Günoo ❤️ Ben asla sarışın kumral renkli gözlü erkekleri beğenmezdim çok uzun boylu da istemezdim ama bilin bakalım kim kumral renkli gözlü 1.91 adamla evlendi ↑↑
Hoşlandığım tipler genelde esmer orta boyluydu
Aileme yakın İstanbuldan dışarı çıkmam derken 3 yıldır Maraş ta yaşamam şoku 30 a kadar evlenmem kariyer yaparım derken 25 TE evlenmem benim kriterlerime bu kadar sadıklığım peki ?
Sizler ne umdunuz ne buldunuz
Not: Kocama aşığım kriterlerin dışında diye de yanlış anlaşılmasin Kocamda Kocam Paşam da Paşam
◕ᴗ◕✿ ◕ᴗ◕✿◕ᴗ◕✿
Esmerler hatta bide doğu şivesi olanlar hep dikkatimi çekmiştir evlenmeden önce. 30 a kadar yolu var evlenmicem ben daha diyip 24 de evlendim. Gurbet iyi iki aile de uzak diye düşünürdüm
Eşim turuncu (saçı yok gibi bisi, sakallar çıkınca turuncu) ikimizin ailesi de yakın aynı memleketten evlendim. Şive yok esmerlik yok . Yani ben evlenirken ben değilmişim
Üniversite okurken asla bi mühendisle evlenmem iki mühendis bi evde olmaz dedim gittim sınıf arkadaşım ile evlendim kriter sormayın jxhshsh
Renkli gözlü sarışın erkeklerden hiç hoşlanmadım asla evlenmem derdim ama eşim yeşil gözlü kumral ve ben ona aşık oldum önce
1,486,303 soru
24,299,391 cevap
343,961 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın