha da iyi olur. Ya da esin evladın sana huzuru veren olur. Bazen geçmiş sıkıntılı olsa da gelecek ilac olur insana
0 oy
(9,830 puan) tarafından
Keşke babam hayatta olsaydı. Erkenden bizi bırakıp ahirete gocmeseydi evlatlariyla torunlarıyla uzunca bir ömrü olsaydı 
(9,830 puan) tarafından
Bu ara maddiyatta hiç gözüm yok az varsa az yerim cok varsa çok yerim kafasındayim. Zor donemlerden geçiyorum kalabalık içinde kendimi yanlız hissediyorum
(2,815 puan) tarafından
Rabbim büyük. Babaciginin mekanı cennet olsun inşallah. Öyle zor ki o yalnızlık. Anlıyorum seni bacım. İkizim yatalak, ablam kanser tedavisi geriyor yeni tümörden şüpheleniyorlar, annem dizinden dolayı ağrıdan her gün ağlıyor doktor doktor 1 aydır geziyor ilaçlar yaramıyor, babam belden platinli. Yani nereden tutsan elinde kalıyor ama Rabbim beterinden korusun inşallah. Ben oradayken ikizime bakıyordum ben de yurt dışına taşındım ah arkadaşım ah çok zor bazen bir şeyler
0 oy
(272 puan) tarafından
Keşke demek şeytandandır derler ama atanmayı isterdim. Mesleğimi yapmak isterdim. O zaman kimse beni ezemezdi mesela. 
(2,815 puan) tarafından
İnşallah her şey güzel olacak birgun eminim ❤️

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 552 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 428 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 267 göst.
21 Mart 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu