Mutlu evliliğin sırrı eşlerin birbirini az görüp az konuşması
Eşimle huylarimizi karşılaştırırsak bazı konularda çok zitiz. Ben aşırı konuşkanimdir her ortama uyum sağlarim. O biraz daha mesafelidir, herkesle konuşmaz. Ama benimle evde çenesi düşer artık sus lütfen filan derim o biraz nazlidir benim canım pektir. Amaan sende neymmissin derim. Sonraa o dinlemeyi çok sever ben konuşmayı. Öyle dengeleriz birbirimizi. Çok zitlasiriz ama yıllardır aramızda espri olan şeyler var. Başkası duysa gülmez bilmez ama aramızda. Çok inatçıdır benim inadım biraz daha kırılır.
Sevgililik evlilik toplam 10. Yila gircez. Çoook tartıştık konuşmadık küstük ettik ama hiç ayrilmadik en önemlisi buydu bizim için. Yıprandık da tabi. Ama tamir etmesini bildik 100de yüz benzesehdik bu kadar anlaşabilecegimizi sanmıyorum
Tartışmasız evlilik yoktur var diyen yalan konuşur illaki zıt bir konu yüzünden aran açılıyor tuzu biberi diyelim Ben eşimi eşim beni anlar ben istemiyorsam eşim diretmez Eşim istemiyorsa ben diretmem Kesinlikle herkes susacagi konuşacağı yeri iyi bilir Mesela bu sabah bı anda sinirlendi seslenmedim bende ona bağırsam cagirsam tartışma çıkacak ben kahve yapacağım dedim durum toparlandi benlik bir durum yoktu ama
1,493,007 soru
24,394,763 cevap
349,635 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın