0 oy
206 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (54 puan) tarafından
Merhaba kızlar çocuklar coktan uyudu bende yarının yemegini şimdiden düşündüm sarma yapayim dedim hemde fikirlerinizi almak istedim maksat muhabbet olsun sarma içini ben çiğden koyuyorum hiç kavurmadim sizler nasıl yapıyorsunuz kavrulmus güzel oluyor mu ?

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende hic kavurmam çiğ yaparım 
(54 puan) tarafından
Kavuran çok kişi var ama güzel olur mu bilemedim
(3,400 puan) tarafından
Çiğ iç candır:D
tarafından
Demi balım bir de etli olacak etsiz de olmaz ☺
(3,400 puan) tarafından
Ooo biz genelde tencer3 altına kemikli et koyarız. Sarma içine de kuyruk yağı koyarız. Ohh yeme de yanında yat
-Reklam-
0 oy
(5,453 puan) tarafından
Bende hep cıgden koyarım 
(54 puan) tarafından
Bende öyle kavuran çok kişi var
0 oy
(4,525 puan) tarafından
Ben kavrulmuş yapıyorum kaynanam çiğden genelde çiğden yapanlar kavrulmuşu çok sevmiyor
(54 puan) tarafından
Benim annemlerde hep çiğden yapıyordu bende öyle gördüm öğrendim ama şuan bakıyorum birçok kişi kavuruyor
(4,525 puan) tarafından
Ben de kavurarak öğrendim ailemden :)
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Çiğden yaparım... Kavrulmuş bence güzel olmuyor yav benim fikrim tabi.
(54 puan) tarafından
Bilmiyorum daha önce yemedim kavrulmuş kendi annem çiğden yapardı hep bende öyle öğrendim
(4,525 puan) tarafından
:D biz kavuranlarda tam tersini diyoruz çiğden iyi olmuyor diye
(2,253 puan) tarafından
Çiğ iç candır boşver...
0 oy
(2,768 puan) tarafından
Bende hep çigden koyarım diğerini denedim yapamadim
0 oy
(963 puan) tarafından
Çiğden yapıyorum hiç kavurmakla uğraşmadım 
(54 puan) tarafından
Evet daha basit
0 oy
(3,542 puan) tarafından
Ben kavuruyorum canım hatta birazcik sıcak su ekliyorum 

Altını kapatinca da üzerine dereotu Maydanoz ufak ufak Domates dogruyorum çok lezzetli oluyor
0 oy
(5,864 puan) tarafından
Vala bazı yorelerin var  yanlış anlaşılmasın lütfen benn hiç sevemedim  kavurup salça koymayan yada sumakla kaynamayan damak tadım hiç müsait değil ona . Salçasi pirinci yağı olucak tabi ben kavrulmuş falan bilmem vala :)))
0 oy
(7,968 puan) tarafından

Ben salcayla soganla naneyle güzelce kavururum. Baharat eklerim isteğe göre.  

0 oy
(3,486 puan) tarafından
Ben soğanı pişiyorum sonra pirinç ilave edip azıcık kovuyorum sonra salça ve baharatları ekleyip biraz şu koyup iç harcını hazırlıyorum iç soğuktan sonra kıyma ilave edip o şekilde dolma yapıyorum ve çok güzel oluyor
0 oy
(17,347 puan) tarafından
Sarma çiğden olur bol yağlı ve etli olur salçası da az olmamalı. Biz öyle severiz. 
0 oy
tarafından
Annem kavrulmuş yapardı ben cigden yapıyorum şimdi annemde cigden yapıyor böyle daha güzelmiş diye :)
0 oy
(51,593 puan) tarafından
eskiden kavururduk şimdi çiğ rahatima geliyor 
0 oy
(1,489 puan) tarafından
Ben kavurur hatta biraz haşlarim çünkü biz sarmayı sararken yeriz :) annem ablam ben  oturur sarar sarar yeriz kalırsa kalani biraz pisiririz o kadar
0 oy
(834 puan) tarafından
Ben kavururum canım çok güzel olur 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 370 göst.
0 oy
32 cevap 497 göst.
8 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Beyza34 (278 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 51 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,014 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu

410,031 soru

12,328,512 cevap

39,164 kullanıcı

Kategoriler

...