+1 oy
349 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (705 puan) tarafından

Kızlar biraz letgoda göz gezdirdim de  şu beşikler çok hoşuma gidiyor kullanan varmı kaçıncı aya kadar kullanabildinz merak ediyorum 

image

14 Cevaplar

0 oy
(6,124 puan) tarafından
maksimim 5 bu ik 6 ay
(6,124 puan) tarafından
bunla koca yer kaplayacagina anne yani minik besikler var ilk dort 5 ay kullanmalil ondan al . diz boyunda
(705 puan) tarafından
Ne bilimya diğerleride dönmeye başlayınca içinde pekde durmadılar
(6,124 puan) tarafından
bu da oyle donmeye baslayinca birkac ay sonra kullanilmazki. kullanisli bise istiyosan park besik 3 yaşa kadar kullanir
(705 puan) tarafından
Hmmm anladım canım  sağol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gitmesine hoşa gidiyo ama kısa süreli kullanım için üretilmiş ve sonrasında tek yaptığı yer kaplamak boşu boşuna 
(705 puan) tarafından
Hmm yorumun için sağol
0 oy
tarafından
Kolik ya da gazlı bebeğiniz varsa yaramaz bu. Arkadaşım sallamaktan kırıldı 2 ay dayandı 
(705 puan) tarafından
Aaa gerçekmi bende olmadı başka bakarım
0 oy
(1,548 puan) tarafından
Kuzu bende kullandım ilk oğlanda çocuk kalkmaya başlayınca kullanılmıyor 
(705 puan) tarafından
Hmm anladım canım sağol yorum için
0 oy
tarafından
Aldım ama hiç kullanmadım 

5 aya kadar koyabilirsin
(705 puan) tarafından
Süs gibi yani  olmadı diğer modellere bakarım canım sağol
0 oy
(1,548 puan) tarafından

https://ty.gl/3xt3t2hipcvtz Bunu kullandım 16 ayına kadar şimdi de bunu kullanıyorum 

image

0 oy
(1,995 puan) tarafından
Görüntü güzel de çocuk dönmeye başlayınca küçük geliyor biz Max 4 ay kullandık
(705 puan) tarafından
Anladım canım sağol yorum için
0 oy
(239 puan) tarafından
Ben bebeğim 11 aylık olana kadar kullandım bundan büyüktü daha yatardida ayağa kalktığı için kaldrdim hiç pişman değilim çok severek kullandım 
(705 puan) tarafından
Bundan genişmiydi çünkü bi modelde öyleydi
(239 puan) tarafından
Genişti canim
0 oy
(1,432 puan) tarafından
Benimkinin aynısı bence en fazla yaşına kadar oda sığar ise 
(705 puan) tarafından
Sağol yorum için canım
0 oy
(8,038 puan) tarafından
Para tuzağı 
0 oy
(1,955 puan) tarafından
https://ty.gl/3yj8gore32ol0 bu beşikten ve park yatak var bende. Bu beşikle oğlumu 2 yaşina getirdim. Şimdi oğlum park yatağa geçti. Kuçugu doğacak ve inşallah onu da buyutecegim. Aralıksız 4 sene kullanmış olacağım yani istersen sallanıyor ister sabitle. Anne yanı oluyor ve daha sonra montessori çocuk yatağına dönüşüyor 3 yaşa kadar çok rahat yatar. Cibinlik takarsan da gayet süslü bir beşik oluyor. 
(705 puan) tarafından
Fiyatıda güzelmiş canım
(1,955 puan) tarafından
İndirimleri takip et bence vakit varsa Kasım indiriminde falan düşebilir. 2 sene önce 2 bine almıştım çok artimis. Bir de Instagram'da kendi sayfaları var ordan daha ucuza veriyorlar. Nakit ödeyerek almıştım bana çok indirim yaptılar. Bu tarz beşik letgo veya dolap uygulamasından bakabilirsin
(1,955 puan) tarafından
Kendi sitesinde 4950 gösteriyor trendyolda 7850
0 oy
(3,555 puan) tarafından
Bunu fazla kullanamazsin canım 

Zaten bebeklerim boyu çabuk uzuyor aldigina değmez 
(705 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür yorum için
0 oy
(50 puan) tarafından
İlk cocugumda annem hediye almıştı o zamanlar yeni çıkmıştı bunlar heves etmiştik. İlk 9 ay anca kullanılır sonrasında cocgun da dönecek yeri daraliyo rahat edemiyolar tabi tutunup kalkmaya da başlıyorlar o zaman da tehlike arz ediyor 
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Maksimum 6 ay sonrası yok ben heves edip aldım bu arada sallanma olayı sıkıntı sus gibi duruyor ben 6 ay bile olmadan yere koydum ha bire kalkmaya calisiyordu durmuyordu sonra sattım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 196 göst.
17 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melek8663 (856 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 198 göst.
4 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 266 göst.
4 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Peri99 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
12 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Pembe_li (29 puan) tarafından soruldu

410,208 soru

12,335,744 cevap

39,350 kullanıcı

Kategoriler

...