+2 oy
788 göst.
Diğer kategorisinde (11,446 puan) tarafından

Günoo ❤️ Ben asla sarışın kumral renkli gözlü erkekleri beğenmezdim çok uzun boylu da istemezdim  ama bilin bakalım kim kumral renkli gözlü 1.91 adamla evlendi ↑↑ 

Hoşlandığım tipler genelde esmer orta boyluydu :woot: 

Aileme yakın İstanbuldan dışarı çıkmam derken 3 yıldır Maraş ta yaşamam şoku 30 a kadar evlenmem kariyer yaparım derken 25 TE evlenmem benim kriterlerime bu kadar sadıklığım peki ? 

Sizler ne umdunuz ne buldunuz :D

Not: Kocama aşığım kriterlerin dışında diye de yanlış anlaşılmasin Kocamda Kocam <3 Paşam da Paşam :silly:

◕ᴗ◕✿   ◕ᴗ◕✿◕ᴗ◕✿

38 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Akraba,esmer, çok uzun boylu istemiyordum(ben kısa olduğum için) ve ne oldu bil bakalim :)
(11,446 puan) tarafından
Hahah tersine döndü :D
-Reklam-
+1 oy
(6,895 puan) tarafından
Uzun boylu renkli gözlü karadenizli olsun istiyordum tek tutan Karadeniz li olması ama Batı Karadeniz :D bende oralıyım değişen birşey olmadı başka da öyle çok bı kriterim yoktu zaten gözüm acilmadan evlendim 17 de 2 ay vardı 18 :D 
(11,446 puan) tarafından
Kız nerelisin sen
(6,895 puan) tarafından
Bolu canım
+1 oy
(952 puan) tarafından
Kel göbekli çok kısa kundura giyen cirkin biriyle evlenmem dedim :D:Ddediğimi de yaptım eşim çok yakışıklı manken gibi:)))
(11,446 puan) tarafından
Maşallah bacım
+1 oy
(12 puan) tarafından
Ben kendimden yaşça büyük biriyle asla evlenmem dedim açık tenli olsun dedim kesinlikle memleketten olmasın dedim eşim de eşi için yaşı çokça küçük olmasın işte memleketten olmasın ağırbaşlı olsun demiş ben kendinden yaşça büyük esmer ve memleketten hatta eniştemin kardeşi ama hayatım boyunca hiç görmemiştim evlendim pişman mıyım hayır kocam da kocam çok seviyorum e  eşimde olmasını istediğim tek şey bu kadar çok kıskanç olmaması onun dışında karakter olarak kişilik olarak istediğim biri ☺️
(11,446 puan) tarafından
Rabbim daim etsin canım ❤️
(12 puan) tarafından
Amin ♥️
+1 oy
(172 puan) tarafından
Sarışın renkli göz hiç istemezdim Kara kaşlı kara gözlü olsun derdim çok şükür nasip oldu. Eşimin kirpikleri gür maşallah maşallah kızıminda kirpikleri uzun ve gür teni beyaz bana çekmiş beyaz  kara kaş kara gözlü uzun gür kirpikler var bı bakan bı daha bakıyor.Erken doğduğu için miniminnakk çok göze geliyor.
(11,446 puan) tarafından
Maşallah canım ❤️ bende erken doğurdum kaşı kirpiği bile yoktu :)
+1 oy
(9 puan) tarafından
Asla kaynanayla yaşamam dedim ama yaşıyorum asla köye gitmem diyodum geldim köye
(11,446 puan) tarafından
Zor kaynana Allah kolaylık versin bacım ❤️
+1 oy
(13,567 puan) tarafından

Esmerler hatta bide doğu şivesi olanlar hep dikkatimi çekmiştir evlenmeden önce. 30 a kadar yolu var evlenmicem ben daha diyip 24 de evlendim. Gurbet iyi iki aile de uzak diye düşünürdüm 

Eşim turuncu (saçı yok gibi bisi, sakallar çıkınca turuncu) :D ikimizin ailesi de yakın aynı memleketten evlendim. Şive yok esmerlik yok . Yani ben evlenirken ben değilmişim  :D

tarafından
Benim için en önemlisi boydu şükür :D
(13,567 puan) tarafından
Ay sus boya hiç girme yanında nokta gibi kalıyorum omzuna bile gelmiyom tam koltuk altındayım ahaha  :D
tarafından
Ben öyle seviyorum ya :D ama o kadar kısa değilim 163 186
(13,567 puan) tarafından
Ben 153 eşim de 187 falan var  :)
(11,446 puan) tarafından
Kör oluyoruz :))
+1 oy
tarafından
Benim ciddi bir boy takıntım var 163 boyum 10 cm bile topuklu giydigimde benden uzun durmasi lazım hep dalga geçerler di sen kısa biriyle evlenir sin diye çok şükür eşim 186 :D bide nedense sarışın sevmiyorum kumral iyidir 
(11,446 puan) tarafından
◕ᴗ◕✿◕ᴗ◕✿◕ᴗ◕✿
+1 oy
(3,137 puan) tarafından
Sarışın yada esmer fark etmiyordu eşim tam istediğim gibi şükürler olsun önemli olan huy güzelliği Rabbim herkese huyu güzel insanlarla karşılaştırsın huyu kötü olanlara da merhamet akıl versin inşallah annemden uzakta oturmam asla diyordum yakın oturuyorum 
(11,446 puan) tarafından
Amin canım ❤️❤️
+1 oy
(4,910 puan) tarafından
Sarışın ve renkli gozlu sevmem. Akraba evliliği istemiyordum. Esım akrabam. Uzun boylu sacı kası gozu kara, kumral. Cook yakışıklı 

Tam istediğim gibi canım kocam❤️
(11,446 puan) tarafından
Aşka bak be ❤️ maşallah bacım Rabbim agzinizin tadını bozmasın
(4,910 puan) tarafından
Allah razı olsun, cümlemizin inşallah aşkım❤️❤️
+1 oy
(3,603 puan) tarafından
Tam istediğim gibi esmer orta boylu. Biri eşim ama asla bu memleketimden ayrılmam esmde oralı nasılsa evimiz var diye düşünüyorduk ama iş yüzünden şuan Bursa dayım 
(11,446 puan) tarafından
Gönüller bir olsun ❤️
+1 oy
(4,097 puan) tarafından

Üniversite okurken asla bi mühendisle evlenmem iki mühendis bi evde olmaz dedim gittim sınıf arkadaşım ile evlendim :D kriter sormayın jxhshsh

(11,446 puan) tarafından
Hahah :D
(4,097 puan) tarafından
Evde bir çatışma var deme gitsin :D neymiş efendim ben okulu 1 sene uzattığım için doğru bilmezmişim
+1 oy
(9,675 puan) tarafından
Hiç öyle düşüncelerim olmadı canım. Eşim kel göbekli ama benim için dünyanın en yakışıklısı. :) boyu endamı aurası beni kendi etrafında tutuyor.. 
(11,446 puan) tarafından
Maşallah diyelim canım ❤️
+1 oy
tarafından
Ben Bursaliyla evlenmem çok iciyolar düğünleri full içkili dedim (Düğünümü içkili yaptırmadim eşimde içmez)

Esimde Samsunlu kızı kapımın eşiğinden geçirmem demis bil bakalim noldu ☺
(7,463 puan) tarafından
Samsunlulur ne yapmış ona
(11,446 puan) tarafından
Samsunluyu almış ❤️
tarafından
Çalıştığı fabrikada  hic iyi şeyler dönmüyodu ki cidden öyleydi bende çalışmıştım ayni yerde zaten orda tanıştım kendisiylede ama nasippppp❣️

Heryerin iyiside kötüsüde olduğu gibi arkadqs beni aldi oda yetmedi samsunda düğünde yaptı kiz jsjsjsjs
+1 oy
(1,987 puan) tarafından

Renkli gözlü sarışın erkeklerden hiç hoşlanmadım asla evlenmem derdim ama eşim yeşil gözlü kumral :D ve ben ona aşık oldum önce <3

(11,446 puan) tarafından
Hahah:D ben dalga geçerken zaman geçsin derken bende aşık olmuşum
(1,987 puan) tarafından
Ben de öyle aman kader kısmet olursa da olsun dedim anamm kız yüz yüze geldik benim için dünya durdu sanki filmlerdeki gibi oldu aynı bir rüzgar esti arka plan flu tek onu görüyorum ne dediğini bile hatırlamıyorum :D
+1 oy
(1,292 puan) tarafından
Başka kriterlerim de vardı ama listenin en başında asker, polis ile evlenmem dedim gittim asker koca aldım :))
(11,446 puan) tarafından
Bende aldım ama bıraktı yapmıyor artık:)
(1,292 puan) tarafından
Benimki de bırakır ama ben zorla mesleğini yapmasını istiyorum
+1 oy
(25 puan) tarafından
bende esmer orta boylu benden en az 5.6yas buyuk hafif kilosu olsun istiyordum aynisini buldum
(11,446 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(11,446 puan) tarafından
◕ᴗ◕✿◕ᴗ◕✿◕ᴗ◕✿◕◕ᴗ◕✿◕ᴗ◕✿◕ᴗ◕✿◕ᴗ◕✿◕ᴗ◕✿◕ᴗ◕✿

İlgili sorular

408,427 soru

12,271,103 cevap

37,591 kullanıcı

Kategoriler

...