0 oy
424 göst.
Diğer kategorisinde (149 puan) tarafından
15 gün oldu doğum yapalı öncesinde de 1 aydan fazla ilişkiye girmedik  geçmişinden siliyor benim gördüğümden habersiz nasıl yüzüne vurabilirim onun dışında bana ve çocuklara karşı ilgili bi el aslında erkekler neden böyle anlamıyorum napacam elimde kanıt yok 

11 Cevaplar

+3 oy
(1,749 puan) tarafından
Bunu izlemeyen erkek yok denecek kadar az. Kimin kocası izlememistir acaba? Benim de eşim illa izlemiştir yakalamadım zaten yakalamak için çabaya girmedim ama. Konuş eşinle ama çokta üzülme çünkü gerçekten her erkek izliyor neredeyse. 
(149 puan) tarafından
Aynen daha önce de biri böyle yorum yapmıştı ama insan üzülüyor boş vereyim diyorum alıma takılıyor en iyisi bakmamak gçmişine
tarafından
Yorumu sanki ben yazmışım gibi hissettim erkekler bunu aldatmak olarak algılamıyor beyinleri o şekilde basmıyor kendini uzmekten bska birşeye yaramaz
(368 puan) tarafından
Yeni anne ne yaptın cnm o çalışan kızı cikarabildin mi yâda konusabildin mi esinle
tarafından
Bende tam onu soracaktım
(1,749 puan) tarafından
Kendisi taşındığı için çıktı
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlgili olması haram kılınmış birşeyi izleyeceği anlamına gelmez. Otur güzellikle konuş canım anladığım kadarıyla kötü bir insan değil, tepki vereceğini düşünmüyorum 
0 oy
(2,702 puan) tarafından
Görür görmez gidip hesap sorman lazımdı gördüm gözlerimle deyip. Bayadır da ilişki yaşamamışsıınız bu kadar uzun olmaması normal değil araya soğukluk girer 
(2,846 puan) tarafından
Nesi normal değil kadın daha yeni doğum yapmış seks mi düşünsün :)) Doğumdan önce de son aylarda nefes zor alıyorsun ne seksi
(2,221 puan) tarafından
Normal olmayan ne abartmayın lütfen ne soğukluğu girecek. Biz 1 yıl girmedik nerdeyse bazı sebeplerden dolayı. Niye soğukluk girsin aramıza. Evlilik bu kadar basit , sıradan değil.
(2,702 puan) tarafından
Yeni doğum yapmış bir kadın sex yapamaz zaten ona bişey denildiği yok 1 aydır ilişki yaşamadık diyor bu çok fazla bir süre ciddi sağlık sorunu olmadığı taktirde evliliğin tadı tuzudur sex. Herkesin düşüncesi kendine yorumunuzda aynı şekilde kendinize
0 oy
(3,809 puan) tarafından
Kiz Google gir mu aktivity yaz silsede orda vardır ekran resmini çek kendine whatsaptan yollla 
0 oy
tarafından
Bende lohusayim..ruyada bende kocamin ayni seyleri izledigini gördüm bu gece :(
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Canım erkekler kadınlar gibi değil düzenli olarak boşalmaları gerek  yoksa ağrı sivilcelenme vs yaşıyolar siz uzun süredir birlikte olmadığınız için muhtemelen orgazm olabilmek için o videoları izliyo doğru yapıyo demiyorum ama bunu yapmayan erkek yoktur muhtemelen 
0 oy
tarafından

Bence görmezlikten gel . Suan çok hassas zamandasin.  Kendini ve bebegi düşün 

0 oy
(1,099 puan) tarafından
Gizli sekmeden değilse play store den bulabilirsin. Çünki çoğu kişi oranın kaydettiğini bilmez. 
(2,223 puan) tarafından
Orası nasıl kaydediyor
(1,099 puan) tarafından
Play store gir  canım.
Üstte fotoğrafına dokun,
Google hesabını yönetine tıkla,
Veriler ve gizlilik
Etkinliğime bak
Oradan silmeyi bilmiyorsa orada vardır
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Erkekler kadınlar gibi değil, onlar daha düzenli orgazm olmak zorundalar. Bütün erkekler neredeyse eşi lohusayken izliyor. Bunun peşine düşmek çok saçma. Siz ilişkiye girerken izlerse buna kızabilrisiniz. Ama şuanda yapacağı savunma benimde boşalmam lazım ne yapıcam, başkasına mı gidiyim olacak. Hem siz öğrendiğiniz için daha rahat izleyecek
0 oy
(2,068 puan) tarafından
Vallahi izlemeyeni yoktur benm eşim ben diyordum izlemiyor yakaladım iki kez sonrası yok şuanda izliyordur siliyordur gormim diye yani ne yapsan boş alişmişlar sildigi içinde kanitlayamazson
(149 puan) tarafından
Aynen öyle ama aklımdan çıkmıyor üzülüyorum
(149 puan) tarafından
En iyisi bir daha bakmamak
(2,068 puan) tarafından
Aynn bakıp üzülüp stres yapan sen olacan kendisi de izler siler umursamaz hiç takma boşver ama bildiğini de bilmesin bu sefer bile bile izler silmez daha çok üzülürsün izliyorsa en azından gizli izlesin
0 oy
(13,552 puan) tarafından
bu kadar uzun ilişkiye girilmemesi erkekler için sorun, kendilerini rahatlatmak zorundalar. kendileri yapmasa bile en kötü rüyasını görür gece uykuda boşalır. bu dönemde yaptığı için ona kızma. sonra normal hayatınız başladığında devam ederse kız. ben hiç kurcalamadım çünkü uzun bir müddet ilişki olmadı ve eminim o da izledi. kimse benim kocam izlemiyor demesin erkek bu, bugün izlemese 3 gün sonra bi şekilde izler
(149 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim açıklamanın için

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 148 göst.
0 oy
14 cevap 513 göst.
0 oy
17 cevap 1,795 göst.
21 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Fcelik (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 133 göst.