Hmmm ne deseeemm hah egerki böyle devam edersen tlc deki agir yasamlara dönersin biliyor musun onları yemeğe asik olup abur cubur yiyip sonra yuruyemez hale gelenlerden
Allah korusun oyle olmak ister misin? Sonra zayıflamak icin diyet ameliyat
Ondan sonra deri alma ameliyati sarkık deriler
Hamile kaldım da 59kiloydum 38haftalik gebeyim 65 kiolyum
Bana her tartdığımda ebe kızıyordu , sen normal doğum yapamazsın çok kilo alıyorsun dikkat etmiyorsun diye. 15 kilo almıştım , ben yemekten falan hiç kısmadım. Beni bunalıma sokan ebeye gitmeyi bıraktım , yemeye devam ettim .
Ben 22 haftada 9 kilo aldım şimdi 24 haftaligim kim bilir kaç kilo olmusum ,
Abur cubur ne yiyosun Allahını seversen. Dün akşam canım bi istedi diye cips yedim vicdan yaptım çok zararlı hazır paket gıdalar. Karaciğer yağlanması yapıyo ilerideki haftalarda k.ciğer sorunları gebelik kaşıntısı yapıyo ve erken doğum oluyor. Yani sen bilirsin istersen doya doya ye bundan sonra abur cuburları
Kuruyemiş fındık fıstık badem kaju ceviz gibi envai çeşit yiyecek varken sen abur cubur diyosun yani cık cık cık
Benim gibi 38 haftalikken 80 kilo olursun kocisin sanada patates der benim kocam 2 metre yo 113 kilo ben 61den 80 geldim diye bana sisko diyor bende inadina yiyorum
17 kilo aldım toplamda. Oğlum 6 aylık 11 kilosu gitti. Hem emzirme hem bebisli hayat verdiriyor çok şükür
Ama herkeste boyle olmuyor. Emzirirken de çok acıkıyorsun o zamanda alma ihtimalini düşünerek çok salma kendini derim
1,492,574 soru
24,388,104 cevap
349,116 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın